Top 9 coafuri de mireasa tamil

Ai de gând să te căsătorești? În primul rând felicitări! Fiecare fată este confuză cu privire la coafura lor, deoarece fără o coafură perfectă, machiajul dvs. nu este finalizat. În zilele noastre, există mai multe schimbări care se văd în coafura de mireasă și, de asemenea, majoritatea fetelor copiază unele stiluri din filme.

După cum știți că, conform tradiției tamiliene, obosind un saree, nici o coafură nu se potrivește cu stilul convențional de tip bun. Această coafură poate fi utilă tuturor miresei din sudul Indiei, indiferent de mediul local sau spiritual. Destinat miresei moderne, prezența nu este altceva decât să încânte un stil tradițional și să-i adauge propria sa notă..

Cele mai populare coafuri de mireasă tamil pentru femei:

1. Poola Jada:

coafuri de mireasa tamil

În această coafură, un obicei pentru a decora plasa extinsă a miresei cu flori, aur sau mărgele cu modele minunate, ceea ce îi conferă un aspect atrăgător la nunta ei. Mirele adoră să-și arate părul lung strălucitor minunat împletit plus împodobit de obicei cu flori, recunoscut ca poola jada (coadă de cal finisată din flori). Uneori se poartă extensii de păr pentru a purta plăcuța mai mult timp pentru un aspect îmbunătățit.

2. Un coc rafinat din spate:

Bun-cu-flori

Acesta este un coc elegant din spate și foarte potrivit pentru nuntă. În acest coc puteți adăuga câteva accesorii pentru păr, care sunt în mare parte formate din aur, pentru a contribui la o cantitate de păr. Acest aspect la modă poate fi purtat și de o fată în vârstă.

3. Coafura de Messy Bun:

Coafura Messy Bun

În prezent, cocul dezordonat devine, de asemenea, favorit printre mirese, deoarece poți să îl testezi cât vrei. S-ar putea să faci un coc înfășurat, un coc mobil, un coc împletit, un coc măturat lateral, orice ai dori. În repetate rânduri, un coc dezordonat poate deveni mai dezordonat dacă conține un chunni deasupra acestuia. Cu excepția cazului în care ținuta dvs. nu are nevoie să vă acopere părul după aceea, vă sfătuim să mergeți la el.

4. Aspectul plisat cu bijuterii:

coafuri de mireasa tamil4

Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai populare coafuri clare pentru mireasa tamilă, care dau un aspect uimitor, este destul de puțin exigent de proiectat. Încercați acest lucru cu tipul exact de accesorii. De teamă că de tresses scurte, acest aspect poate fi realizat prin lărgirea părului prin extensia părului.

5. Crăciun cu panglică:

coafuri de mireasa tamil5

Acesta nu este altceva decât o împletitură înfrumusețată, precum și esența aspectului tradițional de mireasă tamil. În condiții, doriți cea mai mare dintre ambele lumi, apoi decideți Bun plus Braid. Acest lucru se datorează faptului că îi dă capului semnul elegant al cocului împreună cu împletitura lungă de sex feminin de pe spate. Încă o dată, decorați acest lucru ar putea fi un magnum opus personal.

6. Rana înflorită cu coafură împletită:

împletitură de flori

Îndreptați părul pe drum până la întreaga sa distanță. Puneți în decor la finalul împletiturii. În acest moment, întoarceți panglica cu fir înflorit, astfel încât să nu existe vreo deschidere blocată între fire. Folosiți accesorii pentru păr.

7. Pelli_Poola Jada Designs:

coafuri de mireasa tamil7

Aceste coafuri frumoase trebuie să fie finisate cu o formă de sferă sau un tip stufos de lucruri ornamentale la baza împletiturii, cunoscut de obicei sub numele de jada kuchulu, altfel jada gantalu care oferă un aspect suflat coafurii totale de mireasă.

8. Design retro cu pliuri:

Jada_thumb [1]

În aceasta, coafurile sunt cuplate cu o curățare curată și după aceea, făcând un bufant. Părul rămas trebuie să fie periat pe un plan, în plus față de împletit, astfel încât să rămână resturile pe acea regiune, în prezent, după ce bouffantul este configurat. De asemenea, puteți folosi extensii de păr, accesorii sau o floare mare.

9. „Maangtika” pe păr de Mid Parting Plus Spate:

coafuri de mireasa tamil9

Secționează părul în centru în partea de sus, pentru a obține acest aspect. „Maangtika” trebuie să fie așezat la plecare, cu o nervură încordată a părului în spate, de oriunde ar începe partea pliată. Folosiți flori proaspete asemănătoare iasomiei, care este albă, poate pune o atingere plină de grație.