10 cele mai recente și elegante coafuri de nuntă pentru părul creț

Părul creț nu este cel mai obișnuit ca atare, dar știm cu toții provocările cu care se poate confrunta având o textură specială a părului. Părul creț nu este ușor de gestionat și îmblânzit și, prin urmare, ne putem imagina disperarea de a arăta bine în zilele mari. Așa că venim cu coafuri de nuntă pentru un ghid al părului creț pentru a căuta cele mai bune părți.

Având în vedere că cu toții dorim să arătăm ca diva și prințesă în timpul nunții și al evenimentelor conexe, aceste stiluri de nuntă cu părul creț sunt cel mai bine folosite pentru a-și arăta cele mai bune înfățișări. Stilul potrivit poate îmbunătăți aspectul total și vă poate face să arătați ca un milion de dolari. Acum cataramați-vă și începeți să vă pregătiți pentru această zi prin aceste coafuri de mireasă cret.

10 cele mai bune și la modă coafuri de nuntă pentru părul creț în 2021:

Ai părul creț și te întrebi cum să te pregătești pentru ziua ta cea mare? Ei bine, înțelegem confuzia cu stilul părului creț. Iată cele mai bune coafuri de mireasă cretate pentru un aspect mai bun.

1. Aspectul regal vintage:

Coafuri de nunta pentru parul cret 1

Dacă doriți cu adevărat o coafură grozavă, care să fie unică, atunci ar trebui să experimentați puțin cu puțin timp în mână. Acest lucru vă va oferi o idee despre ceea ce va arăta bine și vă va ajuta să vă sincronizați coafura cu machiajul. Puteți face această personalizare singur sau puteți lua ajutorul unei alte perechi de mâini profesionale. Această coafură crețată pentru căsătorie este un aspect vintage care poate arăta bine pentru toată lumea, inclusiv mireasa și oaspeții.

 • Forme de față potrivite: Cei cu fețe ovale și alungite pot încerca acest stil.
 • Cel mai bun sezon de încercat: Pentru a încerca această coafură crețată pentru petrecerea de nuntă în timpul sezonului de iarnă.
 • Grup de vârstă ideal: Femeile de 30 de ani pot prezenta acest stil foarte bine decât altele.
 • Ținută potrivită: Rochia etnică sau patialas pot arăta bine în acest stil.
 • Ocazie perfectă: Poartă acest stil în timpul evenimentelor de nuntă și al dușurilor pre-mirese.

2. Buclele, coc accesorizat și răsucite:

Coafuri de nunta pentru parul cret 2

Buclele sunt o modalitate excelentă de a arăta frumos, dar elegant atunci când vine vorba de căsătorie. Cocul accesorizat completează buclele extrem de bine și există un spațiu mic pe partea din față, care vă permite să așezați o tiară dacă doriți. Buclele arată minunat dacă părul tău este natural creț, dar acest aspect poate fi improvizat chiar și cu părul drept. Acesta este printre părul creț foarte popular pentru un aspect în ziua nunții.

 • Forme de față potrivite: Purtați acest stil pentru fețele cu formă rotundă și pătrată.
 • Cel mai bun sezon de încercat: Verile sunt cel mai bun moment pentru a încerca acest stil cu ușurință.
 • Grup de vârstă ideal: Femeile de 20 de ani sunt cele mai potrivite pentru a încerca cea mai bună coafură de nuntă pentru aspectul părului creț.
 • Ținută potrivită: Rochia lungă de mireasă este cea mai bună doar în acest stil.
 • Ocazie perfectă: Ceremonia principală de nuntă poate fi o alegere bună pentru a încerca acest stil.

3. Bucle complete:

Coafuri de nunta pentru parul cret 3

Buclele pe toată lungimea sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a obține o coafură bună de mireasă. Buclele pe toată lungimea sunt ușor de realizat, deși mâinile profesionale sunt recomandate și arată excelent cu un accesoriu de flori sau bijuterii pentru păr. Buclele pline vă pot necesita părul mai lung decât în ​​mod normal și vor curge completând rochia rafinată pe care o purtați. Aceasta se numără printre coafurile simple și buclate pentru nuntă, ceea ce este destul de ușor de realizat.

