25 de tipuri diferite de colecții de chiloți pentru femei în 2021

Chiloții sunt purtați de majoritatea femeilor moderne din toate colțurile lumii. Femeile au înțeles că chiloții își protejează părțile delicate ale corpului. De asemenea, mamele insistă ca fiicele lor să poarte chiloți pentru a fi igienice. Prin urmare, chiloții sunt o parte esențială a îmbrăcămintei. Chiar dacă chiloții nu sunt expuși publicului, există și modă pentru ei. Astfel, există multe modele, stiluri și diferite tipuri de chiloți din care să alegeți. Iată primele 25 de tipuri de chiloți.

Diferite tipuri de chiloți pentru femei

Diverse tipuri și modele de chilotei pentru femei:

Să ne uităm la primele 25 de modele de chiloți pentru femei, care sunt foarte confortabile.

1. Stil pantaloni scurți pentru băieți:

Stil pantaloni scurți băieți

CUMPĂRĂ ACUM

Acest articol a fost făcut similar cu slipul pentru bărbați. Aceste chilotei sunt dreptunghiulare pe coapse. Acest articol are picioare tăiate joase și este folosit sub haine montate. Aceste chiloți sunt confecționați din orice materiale și culori. Aceste chiloți pot fi folosiți sub îmbrăcăminte de baie și îmbrăcăminte de baie.

2. Pantaloni scurți pentru băieți Calvin Klein:

Pantaloni scurți pentru băieți Calvin Klein

CUMPĂRĂ ACUM

Acest obiect seamănă cu pantaloni scurți de băiat. Are talie joasă, acoperă considerabil bine părțile din față și din spate. Marginile inferioare se termină lângă coapsele superioare. Materialul folosit pentru confecționarea chiloților este negru. Sigla companiei – CALVIN KLEIN este în față. Acest logo este scris în alb, mărginind culoarea neagră. Croiul chiloții este foarte confortabil, chiar dacă este un stil de băieți cu pantaloni scurți. Această pereche poate fi purtată la sală. De asemenea, acest lucru poate fi folosit în timpul alergării și alergării, în special de către femeile care practică sportul.

3. Hanky ​​Panky V- Short Boys pentru față:

Hanky ​​Panky V- Short pentru băieți din față

CUMPĂRĂ ACUM

Stilul acestui articol este cunoscut sub numele de băieți scurți. Acest lucru se datorează faptului că partea din față nu este formată dintr-un triunghi distins. De asemenea, nu se poate distinge materialul din spate. Chiloțiul complet este proiectat cu un singur material continuu. Această chiloți este confecționată cu o plasă bej și broderie florală din dantelă auto-colorată. Drept urmare, această chiloță arată foarte victoriană. Doamnele și femeile pot purta acest lucru cu rochii, fuste pentru orice ocazie.

4. Rezumate clasice:

Slip clasic

CUMPĂRĂ ACUM

Există un design simplu în piesa centrală a materialului. Fiecare parte a materialului este absolut simplă. Eleganța designului acestei chiloți este implicită. Chiloții arată sobru, acoperind cea mai mare parte și având o talie înaltă. Panty arată extrem de confortabil de utilizat. Chiloții sunt bine cunoscuți sub numele de Granny Panties. Aceste chiloți pot fi purtate cu blugi.

5. Chiloți obișnuiți adorabil -3:

Chiloți obișnuiți Lovable -3

CUMPĂRĂ ACUM

Acest articol este disponibil într-un set de trei. Acestea sunt chiloți obișnuiți pentru uz zilnic. Acestea sunt chiloți din bumbac pur. Culorile includ portocaliu și violet. Cele violete au flori albe și portocalii. Au margini elastice negre.

6. Chiloți tăiați francezi:

Chiloți tăiați francezi

Acest articol este de culoare neagră, cu o margine neagră din dantelă deasupra. Chiloții ajung deasupra taliei. Chiloții sunt tăiați în regiunea inferioară în apropierea celei mai largi zone a coapsei. Prin urmare, aceste părți nu sunt acoperite. Deoarece acest tip de chiloți este disponibil în mod obișnuit, doamnele îl folosesc adesea toată viața. Chiloții pot fi purtați în mod regulat cu talie înaltă, fustă și rochie.

7. Chiloți tip hipster:

Pantaloni de tip hipster

Acest articol este de culoare albastru regal. Corzile țin materialul frontal și posterior care acoperă părțile private. Două șiruri potrivite se încrucișează deasupra materialului din față vândut. De ambele părți, există trei corzi din față și trei din spate. Acestea sunt corzi elastice, deci țin bine materialele. Designul este cunoscut sub numele de hip-huggers, deoarece centura este pe șolduri. De asemenea, chiloții au piciorul tăiat jos în timp ce stau sub talie. Cu toate acestea, această chiloți este foarte confortabilă. Chiloții pot fi folosiți cu blugi și fuste.

