15 Cele mai bune coafuri coreene pentru fete

Coafurile coreene sunt un indicator major în societatea coreeană. În timp ce o împletitură simplă înseamnă o femeie singură, un coc înseamnă o femeie căsătorită. Există diverse clanuri de modă care urmează diverse stiluri de îmbrăcăminte și își fac părul într-un mod special. În timp ce există alții care infuzează cele mai noi moduri, există alții care sunt tendințe în coafuri în întreaga lume. Iată o privire la cele mai bune coafuri coreene.

Frumuse coafuri coreene pentru fete cu imagini:

Acest articol oferă o listă cu 15 coafuri uimitoare coreene pentru fete și femei cu imagini care sunt foarte fine de urmat cu ușurință.

1. Bun Panglică:

Bunul cu panglică este o coafură coreeană foarte tradițională. Practic, implică fixarea părului într-un coc și realizarea de modele frumoase cu el. În cele din urmă, adăugați accesorii și cleme în formă de arc pentru a da o notă de culoare. Versiunea mai mare este realizată cu o grămadă de mai multe bufante cu accesorii foarte tradiționale și elaborate.

2. Coreeană Pixie Shag:

Dungi tăiate ascuțite de ras se potrivesc cu fețele coreene din porțelan de formă mică. Acestea arată mai uimitoare când sunt realizate într-un format variat de textură și culoare. Este un succes peste granițe, deoarece majoritatea vedetelor din lista A sunt văzute purtând acest aspect. Aceasta este o coafură coreeană foarte drăguță pentru fetele cu părul scurt, care arată atât de minunat.

3. Păpușa:

Coafuri coreene 3

Aceasta este simultan cea mai drăguță și cea mai fierbinte coafură dintre femeile cu coafură coreeană cu părul lung. Franjurile grele și buclele de la capătul inferior adaugă o notă de fervoare romantică. Cel mai bine menținută deschisă, această coafură este perfectă pentru striere și accesorizare.

4. Urechile Panda (Odango):

Acestea sunt chifle super drăguțe care arată ca niște urechi de panda pe cap. Inspirat de animeul Sailor Moon, acesta este un succes urlător printre coreenii iubitori de anime. Este în esență două chifle înfășurate pe ambele părți ale părului. Acest stil este drăguț ca un buton. Aceasta este una dintre cele mai noi și populare coafuri coreene pentru fete și femei cu părul lung.

5. Bob asimetric:

Acest stil de păr este cel mai copiat stil din cartea de look coreeană. Este practic un bob cu breton mai lung care progresează spre față. Ultimele bretonuri care îți cad peste față sunt cele mai lungi. Este un stil foarte elegant, care se potrivește părului coreean drept. Poate fi un bob scurt sau unul mai lung.

Aceasta este o altă simplă coafură coreeană pentru fetele cu păr drept de lungime medie. Se poate schimba ziua cu acest stil de coreeană. Întârziați-vă, încercați acest aspect pe părul dvs. pentru a vă alătura trendului modei.

6. Stilul cu franjuri spate:

Această coafură este una mai simplă, în care lungimea părului poate fi etalată cel mai bine. De obicei, majoritatea coreenilor au franjuri sau breton. Acest stil colectează doar porțiunea din față din mijloc a bretonului sau a franjurilor și o mătură înapoi într-o agrafă de păr drăguță. Acest stil de păr coreean cu părul lung deschide fața și este un stil de păr inspirat de Lolita.

7. Coadă de cal lungă și lungă pentru nuntă:

Coreenii sunt cunoscuți pentru părul lor drept și lung, care este destul de evident din toate caracteristicile lor anime. Iată un amestec între stilul anime și poneiul lateral. Este distractiv și poate fi texturat cu stilul Ombre pentru a-l face să iasă în evidență.

8. Nodul dezordonat:

Nodul de sus, care este cea mai tare tendință de păr din întreaga lume, este în mod tradițional coreean de generații. Amestecul dintre părul dezordonat și nodul de sus ne oferă această coafură tradițională pentru fete coreene cu o notă contemporană. Este de întreținere redusă și oferă acest comportament nepăsător de frumusețe, care este foarte atrăgător.

