Cum se face coada de cal?

Coada de cal este o coafură foarte obișnuită iubită de aproape toată lumea și există sute de moduri de a o face. Coada de cal a fost cel mai vechi mod de a-ți coafa părul. Chiar și o coadă de cal simplă poate arăta bine dacă o faci corect. Coada de cal poate fi folosită ca stil de zi cu zi de aproape toate femeile din grupele de vârstă și poate fi transformată într-o coafură elegantă cu un efort suplimentar. Procedura corectă pentru a face o coadă de cal bună este scrisă mai jos pentru a vă ajuta.

1. Realizarea unei cozi de cal ridicate:

Cum se face coada de cal

În primul rând, ar trebui să vă șamponați corespunzător pentru a obține părul curat, fără murdărie, pentru a face o coadă de cal. Apoi, utilizați produsul necesar de care aveți nevoie pentru a crește volumul și textura părului. Periați-vă părul în mod corespunzător. Dacă nu aveți produsul la îndemână acasă, gândiți-vă să folosiți pudră pentru bebeluși la capete. Odată ce părul este gata pentru ondulare, ar trebui să încălziți ondulatorul în mod corespunzător și să începeți dintr-o parte a capului. După tine, completați ondularea întregului păr conform cerințelor dvs..

Ar trebui să luați un pieptene curat cu dinți fini și să ridicați încet părul din spate spre coroană. Apoi, adunați tot părul în mână în mod corespunzător și legați-l folosind o bandă de cauciuc de bună culoare. Pentru a-l termina periați încet părul.

2. Realizarea unei cozi de cal laterale:

Cum se face coada de cal

Ca și coada de cal normală, ne putem gândi, de asemenea, să facem o coadă de cal laterală, care să arate mai bine pe fețele rotunde și în formă de inimă, în special. Orice tip de coadă de cal arată bine dacă volumul părului este dens. Părul subțire trebuie legat într-un ponei. Pentru o coadă laterală, ar trebui să aplicați produsul pentru a crește volumul pe părul curat și apoi să vă periați ușor.

Apoi, cu un pieptene, creați o despărțire laterală adâncă pe oricare dintre părțile care vi se par confortabile. Apoi adunați tot părul de pe partea opusă a despărțirii folosind mâinile sau pieptenele. Șanțurile trebuie să fie legate cu o bandă de cauciuc de culoare potrivită. În cele din urmă, puteți netezi coada de cal cu mâinile.

3. Realizarea unei cozi de cal împletite:

Cum se face Ponytail3

La fel ca cele două stiluri de coadă de cal de mai sus, puteți crea cu ușurință o coadă de cal împletită. Acest lucru vă va oferi un aspect mai frumos, dar este esențial să aveți părul gros dacă doriți să vă aranjați coșurile într-o coadă de cal împletită. Trebuie să vă împărțiți părul în patru sferturi. Cele două sferturi laterale vor fi folosite pentru a face două împletituri care vor veni în cele din urmă în centru și se vor amesteca cu restul părului. Tot părul va trebui adunat într-o coadă de cal strânsă, folosind un elastic de bună calitate.

4. Realizarea unei cozi de cal neterminate:

Cum se face Ponytail4

Acesta este un alt stil de coadă de cal interesant, care este o combinație între o împletitură și o coadă de cal. Aspectul este dezordonat și neterminat. Ar trebui să vă periați corect și să creați o despărțire centrală la ceafă. Ține cele două secțiuni ale părului în mâini și leagă-le ca un șiret. Repetați acest lucru de trei ori și legați în mod liber o bandă de cauciuc la capătul împletiturii. Folosiți un știft pentru a fixa părul în poziție din spatele părului. Sunteți gata să mergeți și să primiți complimente.

Puteți selecta oricare dintre stilurile de coadă de cal pentru dvs. pentru diferite ocazii. Aceste coafuri pot fi realizate cu orice fel de ținută indiferent că este vorba de pantaloni și cămașă sau denim și tricou sau chiar o rochie maxi. Este o coafură universală, este confortabilă și arată și elegantă.