8. Bikini hipster:

Bikini hipster

Acest articol este o chiloți de tip bikini hipster în stil negru Scarlett. Chiloții sunt confecționați din material dantelat negru. Pe chiloți de bikini există un arc alb. De asemenea, există o bandă îngustă care leagă fața triunghiulară de spate. În aceste stiluri de bikini, materialul din spate acoperă destul de bine partea inferioară.

9. Chiloți de tip tanga

Tanga tip chiloți

CUMPĂRĂ ACUM

Acest articol este destul de roz de culoarea piersicii și transparent. Centrul are broderii tăiate de trandafiri mari roșii. Benzi subțiri roz piersici potrivite sunt prezente pe ambele părți pentru a ține materialele principale. Stilul arată foarte elegant, deoarece chiloții sunt la aproximativ trei centimetri sub talie. Chiloții nu acoperă prea mult în spate. Cu toate acestea, partea din față este acoperită cu un plasture triunghiular. Părțile laterale ale chiloților sunt pe osul șoldului. Tanga este fascinant atunci când femeile și doamnele merg în luna de miere. Această chiloță poate fi purtată și cu rochii și fuste speciale.

10. Crotch Strappy Crotch Less:

Strappy Crotch Less Panty

CUMPĂRĂ ACUM

Acest articol este confecționat din dantelă neagră, material elastic negru și o bucată de pânză triunghiulară neagră. Există câteva inele mici de culoare alamă pentru a adăuga stilului. În spate, există două corzi. Fiecare dintre aceste corzi trece peste fiecare obraz al fundului. Pe talia inferioară, există cinci corzi elastice pentru susținerea chiloților. Aceste cinci corzi se întâlnesc de ambele părți ale pânzei negre triunghiulare. Această chiloță este atât de sexy încât orice femeie sau doamnă poate folosi acest lucru pentru a-și atrage iubitul.

11. Chiloți de tip G String:

G String Style Panty

CUMPĂRĂ ACUM

Acest articol este fabricat din material triunghiular roz, cu un arc care acoperă partea din față. Potrivind acest arc, o panglică subțire roz ține chiloții. În spate, nu există prea mult material care să acopere zona capului. Materialele din față și din spate sunt unite direct cu centura mică a șnurului. Materialul se află în zona dintre cei doi obraji. Această chiloți cu coarde G acoperă minimul. Doamnele și femeile pot purta aceste chiloți cu îmbrăcăminte de plajă și îmbrăcăminte de plajă.

12. Chiloți de tip C-string:

Culoare cu chilot

CUMPĂRĂ ACUM

Acest articol este de culoare albastru regal. Forma chiloților este în formă de C și de aici și numele. Această chiloți nu are corzi, acoperă minimul. Pur și simplu prinde în jurul zonelor private solicitate. Fața este acoperită, dar fundul este absolut expus. Astfel, chiloții sunt foarte sexy și fermecători. Această chiloți este de fapt costumele de baie new age sub formă de bikini. Femeile și doamnele pot purta această chiloți ca îmbrăcăminte de plajă pentru costume de baie, plajă și relaxare.

13. Rezumate de control:

Slip de control

CUMPĂRĂ ACUM

Acest articol este fabricat dintr-un material care are amprente de piele de leopard. Chiloții au șoldul înalt mult deasupra taliei. Chiloții sunt un slip de control bun. Și chiloții au o linie elastică. Partea superioară ajunge până la buric. Această chiloță este confortabilă și ajută la băgarea în stomac pentru un aspect mai lin. Cel mai bun moment pentru a purta această chiloți este după sarcină. De asemenea, acest lucru poate fi purtat cu fuste sau rochii.

14. Pantaloni scurți tip piele:

Pantaloni scurți tip Panty

Acest articol este de culoare bronz. Interesant, este fabricat din material elastic moale. Chiloții acoperă regiunea abdomenului și pot fi trase în apropierea buricului. Regiunea inferioară ajunge până la coapsele superioare până în mijlocul coapselor. Chiloții sunt foarte confortabili. De asemenea, din moment ce abdomenul poate fi băgat în picioare, este bine ca femeile să post-sarcină.

15. Tanga Wear Panty:

Tanga Wear Panty

Acest articol este fabricat din material roz transparent. Pe secțiunea triunghiulară din față, există trandafiri roz deschis brodați. Benzi roz deschis sunt prezente în partea superioară, având o margine elastică cu un design de arc pentru a ține chiloții. Stilul acestor chiloți este foarte european. Acoperirea este foarte sensibilă. Coperta din spate este mai mult decât o curea, dar mai puțin decât un bikini. Femeile și doamnele pot purta această chiloți ca îmbrăcăminte de plajă, costume de baie și îmbrăcăminte de lounge.

16. Chiloți detaliați din dantelă:

Chiloți detaliați din dantelă

Stilul de chiloți este un bikini care înseamnă că partea din față este bine colorată cu o cârpă triunghiulară, iar spatele este, de asemenea, bine acoperit. Acest articol este de culoare roz cu dantelă de culoare neagră. De asemenea, există un arc de culoare neagră. Această chiloță poate fi folosită cu rochii și fuste.

