9 noi coafuri pe păr ras pentru bărbați și femei să arate unic

Uneori, o tunsoare poate fi plictisitoare. Același stil vechi de fiecare dată poate fi greață și astfel creativitatea este cheia unui păr arătos. Coafurile de păr ras sunt noua afacere în zilele noastre, cu atâta unicitate atașată lor. Aproape toată lumea vrea să poarte o tunsoare laterală rasă. Deci, fără să vorbim mult, să începem stilurile.

Cele mai bune coafuri pe păr ras pentru bărbați și femei cu imagini:

Iată cele mai populare 9 coafuri laterale ras în 2018. Pentru a încerca aceste coafuri și veți obține aspectul unic la mulțime.

1. Man Bun Fade:

Man Bun Fade

Dacă doriți o tunsoare de tip bărbierit lung, nu căutați mai departe. Părțile laterale de-a lungul capului sunt perfect bărbierite la perfecțiune, cu un bărbierit frumos. De asemenea, veți avea nevoie de un păr de sus moderat lung pentru a termina acest stil. Părul de sus este apoi coafat într-o coadă de cal și apoi legat în partea din spate a capului, creând un coc om frumos. Într-adevăr, una dintre cele mai fantastice coafuri ras pentru bărbați.

2. Reglare tunsoare:

Reglare tunsoare

Dacă vă plac desenele frumoase de păr ras, atunci această tunsoare vă va face fericiți. Această coafură are un stil militar frumos, cu părțile ras în jurul capului, cu conicitate spre vârf. Părul este apoi lateral despărțit în sus, împreună cu o linie de despărțire. Această tăietură oferă în totalitate un aspect foarte robust și se va potrivi și persoanelor cu părul creț. Cu siguranță una dintre cele mai strălucitoare coafuri cu păruri bărbierite cu care te poți gândi.

3. Pompadour dezordonat cu laturile ras:

Pompadour dezordonat cu laturile ras

Dacă doriți stilul părurilor lungi bărbierite, atunci luați această tunsoare. Părțile laterale sunt aproape bărbierite, iar partea superioară a capului este coafată cu fire de păr moderat lungi, cu o formă frumoasă în sus spre față. Această tăietură arată grozav cu o barbă bine modelată și, prin urmare, poate fi tipul tăiat de păr preferat bărbierit bărbierit bărbierit.

4. Părțile buzzed cu păr lung și barbă:

Părțile buzzed cu păr lung și barbă

Aceasta este într-adevăr una dintre cele mai minunate coafuri cu o parte ras pe care le veți găsi vreodată. O parte a capului este buzzed cu partea superioară a părului măturat spre cealaltă parte. Părul de sus este lung și arată minunat, cu o barbă lungă drăguță. Această croială îți va oferi aspectul perfect de tip masculin pe care ți l-ai dorit întotdeauna.

5. Tunsoare scurtă cu Mid Drop Fade:

Tuns scurt cu Mid Drop Fade

Dacă îți plac absolut coafurile scurte ras, aceasta pentru tine. Această tunsoare are o estompare medie de-a lungul părților laterale ale capului, împreună cu păr gros și texturat pe partea superioară a capului. Această tunsoare vă poate oferi, de asemenea, un aspect deosebit în partea din față. Tăierea arată foarte rece și ușor de întreținut.

6. Mid Fade cu tunsoare aliniată:

Mid Fade cu tunsoare aliniată

Aceasta este o tunsoare cu păr scurt, cu păr scurt, cu aspect unic. Această tunsoare ascuțită are o estompare foarte mare, împreună cu o linie care arată minunat. Partea superioară a capului este coafată în fire de păr. Astfel, această croială este cea mai potrivită pentru persoanele care au părul creț. Acesta este un stil foarte frumos și creativ de tunsoare.

7. Cap pe jumătate ras cu părul lung:

Cap pe jumătate ras cu părul lung

Dacă ai visat întotdeauna să ai coafuri bărbierite pentru femei, atunci acesta este cel mai bun pariu. Această tunsoare are o parte a capului rasă, în timp ce părul lung acoperă cealaltă parte. Această tunsoare arată foarte feminină și frumoasă. Acesta este cu siguranță cel mai îndrăzneț păr lat bărbierit tunsoare stil feminin.

8. Crăciun stil protector cu cap pe jumătate ras:

Bun stil protector cu cap pe jumătate ras

Aceasta este una dintre cele mai diferite coafuri ras pentru femeile negre. Laturile din jurul capului sunt perfect ras, cu desene frumoase în jurul lor. Părul este complet ondulat împreună până la vârful capului, creând un coc frumos de sus în partea de sus a capului. Această tăietură va face cu siguranță niște ochi rotiți.

9. Tunsoare Pompadour:

Tunsori Pompadour

Dacă vă place tunsoarea părurilor bărbierite, această coafură s-ar putea potrivi aspectului dumneavoastră. Părțile laterale ale capului sunt perfect bărbierite, cu o atingere conică spre partea de sus, împreună cu partea superioară a părului, care este foarte frumos coafată și este pieptănată spre partea din spate a capului. Părul din față este ridicat conferindu-i un aspect foarte distinctiv. Într-adevăr, o tunsoare bărbătească cu aspect bărbătesc și bărbierit.

Prin urmare, putem afla din această listă că există atât de multe tunsori de păr păr ras din care să alegeți. Fie că este unilateral sau în jurul capului, toate arată foarte diferit și elegant. Absolut tunsoarea este că toată lumea vrea să aibă de la bărbați la femei. Sperăm că această listă vă va ajuta să alegeți una.