 • Forme de față potrivite: Formele feței ovale și alungite sunt cele mai potrivite pentru aceasta.
 • Cel mai bun sezon de încercat: Iernile și musonii sunt potrivite în acest aspect.
 • Grup de vârstă ideal: Femeile în anii 20 și începutul anilor 30 sunt potrivite pentru acest stil.
 • Ținută potrivită: Rochia lungă și rochia sunt bune pentru această coafură de nuntă ușoară pentru părul creț.
 • Ocazie perfectă: Poartă acest stil în timpul recepțiilor de nuntă pentru mireasă. O poți purta chiar și ca domnișoare de onoare.

4. Coafură accesorizată simplă:

Coafuri de nunta pentru parul cret 4

Dacă nu vrei să mergi prea extravagant cu aspectul tău, atunci această coafură simplă, care este realizată cu accesorii, este coafura perfectă pentru tine. Uneori contează doar o coafură simplă. Buclele sunt un loc perfect pentru a aranja mai multe accesorii, inclusiv o tiară dacă te simți aventuros. Aceste coafuri pentru părul creț pentru nunta indiană necesită totuși ajutor profesional pentru a adăuga mai multe accesorii și pentru a face maniera corectă.

 • Forme de față potrivite: Femeile cu formă de față pătrată și inimă pot încerca acest lucru.
 • Cel mai bun sezon de încercat: Summers este un moment bun pentru a etala acest stil.
 • Grup de vârstă ideal: Purtați această coafură doar pentru femei la sfârșitul anilor ’20.
 • Ținută potrivită: Această coafură pentru bucle pentru o nuntă indiană este bine să mergeți cu lehengas sau rochii.
 • Ocazie perfectă: Se poate purta acest coc buclat pentru o nuntă în timpul evenimentelor de dinainte de nuntă.

5. Bucle drepte:

Coafuri de nunta pentru parul cret 5

Acest lucru este puțin mai dificil decât coafura normală cu bucle, deoarece necesită și părul tău drept. Cel mai bun lucru de făcut este să vă legați părul peste noapte în împletituri și să deschideți aceste împletituri dimineața. Este ușor accesorizat și arată uimitor. Aceasta se numește coafură cu bucle pentru stilul de nuntă indian cu valuri drepte și netede, cu moliciune. Aici acest stil deschis este ușor de întreținut, precum și mai puțin frizzy decât buclele normale.

 • Forme de față potrivite: Poartă acest stil pentru formele feței rotunde și pătrate.
 • Cel mai bun sezon de încercat: Femeile pot încerca acest stil în timpul iernilor și al musonilor.
 • Grup de vârstă ideal: Cei din grupa de vârstă de la sfârșitul anilor 20-30, oricine poate purta acest stil.
 • Ținută potrivită: Saree sau lehenga pot fi o alegere bună pentru acest stil.
 • Ocazie perfectă: Se poate prefera acest stil în timpul evenimentelor sau petrecerilor de dinainte de nuntă în ceea ce privește forma coafurilor cretate pentru invitații la nuntă.

6. Aspect moale și curat de nuntă:

Coafuri de nunta pentru parul cret 6

Aici vine printre coafurile populare pentru textura părului creț. Acesta este din nou un stil indian de aspect, care este destul de ușor de realizat, dar cu ajutorul adecvat al unui ghid profesionist. Această tunsoare liberă este făcută în mod corespunzător, iar buclele moi se fac cu accesorii adecvate pentru păr, precum și atașate la ea. Atât fetele, cât și femeile care sunt mirese pot încerca acest stil pentru un aspect ușor și nervos.

