10 tunsori cu lungimea bărbiei inspirate de celebritate, 2021

Cu cât crești mai în vârstă, cu atât vei avea mai multe hassel-uri cu părul. Menținerea unui păr lung nu este o sarcină ușoară, având în vedere treburile zilnice și responsabilitățile în creștere. Rezultatul? Te vei stabili cu un ponei plictisitor, scos de pe frunte, care adaugă mai mulți ani vârstei tale. Acesta este motivul pentru care experții recomandă să încercați tunsori până la bărbie pentru a apăsa un buton de reîmprospătare a aspectului dumneavoastră!

Coafurile până la bărbie sunt ușor de întreținut și coafate zilnic. Conturul tunsorilor vă înmoaie trăsăturile feței și vă dezvăluie zona maxilarului pentru un aspect sculptat. Așadar, ajungi să arăți mai tânăr, senzual și încrezător ca niciodată!

Acest articol discută cele mai bune 10 tunsori pentru bărbați inspirate de celebrități pentru femei, despre care experții spun că sunt o necesitate în 2021!

10 tunsori pentru bărbați inspirate de celebrități pentru femei, 2021:

Citiți împreună pentru a lua câteva indicii de coafură de la vedetele preferate:

1. Bob francez cu lungimea bărbiei:

tunsoare lungime bărbie pentru femei

Modelul american din SUA, Taylor LaShae, oferă obiective majore în ceea ce privește părul, cu croiala ei perfectă în franceză! Coafura puțin mai scurtă decât cea a bărbiei se încadrează în stilul „tocit”, dar promite să te facă să arăți ascuțit și sfâșietor. Capetele sunt fie periate spre interior, fie spre exterior, pentru a crea un aspect vintage care este atât de francez! Această tăietură oferă o schimbare revigorantă față de părul drept și are un aspect mai natural. Lungimea poate coborî de la buze la linia maxilarului, în funcție de forma feței.

2. Bob cret lungime bărbie:

coafuri drăguțe până la bărbie

Rihanna este regina glamour supremă care adoră să experimenteze aspectul ei. Văzută în această imagine este zeița pop care poartă un bob cochet, cu aspect chic. Buclele netede și bine definite îi accentuează fața și îi dezvăluie trăsăturile ascuțite, uimitoare. Dacă ai părul creț sau ondulat natural gros și negru, această coafură este ideală pentru tine. Folosiți pur și simplu o cremă care definește buclele pentru a netezi inelele și scrought cu degetele pentru a obține-set-go!

3. Bob tăiat lung cu bărbie tăiat cu breton frontal:

păr lung de bărbie cu breton

Următoarea noastră inspirație vine din faima „Game of Thrones”, Maise Williams. Maise este cunoscută pentru că s-a jucat cu părul pentru a rămâne înaintea tuturor în jocul de stil. Aici, puteți observa vedeta purtând o tunsoare vopsite în brunetă, care arată elegant fără efort. Tunsul înfășurat până la maxilar este asociat cu un bob frontal pentru a ascunde rotunjimile excesive și a crea un aspect sculptat. Încercați aceasta dacă doriți să evitați să arătați prea curent și plictisitor!

4. Bob drept cu lungimea maxilarului:

coafuri lungimea maxilarului femei

Actrița britanică Rosamund Pike dă foc internetului cu fotografiile ei într-o tăietură bob ascuțită. Marginile tăiate drept creează un efect perfect de încadrare a feței fără a încerca prea mult. Acest stil funcționează bine pentru persoanele cu păr fin și preferă pur și simplu „să se spele și să meargă”! Împreună cu eliminarea volumului excesiv de pe față, puteți, de asemenea, economisi mult timp în coafarea părului. Pentru zile speciale, accesorizați-le cu știfturi sau benzi!

5. Bob ondulat lungime bărbie:

lungimea bărbiei păr ondulat

Actrița populară Charlize Theron oferă o inspirație de păr atât de necesară doamnelor mai în vârstă! Ea face ca bobul tăiat ca un profesionist și ne oferă o lecție sau două despre purtarea trendului bobului texturat până la bărbie. Văzută aici este actrița care poartă un bob ondulat care creează un efect textural pe față. Idealul este să arăți natural, totuși sofisticat și atrăgător! Dacă sunteți o blondie, adăugarea de reflexe întunecate la rădăcini este un val minunat pentru a crea un aspect voluminos.

