Coafuri de maternitate: 9 cele mai bune coafuri în timpul sarcinii 2021

Sarcina este acea perioadă a anului în care chiar nu vrei să te agite. Mai mult, datorită modificărilor hormonale din corpul tău, acea masă de păr de pe capul tău pare a aparține altcuiva. Așadar, citiți mai departe pentru a găsi unele dintre cele mai bune coafuri pentru femeile însărcinate, care nu numai că vă vor face să arătați grozav, dar vă vor face și părul mai ușor de manevrat decât ceea ce este în prezent.

9 coafuri ușoare pentru femeile însărcinate ușor de făcut:

1. Coadă de cal împachetată:

Coafuri pentru femeie însărcinată

Arată grozav și, de asemenea, țin tot părul inutil departe de fața ta! Lăsați doar niște fire să se desfacă și legați o coadă de cal și apoi înfășurați aceste fire libere în jurul cozii de cal pentru a obține aspectul dorit.

2. Valuri strânse:

tunsoare pentru femeile însărcinate

Nu numai că este ușor de realizat, ci și te face să arăți grozav când te aștepți. Frecați niște gel de păr pe palme și frecați-vă mâinile pe lungimea părului, de jos în sus și pe măsură ce urcați, pufuiți-vă puțin părul.

3. Topknot:

coafuri pentru femeile însărcinate

Această coafură uimitoare este ușor de legat și, de asemenea, oamenii nu prea știu cât de repede pierdeți volumul treselor! (hai, avem toți căderea părului când ne așteptăm. Datorită hormonilor iraționali ai sarcinii). Pentru a obține aspectul dorit, trageți tot părul în sus într-o coadă de cal și răsuciți-l ca un coc. Acest lucru arată îngrijit și, de asemenea, vă menține părul legat pentru o durată mai lungă.

4. O simplă tăietură bob dreaptă:

coafuri scurte pentru femeile însărcinate

Dacă ai avut părul drept toată viața, sarcina este cel mai bun moment pentru a-l etala. Este una dintre cele mai bune tunsori de sarcină, deoarece părul tău se termină puțin sub bărbie, ceea ce înseamnă că nu mai ești îngrijorat de părul agitat și dezordonat.

5. Un bob stratificat:

Coafuri pentru femeia însărcinată - Un bob în straturi

Este, de asemenea, o tunsoare grozavă în timpul sarcinii! Dacă nu ai părul drept și bun, ai putea opta pentru un bob stratificat, deoarece acesta va adăuga mai mult volum părului tău și îl va face să pară pufos și voluminos.

6. Franjuri cu despărțire laterală:

Coafuri pentru femeie însărcinată - Franjuri cu despărțire laterală

Această coafură este, de asemenea, la modă și îți face fața să pară mai plină. În felul acesta, puteți scăpa de a atrage atenția oamenilor asupra tuturor bolilor de dimineață și a vomită pe care le-ați avut în ultima vreme. Păstrați franjurile scurte pentru a le împiedica să vă cadă în ochi și pentru a face viața mai dură.

7. Împletitură de păr Milkmaid:

împletituri pentru femeile însărcinate

Aceasta este o coafură fără efort pe care o poți face pentru tine într-un sfert de oră. Arată foarte vintage și rafinat, cu atât mai mult, când te aștepți. Flaunt această coafură și bebelușul tău se ridică în stil!

8. Un coc lat dezordonat:

păr coc pentru femei însărcinate

Aceasta este o coafură de sarcină ideală pentru toate acele zile în care vă simțiți prea leneși pentru a vă spăla sau peria părul. Chiflele laterale sunt chic și oferă o modalitate ușoară de întreținere a părului lung. Nici măcar nu consumă timp. Acest lucru adaugă mai multe puncte brownie la acest păr. Dacă vrei să mergi la plajă pentru a-ți face soare sau vrei să te întinzi doar prin casă, această coafură este complimentul perfect.

9. Stilul Zigzag:

Stil de păr deschis pentru femeia însărcinată

În cele din urmă, pentru toate acele doamne care nu doresc să-ți tundă părul în timpul sarcinii, dar vor să arate tot ce au în stil pur, optează pentru o parte în zigzag. Femeile cu bucle ușoare în păr pot purta acest lucru în mod natural frumos, iar pentru doamnele cu părul lung și drept, o parte în zigzag nu vă va face rădăcinile părului vizibile și vă vor face părul mai voluminos și totul va fi un ridicator natural.

Sarcina este o perioadă destul de grea, fără să te agite cu coafuri și să te provoci să arăți bine. Verificați aceste coafuri super ușoare și cele mai bune pentru femeile însărcinate. Acestea cu siguranță nu vă vor lua multă energie și timp.