9 cele mai recente cercei de design templu

Bijuteriile templului sunt tradiționale prin aspectul său. Bijuteriile Templului sunt văzute mai ales la dansatorii de bharatanatyam și kuchipudi. Bijuteriile din templu sunt o lucrare excelentă pe care meșterii și bijutierii indieni o realizează cu multă muncă dureroasă și grea. Minutul unei lucrări minuscule în excelența bijuteriilor are nevoie de mult timp pentru a fi realizat.

cercei de templu

Se poate aștepta să așteptați un an pentru piesa de artă dorită, fie că este vorba de un jhumkha, pandantiv, cercei sau coliere, timpul și banii plătiți pentru aceasta sunt demni odată ce ați privit-o.

Modele de cercei de templu:

Aruncați o privire la câteva modele frumoase de cercei pentru templu, care le puteți comanda personal.

1. Cercei de design cu păun dublu și clopot de templu:

cercei-bijuterii-templu-cercei-dublu-păun-și-un-templu-clopot

Acești frumoși cercei de templu sunt bijuterii cu tăieturi rotunde fine și rubine în formă care dau un aspect prețios cerceilor de păun din aur. La final, forma clopotului este atașată cu mici agățături de perle albe care sporesc frumusețea cerceilor și le fac complete..

2. Cercei de monedă Guineea în formă de Paan în formă de Paan:

cercei-bijuterii-templu-cercei-manekratna-paanshape-guinea-coin

Uită-te la această piesă de artă elegantă. Partea principală cu o zeiță în relief pe aur este atașată cu lucrări fine de bărbat, diamante și perle. Zeița în relief pe piesă de aur în mijloc este designul monedei de Guineea. Tigaia modelează atașamentul față de acesta o face mai frumoasă.

3. Cercei de templu cu rubin și smaralde:

cercei-bijuterii-templu-cercei-templu-cu-rubin-și-smaralde

Rubinele și smaraldele adaugă un plus de bogăție aurului și argintului. Zeița făcută pe guinee în centru, precum și în spânzurare este atașată cu un simplu atașament de vârf de aur, care sunt bijuterii cu rubine și smaralde. Dedesubt atârnă o picătură frumoasă realizată din aceleași perle de culoare rubin și smarald, care aduce atingerea finală cerceilor.

4. Moneda Zeitei Lakshmi, cercei tradiționali ai templului:

cercei-bijuterii-templu-cercei-zeiță-lakshmi-cercei-tradiționale-templu-cercei

Cei mai buni cercei de templu care se potrivesc cu aspectul tău sari etnic. Puteți purta acești cercei în orice funcție tradițională. Aspectul simplu al monedelor lakshmi care fac un model înflorit te face suficient de mare pentru alte bijuterii. Smaraldul din mijloc și o perlă maronie în agățat îi oferă o impresie finală.

5. Bijuteriile rotunde ale templului tradițional:

bijuterii-temple-cercei-rotunde-tradiționale-bijuterii-templu

Designul circular al acestor cercei vă acoperă întreaga ureche, oferindu-vă un aspect plin de farmec. Diamantul strălucitor din centru, înconjurat de picături de aur și împrejmuit cu perle albe cu șiruri de aur, conferă întregii piese un aspect sobru, dar bogat.

6. Cercei cu perle placate cu aur alb:

cercei-bijuterii-templu-cercei-cu-perle-placate-aur-albe

Bijuteriile tradiționale indiene dețin o semnătură cu bijuteriile templului. Acești cercei minunați cu perle minuscule placate cu aur. Designul vorbește de la sine. Acest model a avut nevoie de mult timp și de o muncă grea pentru a fi finalizat.

7. Cercei din Templul Blue Diamond:

cercei-bijuterii-templu-cercei-albastre-diamante-cercei-templu

Acești cercei sunt confecționați din material de alamă. Blatul este realizat cu diamante americane albastre, iar agățătura este colorată cu lucrări minakari realizate de meșteri indieni.

8. Designul bijuteriilor Templului de Argint:

cercei-bijuterii-templu-cercei-argintii-bijuterii-templului

Acești cercei din argint îți aduc un aspect tradițional al bijuteriilor templului. Aspectul antic îți oferă un stil elegant.

9. Cercei simpli cu picătură de apă:

cercei-bijuterii-templu-cercei-simpli-cu-picătură-de-apă

Acest design sobru de cercei are o formă de picătură cu smaralde tăiate împânzite în margine. O poți purta pe orice ținută.

Bijuteriile din templu pot fi purtate în orice ținută în aceste zile. Oamenii au ales să ofere un aspect contrastant cu ținuta occidentală și cu bijuterii tradiționale. Puteți alege bijuteriile templului pentru un aspect cât mai bun. Bijuteriile de la templu sunt costisitoare decât alte modele, dar odată ce le porți, poți simți valoarea pe corpul tău.