6. Bob elegant cu lungimea bărbiei:

coafura lungime bărbie păr drept

Renumita modelă americană Bella Hadid deține în totalitate tendințele de tunsoare care păstrează bărbia! Văzută aici, Bella pozează încrezătoare în bobul ei elegant, cu margini rotunjite. Tunsoarea arată în același timp șic și elegant! Vă oferă un aspect mai ușor și face stilul mai puțin greoi. Puteți încerca o mulțime de înfățișări cu acesta, cum ar fi aspectul intermitent atemporal central, aspectul măturat lateral sau chiar adăugarea unor breton pentru a vă acoperi fruntea.

7. Lungimea bărbiei Pixie Bob tăiat:

femei lungime bărbie păr

Gestionarea blândeții Anne Hathway în tunsori scurte nu este ușor! Actrița americană iubește să-și taie încuietorile pentru a o menține ușoară și ușoară. Ideea este de a elimina straturile în exces de păr și de a evidenția trăsăturile moi, feminine ale feței. Dacă pixie este prea îndrăzneț pentru dvs., încercați această tăietură unică de pixie-bob, ușor deasupra liniei maxilarului. Undele încețoșate creează un efect textural potrivit aspectului tău și te face să arăți mai natural.

8. Bob cu unghi lung de bărbie:

coafuri scurte cu lungimea bărbiei

Senzație de cântat american, Kehlani Ashley Parrish preferă să o mențină scurtă și dulce în aceste zile. Bobul unghiular văzut aici evidențiază linia maxilară ascuțită pentru a oferi un lifting facial instantaneu. Acest stil este ideal pentru persoanele cu fețe rotunde sau dolofane pentru a ascunde volumul și a evidenția cele mai bune caracteristici ale feței lor. Experții recomandă să mergeți ușor deasupra sau sub lungimea bărbiei pentru cele mai bune efecte. Dacă sfârșești prin margini contondente pe lungime, perie-ți părul lateral pentru a crea un aspect „unghiular”.

9. Lungimea bărbiei: tăiat bob dezordonat:

cele mai bune tunsori cu lungimea bărbiei

Actrița americană, Oliver Wilde, a reprezentat „inteligent” și „senzual” în această scurtă coafură. Bobul agitat de-a lungul bărbiei adaugă un efect textural frumos părului și evită să arate prea „nervos”. Această coafură este ideală pentru persoanele cu păr subțire și slab pentru a crește un volum. Valurile de plajă dezordonate acoperă, de asemenea, unghiuri ascuțite la persoanele cu fețe pătrate sau cutii. Acestea adaugă un efect rotunjit frumos pentru a tăia maxilarul și a crea înălțime în secțiunea coroanei.

10. Lungimea bărbiei tăiată în straturi:

lungimea bărbie păr stratificat

Actrița și cântăreața americană Britanny Snow a ales să îmbrățișeze trendul până la bărbie și oh, băiete! A pus-o cu cuie! Tăierea bob stratificată văzută aici creează iluzia unui volum mai mare pentru un păr altfel subțire și fin. Pentru cei cu păr gros și dens, tunsoarea reduce volumul și te face să te simți ușor. În plus, straturile tăiate neuniform de pe bob adaugă puțină mișcare și creează un aspect mai feminin. Puteți chiar să o împerecheați cu o franjură pentru o coafură elegantă, dar cu întreținere redusă!

Acestea sunt unele dintre cele mai bune coafuri drăguțe inspirate de Celeb pentru păr până la bărbie! Așadar, nu vă mai temeți și urmați calea modelului dvs. preferat pentru a atinge tendința. Dacă aveți încă dubii, nu ezitați să vorbiți cu un coafor înainte de a vă trece părul prin foarfecă. Deci, care dintre aceste tunsori de lungime maxilară sunteți dispus să încercați?