9 cele mai bune tunsori Rockabilly pentru bărbați pentru păr lung și scurt

De la vechiul hip hop bun până la stilurile rock și aspectul murdar, coafurile șic și vintage au devenit destul de proeminente. Coafurile rockabilly sunt printre ele. Acestea sunt destul de noi; sunt ciudate, unice, proaspete, superbe și vintage. Bărbați, care doresc să se îndepărteze de normal și să încerce stiluri noi, ce e mai bun decât tunsorile rockabilly?

Avem câteva dintre cele mai noi tendințe și sperăm că le veți iubi!

9 coafuri Easy 1950 în stil rockabilly pentru băieți în 2021:

Aici am enumerat primele 9 tunsori rockabilly pentru păr lung și scurt pentru bărbați. Aceste coafuri sunt vintage, dar dau întotdeauna un aspect la modă.

1. Rockabilly Pompadour:

coafuri rockabilly

Aceasta este cea mai puțin complexă și clasică coafură rockabilly, care se va potrivi complet oricărui bărbat de acolo. Ar trebui pur și simplu să faceți o diminuare simplă a încețoșării în timp ce lăsați părul deasupra suficient de lung pentru o chelie. Utilizați o măsură considerabilă de gel de păr pentru a da un aspect rockabilly umed.

2. Fohawk voluminos:

tunsori rockabilly

Coafura înaltă este o cerință incontestabilă pentru unii bărbați care au părul lung. Pentru a avea aceste coafuri rockabilly, trebuie să păstrați părțile scurte, dar nu raseți! Lăsați părul deasupra suficient de lung pentru a face un fohawk voluminos. Ar trebui să fie de aproximativ 8-10 inci. Coafurați-l în sus cu utilizarea unor dușuri de păr.

3. Du-te modern:

tunsori rockabilly pentru bărbați

În cazul în care preferați să nu duplicați Elvis, dar în același timp căutați o tunsoare în modul la care să semene cu o iubire autentică de muzică, acest stil avansat este pentru dvs. Dacă sunteți cântăreț sau chitarist profesionist în muzică, atunci acest tip de coafură vă poate lovi la bord.

4. Ivy League:

mascul tunsoare rockabilly

Dacă îți plac stilurile Ivy League, totuși ai nevoie, în același timp, de o atingere rockabilly la tunsoare; în acel moment, această decupare este cea mai bună decizie. Faceți o estompare simplă lungă și lăsați în jur de 5 accesări pentru a termina totul. Dacă sunteți un om de afaceri și doriți să arătați tânăr în consiliul dvs. de afaceri, încercați această coafură pentru a atrage atenția echipei dvs..

5. Tăierea cu o parte laterală:

coafuri rockabilly ușoare

Acest aspect avansat este foarte ușor de realizat și de a ține pasul cu coafura scurtă Rockabilly. Aceasta este tunsoarea laterală lungă a părului scurt, trebuie să faceți o tăietură elegantă lăsând în același timp nu atât de mult păr pentru a termina totul. Arată puțin dezordonat, dar acesta va fi potrivit pentru tinerii care merg la facultate.

6. Decolorare conică spiky:

păr rockabilly ușor

Această încețoșare scăzută este utilizată de vedetele muzicale actuale; cu toate acestea, au ieșit prost din timpurile rockabilly. O estompare redusă este delegată cu un volum mare. Aceasta este cea mai bună opțiune în coafura sezonului de iarnă.

7. Neat vs. Messy:

coafuri lungi rockabilly

Dacă nu sunteți un pasionat major al unei cantități excesive de gel de păr, care era extrem de faimos în vremurile rockabilly, încercați altceva. Puteți face o tunsoare înaltă, dar să o mențineți la loc printr-o atingere de duș. Aspectul poate fi oarecum haotic, totuși îți vei economisi cu adevărat părul.

8. Fohawk creativ:

coafura rockabilly masculin

Acest fohawk inventiv va face cu adevărat câteva capete să vă întoarcă direcția. Mai degrabă decât să influențezi o normă întreagă pentru a reduce neclaritatea, ar trebui să faci una la jumătate. Ai nevoie de expert în păr pentru a face acest stil pentru aspectul tău potrivit.

9. Start simplu:

coafuri stil rockabilly

Aceasta nu este o tunsoare rockabilly autentică pentru bărbați, dar este ceva cu care puteți începe. S-ar putea să vrem să vă demonstrăm că orice tăietură rockabilly poate fi realizată dintr-un stil extrem de simplu și de remarcat.

Astfel, v-ați familiarizat acum cu toate soiurile de coafuri rockabilly pentru bărbați. În afară de acest pompadour natural și multe alte tunsori Rockabilly pentru bărbați, sunt, de asemenea, foarte atractive. Deci, încercați-le și deveniți un centru de atracție în petreceri.