9. Coadă de cal Lolita cu panglică frontală:

Moda Lolita este un stil coreean de marcă, în care fetele se îmbracă ca niște păpuși chiar de la păr, machiază chiar și cum se poartă. Cozile lor de cal sunt extrem de voluminoase și sunt împodobite cu panglici frumoase și accesorii. Adăugați la aceasta cea mai recentă renaștere a împletiturii și veți obține acest decor elegant. Reunește bretonul și franjurile pentru a da un stil îngrijit și adorabil. Majorității fetelor le place să prezinte această coafură coreeană și pentru nunți.

10. Ciudate îngrijite:

Coafuri coreene pentru fete 10

Coafura pe care o vedeți aici definește un aspect de nuntă foarte clasic. Deci, dacă tu ești o fată coreeană sau ai o nuntă cu tematică coreeană, aceasta poate fi cu ușurință coafura ta pentru ziua cea mare care sosește. Totul despre această coafură este bun și distractiv. Bretonul este adus împreună la un moment dat la final, oferind aspectului o atmosferă clasică, dar distractivă. Rezultatul final este un design cu frunze groase. Coafura îți poate îmbunătăți simțul stilului la un nivel complet nou, mai ales dacă ai prieteni care apreciază experimentarea stilului pe care îl aleg.

11. Coafură coreeană dreaptă Pixie pentru fete:

Coafuri coreene pentru fete 11

Dacă doriți să participați la un eveniment public, cum ar fi un interviu, dar nu știți cum să vă aranjați părul scurt pentru a obține un aspect mai formal, iată câteva indicii pe care le puteți lua notă și aprecia. Are o abordare foarte elegantă, cât și inteligentă, pe ansamblu, pentru a-ți face părul să vorbească mult. Dacă aveți păr gros, s-ar putea să devină puțin dificil de gestionat, așa că păstrați o mulțime de fixativ abundent în jur. Pixie-ul nu este nervos sau plictisitor, dar încă adaugă aroma gustului și vă atrage atenția în orice fel.

12. Coafura fetei coreene împletite:

Coafuri coreene pentru fete 12

Dacă îți place să mergi la evenimente, dar te-ai săturat de părul lung care se mișcă peste tot și devine un motiv de enervare, leagă-l ca acesta. Coafura clasică coreeană care este aceasta, va fi un succes dacă o veți purta, mai ales că veți lua pe toată lumea prin surprindere. Partea din față este lăsată liberă, astfel încât să arate mai ușor, în timp ce părul este împletit foarte bine. Îl poți purta cu fiecare îmbrăcăminte occidentală fără să arăți prea formal, ca de obicei panglica legată.

13. Front Bangs:

Coafuri coreene pentru fete 13

Această coafură feminină coreeană este mai degrabă un aspect bob scurt, cu breton frontal de care să te lauzi. Este una dintre noile tendințe și are un design frumos. Cu toate acestea, dacă aveți părul drept, realizarea buclelor de capăt ar putea deveni dificil pentru dvs. fără un ondulator, așa că aveți accesoriile la locul lor înainte de a începe. De asemenea, dacă ai straturi pe păr nu te va ajuta cu această coafură. Coafura bob aici este foarte coreeană până la bază. Bretonul sporește frumusețea acestei coafuri, făcându-l simplu și casual pentru orice eveniment la care participați.

14. Coafură largă pentru frunte:

Coafuri coreene pentru fete 14

Când doriți coafuri drăguțe coreene pentru a vă face să arătați ca diva care sunteți, această coafură este o abordare diferită a coafurii scurte clasice cu o întorsătură. Deși există straturi pe păr, acestea nu sunt nicăieri pe față. Acest lucru face mai ușor să vă accentuați structura feței. Cu toate acestea, dacă aveți o față rotundă, această coafură nu vi se potrivește, deoarece vă va face să păreați mai rotundă. Pe de altă parte, dacă aveți o frunte largă și o față în formă de ou, nimeni altcineva nu este cel mai bun candidat pentru această tunsoare decât dvs..

15. Pixie dezordonat:

Coafuri coreene pentru fete 15

Cu atingerea dezordonată, această coafură coreeană zburlită pentru fete te va face să arăți formal casual în același timp. Ideal pentru petreceri de birou, părul tău scurt va fi transformat fericit cu această coafură.

Primele 15 coafuri coreene pentru fete au fost prezentate și discutate aici. Acum, ia-ți timp și decide-le pe cele pe care vrei să le păstrezi pe lista de dorințe pentru a le încerca. Așa că încercați aceste coafuri drăguțe coreene pentru fete și adăugați un strop de oriental aspectului dumneavoastră.