17. Bikini Jockey Peach Blossom:

Bikini Jockey Peach Blossom

CUMPĂRĂ ACUM

Acest stil este o chiloți de bikini. Prin urmare, materialul triunghiular frontal și posterior acoperă părțile esențiale ale corpului. Fața și spatele sunt conectate printr-o bandă îngustă. Celelalte caracteristici ale acestui articol includ mult sub naval, iar picioarele sunt tăiate sus deasupra coapselor. Acest bikini Jockey poate fi folosit de femei și doamne cu blugi, rochii și fuste.

18. Panty Scarlet Kiss:

Scarlet Kiss Scarlet

Materialul triunghiular frontal și posterior este de culoare roșu stacojiu. Există un design de plasă neagră atât în ​​centrul triunghiului frontal, cât și în spatele pânzei. De asemenea, chenarul este realizat din elastic de culoare neagră asortată. Această chiloți în stil bikini poate fi folosită cu o rochie, fustă, blugi, îmbrăcăminte de plajă și costume de baie.

19. Panty Red Brazil:

Red Brasy Panty

Acest articol este în stil bikini brazilian. Materialul folosit este dantelă stacojie cu o culoare roșie solidă. Există două benzi largi dantelate și ondulate. Acestea conectează mijlocul superior al materialului triunghiular frontal cu materialul din spate.

20. Scurtă cutie braziliană obișnuită:

Slip cu tăietură braziliană obișnuită

Acest articol este minunat, multicolor, cu mai multe nuanțe de albastru. Există patru corzi pe ambele părți. Toate corzile și materialul triunghiular frontal se amestecă foarte bine. Această chiloți este un exemplu de bikini tipic brazilian. Designul acoperă părțile esențiale ale corpului. Femeile și doamnele arată atractive și pline de farmec. Această chiloță poate fi purtată ca costume de baie și îmbrăcăminte de plajă.

21. Slip brazilian cu un singur nod:

Slip brazilian cu un singur nod

Acest articol este foarte atractiv în culoarea verde. Bucățile de material din față și din spate acoperă părțile esențiale ale corpului. Sunt conectate la o panglică verde. Capetele panglicii pot fi legate într-o singură pe osul drept al șoldului. Acest stil de chiloți este, de asemenea, un alt stil brazilian. Femeile și doamnele arată senzaționale și superbe în această chiloță. Acesta poate fi purtat ca costume de baie și de plajă.

22. Brief brazilian cu două noduri laterale:

Slip brazilian cu două noduri laterale

CUMPĂRĂ ACUM

Acest articol are culoarea neagră ca bază cu modele florale de diferite nuanțe. În mod clar, materialul triunghiular din față are diamante și stelele funcționează cu o imprimare albă alternativă. Culorile designului frontal sunt doar albe. Capetele se întâlnesc de ambele părți ale oaselor șoldului, unde pot fi legate de ambele părți. De asemenea, corzile principale au ciucuri negre potrivite care se adaugă stilului. Această chiloți este, de asemenea, un bikini brazilian. Doamnele și femeile arată elegant și sofisticat. Această chiloță poate fi purtată ca costume de baie și îmbrăcăminte de plajă.

23. Tease High Panty:

Tease High Panty

Calvin Klein a conceput această chiloță. Stilul petrecerii este foarte asemănător cu slipul Hipster. Cu toate acestea, chiloții sunt neobișnuit de lungi în apropierea buricului. Materialul tipărit arată ca pielea leopardului. Există un centimetru de tăietură deschisă sau spațiu între porțiunea inferioară și banda largă superioară de, să zicem, doi inci. Banda superioară și porțiunea inferioară sunt unite împreună cu benzi înguste. Există marginea maro elastică și neagră. Acest lucru poate fi folosit în timpul modei în timp ce utilizați o rochie sau o fustă.

24. Caracteristici Slip Hipster:

Prezintă slipuri hipster

Acest articol este realizat în stil mulțime, dar are caracteristici de hipster. Materialul folosit pentru această chiloți este o plasă colorată piersic în regiunile din față și din spate. Chiloții acoperă bine părțile esențiale ale corpului. În materialul triunghiular din față, există broderii delicate cu fir de culoare roșu și portocaliu. Această chiloță poate fi folosită de femei și doamne cu rochie, fustă, blugi.

25. Atingeți Panty Type Panty:

Atingeți Panty Type Panty

Acest articol este realizat din mătase de piersic și dantelă albastră deschisă. Porțiunea superioară este simplă. Porțiunea inferioară de lângă coapse se termină cu două până la trei centimetri de dantelă cu terminații ondulate. Aceste chiloți sunt mai scurți decât ceilalți pantaloni. Stilul chiloților arată ca niște pantaloni scurți francezi cu talie care acoperă spatele și bazinul. Această chiloță poate fi purtată sub formă de pantaloni scurți de dans, îmbrăcăminte de noapte și îmbrăcăminte de agrement de către femei și femei.

După parcurgerea acestui articol, se poate concluziona că sunt disponibile multe opțiuni. Aici, orice femeie sau doamnă poate alege dintre diferite tipuri de chiloți.