 • Forme de față potrivite: Cei cu orice formă de față pot încerca acest stil de actualizări buclate libere pentru nuntă.
 • Cel mai bun sezon de încercat: Iernile sunt cel mai bun moment pentru a încerca acest stil.
 • Grup de vârstă ideal: Femeile de 20 și 30 de ani pot purta această coafură de căsătorie.
 • Ținută potrivită: Rochia lungă sau rochia sunt cele mai potrivite pentru a încerca acest aspect.
 • Ocazie perfectă: Se poate prefera să poarte această coafură lungă și crețată pentru nunți pentru orice funcție de pre-nuntă sau ceremonie de logodnă.

7. Aspect de mireasă cu păr încrețit:

Coafuri de nunta pentru parul cret 7

Aici vin coafuri de mireasă creț mai puțin cunoscute pentru păr de lungime medie. În cazul în care aveți părul de lungimea umerilor sau de lungime medie, vă recomandăm să îl încercați. Acest stil este inspirat de vedete și arată fără cusur și fără îndoială. Femeile cărora le place să experimenteze un aspect elegant și mai îndrăzneț și doresc să arate grațios ar putea dori să o prefere pe aceasta drăguță.

 • Forme de față potrivite: Poartă acest stil de nuntă pentru părul creț, lungimea umerilor, doar cu forme de față ovale și alungite.
 • Cel mai bun sezon de încercat: Orice sezon este bine să mergi în acest stil.
 • Grup de vârstă ideal: Cei din anii 30 se potrivesc cel mai bine în acest look rapid decât alții.
 • Ținută potrivită: Purtați o rochie de mireasă lungă, așa cum se arată în imagine, pentru a arăta uimitor în acest stil.
 • Ocazie perfectă: Aceasta este o coafură pentru ceremonia de nuntă sau recepție.

8. Coafura de domnișoară de onoare:

Coafuri de nunta pentru parul cret 8

Acesta este printre actualizările noastre preferate de domnișoară de onoare pentru părul creț. Dacă doriți un aspect simplu, dar specific și elegant ca domnișoară de onoare, doriți să încercați acest stil la nunta celui mai bun prieten. Acest aspect este foarte ușor, asigurați-vă că nu există încurcături în păr. Mai mult, puteți adăuga oricând accesoriile preferate pentru păr după cum doriți și le puteți atașa la păr și cu siguranță le veți lega.

 • Forme de față potrivite: Femeile cu orice formă de față pot încerca acest stil.
 • Cel mai bun sezon de încercat: Purtați acest stil numai în timpul iernilor și în sezonul de primăvară.
 • Grup de vârstă ideal: Femeile de 20 sau 30 de ani oricine o poate încerca.
 • Ținută potrivită: Această coafură de nuntă blondă și cu aspect de domnișoară de onoare este bună doar cu rochiile lungi.
 • Ocazie perfectă: Poartă asta ca domnișoară de onoare care participă la ceremonia de nuntă a prietenului tău.

9. Coafura cretata pentru nunta cu parul scurt:

Coafuri de nunta pentru parul cret 9

Ai părul scurt? Nu vă faceți griji, putem încerca această coafură uimitoare de mireasă pentru părul scurt și creț. Cei care au părul scurt sau lung de bob îl pot încerca pe acesta. Arată elegant și nervos. Ne place modul în care se dovedește. Poți încerca acest lucru chiar și sub formă de coafuri de nuntă bob curate și jurăm că poți să te dai în poză în acea zi!

 • Forme de față potrivite: Femeile de formă rotundă, ovală și pătrată pot fi încercate de femei.
 • Cel mai bun sezon de încercat: Summers este un moment bun pentru a arăta în acest moment.
 • Grup de vârstă ideal: Orice femeie de vârstă poate arăta perfect strălucitoare și tinerească în acest stil.
 • Ținută potrivită: O rochie lungă este o opțiune bună. În caz contrar, puteți purta îmbrăcăminte etnică tradițională pentru orice ceremonie.
 • Ocazie perfectă: Purtați acest lucru pentru ziua nunții într-un mod similar pentru o nuntă creștină. Sau, alternativ, purtați acest lucru și pentru ceremonii frumoase de dinainte de nuntă.

