Top 8 cozi de cal frumoase împletite

În prezent, soiurile vin în diferite forme și dimensiuni, în diferite forme și pachete și, prin urmare, aici este o variantă a uneia dintre cele mai comune coafuri vreodată. Fie că este o prezentare școlară sau un interviu de birou, fie că este un aspect de petrecere sau doar o plimbare în locul de joacă, o coadă de cal poate fi folosită ca o coafură pentru oricine și pentru toată lumea, dar din nou venim în diferite structuri de față și tipuri de păr și prin urmare, împreună cu variantele noastre, coafurile noastre variază și ele.

8 cozi de cal frumoase împletite pentru femei:

1. Poneiul infuzat francez:

cozi de cal împletite

Aceasta este una dintre cele mai ușoare coafuri de împletitură cu ponei, care poate fi realizată în decurs de cinci minute, astfel încât să nu trebuie să petreceți acest timp suplimentar în diminețile aglomerate, căutând părul perfect. Pentru acest început, legați-vă părul într-o panglică infuzată franceză din partea de sus și apoi continuați-l până la secțiunea mijlocie. Spre final începeți să-l legați într-un ponei.

2. Trupa Coroanei:

cozi de cal împletite2

Aceasta este o coafură în care împletitura este transformată într-o bandă pentru cap. Aceasta este o coafură bună pentru a vă condimenta poneiul de zi cu zi. Începeți prin secționarea unei părți din încuietori din față și începeți să legați o împletitură dintr-o parte a părului. Legați întreaga panglică și apoi aduceți-o până la cealaltă parte și fixați-o. Ponezi-l atunci.

3. Poneiul de împletitură laterală:

cozi de cal împletite3

Pentru această coafură începeți prin împletirea părului dintr-o parte. Îndepărtați părul dintr-o parte și începeți să-i împletiți. Acum mergi pe jumătate până la ceafă și fixează panglica cu câteva știfturi. Odată ajuns acolo legați părul într-un ponei și începeți să-l împleti din nou. Acum aduceți un păr din spate și înfășurați-l în jurul cravatei ponei.

4. Variația brațului lateral:

cozi de cal împletite4

Aceasta este încă o altă variantă a panglicii laterale în care începeți prin tragerea părului înapoi la un ponei mijlociu. Înainte de aceasta, începeți o împletitură laterală și apoi ventilați-o pentru a adăuga volum aspectului. Acum, odată ce poneiul este legat, începeți împletind o secțiune din ponei, dar de data aceasta faceți poneiul strâns și lateral, astfel încât să se creeze un aspect nou. Păstrați niște șuvițe libere pe partea din față pentru a adăuga o anumită atingere aspectului.

5. Poneiul cu coadă de pește:

cozi de cal împletite5

Aici începem cu un ponei simplu. Asigurați-vă că poneiul dvs. este suficient de strâns pentru a opta pentru împletituri secundare. Acum, după ce poneiul tău este terminat, trebuie să încerci să împletești coada de pește. Începeți prin segmentarea poneiului în două părți, apoi luați o încuietoare de la capătul extrem și traversați-l pe cealaltă parte. Faceți același lucru cu cealaltă încuietoare și pur și simplu continuați până ajungeți la lungimea dorită.

6. Poneiul inversat:

cozi de cal împletite6

Întoarceți-vă părul cu capul în jos, întorcând capul cu capul în jos. Acum începeți să legați o panglică, stil francez de jos și lăsați-l la jumătatea drumului. Puteți utiliza ace pentru a asigura aspectul corect și apoi legați un ponei cu el. Asigurați-vă că aveți un fir de pierdere din înfășurarea ponei în jurul cravatei pentru a ascunde cravata.

7. Panglica de flori:

Coafură cu flori-împletitură și coadă de cal mică

Adăugați un mic val de păr pentru a adăuga volum aspectului de panglica de flori de mai sus. Acum începeți prin legarea vagă a părului într-un jumătate de ponei și apoi buclați-l. Acum începeți cu procesul normal de împletitură și, desigur, asigurați-vă că îl păstrați ușor și slăbit. Odată ce panglica este făcută cu ventilator, panglica este bine pentru a o face mai subțire. Acum rulează panglica într-un coc de trandafir.

8. Panglica dublă:

cozi de cal împletite8

Pentru a începe cu acest păr inversați-vă părul și începeți să-l împletiți. Odată ajuns la jumătate, opriți-l și fixați-l. Acum începeți împletitul din față cu încuietorile din față și începeți să-l împletiți pe jumătate. Adunați părul din mijloc și apoi puneți-l în ponei.