10. Bucle naturale pentru stilul miresei:

Coafuri de nunta pentru parul cret 10

Aici vine un aspect de mireasă buclele naturale. Acesta este adăugat cu un accesoriu pentru păr, care arată uimitor și elegant. Aceste actualizări naturale ale părului ondulat pentru nunți pot fi realizate într-un mod atât de similar pentru a arăta unic și totuși foarte grațios. Cei care se plictisesc să aibă un look regulat ar putea dori să încerce acest stil. Purtați accesoriile preferate pentru a îmbunătăți acest aspect. Puteți adăuga chiar și coafuri pentru fete cu flori, cu flori atașate. Se poate încerca chiar și asta pentru părul subțire.

 • Forme de față potrivite: Formele feței pătrate și inimii sunt potrivite pentru această coafură.
 • Cel mai bun sezon de încercat: Acest stil de nuntă neagră este bun pentru a merge în veri și musoni.
 • Grup de vârstă ideal: Femeile în anii 20 și începutul anilor 30 sunt potriviri perfecte aici.
 • Ținută potrivită: Purtați această coafură cu o rochie lungă și curgată pentru a arăta uimitor.
 • Ocazie perfectă: Purtați acest lucru în timpul ceremoniei sau recepției de nuntă pentru a arăta superb cu stil.

Sfaturi suplimentare:

Iată câteva sugestii pentru mirese și invitați să facă un stil de nuntă cret,

 1. Asigurați-vă că îmblânziți bine buclele. Altfel s-ar putea să se încurce și să-ți facă părul foarte încrețit.
 2. Majoritatea femeilor creț suferă de păr uscat. Prin urmare, încercați produse hidratante și hrănitoare bune.
 3. Îmblânzește bine frizul. Aplicați serul pe păr înainte de a coafa foarte bine părul.
 4. Asigurați-vă că nu folosiți prea multe aparate termice pe păr.
 5. Lucrați la utilizarea șampoanelor și balsamurilor bune, fără substanțe chimice, deoarece vă pot strica mai mult părul.
 6. Spa de păr înainte de nuntă poate fi o idee bună pentru a îmblânzi și coafa părul foarte bine.

Acestea sunt printre cele mai populare coafuri de nunta pentru parul cret. Având în vedere aceste alegeri de top, anunțați-ne care este preferatul dvs. și, dacă ați încercat vreunul, împărtășiți-ne gândurile. Deoarece există un număr mare de variante, puteți alege cu ușurință una după ocazie și preferința dvs. de stil. Cu siguranță vei răsturna vremurile nunții cu stilul tău în aceste look-uri.

Întrebări și răspunsuri frecvente:

Q1. Are împletitură cascadă cu bucle costum de mireasă femei cu vârsta peste 35 de ani?

Răspuns: Împletiturile în cascadă sunt printre cele populare pe care să le încercați în timpul evenimentelor de dinainte de nuntă. Femeile din anii 20 sunt cele mai potrivite pentru aceasta. Cu toate acestea, dacă aveți peste 35 de ani, puteți încerca oricând să personalizați părul cu ajutorul cosmeticianului dvs. profesionist.

Q2. Am părul creț și este uscat și încrețit. Care este un șampon bun și cum să-l protejezi bine?

Răspuns: Asigurați-vă că protejați părul de substanțele chimice și, de asemenea, faceți un masaj bun cu ulei în mod regulat. Șamponul voluminos și hidratant poate fi cel mai bun pentru a proteja de subțire și uscăciune a părului atunci când este în natură creț.

Q3. Pot folosi serul de păr în mod regulat pentru părul creț? Este bine?

Răspuns: Da, serul de păr nu face altceva decât să îmblânzească și să facă părul moale și neted. Se poate folosi un ser eficient cu ulei de argan sau ulei de migdale pentru coafuri cretate.