15 modele moderne de ceasuri de bucătărie cu imagini în 2021

Bucătăria este cea mai importantă cameră din întreaga casă. Bucătăria și mâncarea pe care o creează fac diferența într-o casă fericită. Piesele decorative dintr-o bucătărie pot include un ceas de bucătărie. Aceste modele de ceasuri de bucătărie nu numai că indică timpul, dar adaugă și un avantaj atractiv bucătăriei.

Cele mai bune modele de ceasuri de bucătărie din India:

Aici am înrolat 15 modele simple și recente de ceasuri de bucătărie cu imagini. Să le aruncăm o privire.

1. Ceas cu furculiță și lingură:

Ceas de furcă și lingură

Acest ceas de bucătărie unic este special și este un starter de conversație sigur. Ceasul este încadrat cu mai multe furculițe, linguri și cuțite. Acesta este plasat în jurul valorii de ceas. Acest ceas de bucătărie argintiu realizat cu tacâmuri argintii îți oferă aspectul unei bucătării sofisticate.

2. Design ceas de perete bucătărie:

Design ceas de perete bucatarie

Un ceas excelent de bucătărie unic este centrul oricărei bucătării grozave. Această bucătărie decorativă este realizată cu fitinguri din alamă. Are unele ustensile de bucătărie pe laterale. Centrul este ceasul de pe o tigaie mare de alamă. Acest contrast cu alama este realizat cu alb și negru.

3. Designul ceasului de bucătărie rustic:

Design ceas de bucatarie rustic

Obțineți acest ceas de bucătărie vintage pentru bucătăria rustică și vă veți simți binecuvântați. Acest ceas are mai multe farmece și citate care sunt amuzante, retrospective și grozave. Acest lucru va fi minunat și atunci când veți avea companie. Ceasul are margini aspre și pictează lucrări care îl fac să arate destul de fermecător.

4. Design de ceas de bucătărie din cupru:

Design de ceas de bucătărie din cupru

Acest ceas de bucătărie foarte mare este fabricat din cupru zincat. Ceasul este mare și totuși foarte delicat. Cadrul este doar cu fire subțiri de cupru, iar liniile de pe ceas sunt și ele subțiri. Acest lucru face ca ceasul să pară destul de sofisticat. Numărul mare în cifre romane este de asemenea uimitor.

5. Design personalizat de ceas de bucătărie:

Design personalizat de ceas de bucatarie

Iată un mare ceas de bucătărie pe care îl poți oferi în dar mamei tale. Acest ceas personalizat este tipărit cu cuvintele „Moms Kitchen”. Puteți adăuga numele mamei dvs. în stratul inferior al ceasului. Ceasul alb de bucătărie arată foarte impresionant și acesta va fi cadoul perfect.

6. Design ceas de bucătărie Chrome:

Design ceas de bucătărie Chrome

Acesta este un ceas bun de bucătărie modern, care funcționează și arată ca un farmec. Cea mai bună parte a exteriorului cromat este că are o strălucire și aceasta poate fi curățată și cu ușurință. Finisajul cromat îl face să arate ca un ceas de bucătărie gri. Acest ceas rotund se potrivește celor mai multe case moderne.

7. Ceas de bucătărie ceas Design:

Cupa ceas de bucatarie Design

Iată un mic ceas de bucătărie care va arăta frumos pe un dulap de bucătărie. Acest ceas în formă de cupă este foarte frumos și atractiv. Puteți folosi acest lucru ca cadou pentru încălzirea casei sau cadou aniversar. Ceasul face un plus frumos la o bucătărie fermecătoare și primitoare.

8. Design ceas de bucătărie tigaie:

Proiectare ceas de bucătărie tigaie

Acest ceas de bucătărie răcoros este făcut dintr-o tigaie. Tigaia este inversată, iar ceasul este atașat la spate. Acest ceas de bucătărie negru este spectaculos și arată destul de uimitor. Acesta poate fi, de asemenea, un proiect DIY pe care îl puteți lua. Tot ce aveți nevoie este o tigaie veche pe care să o puteți oferi și un strat de vopsea bun.

9. Design de ceas de bucătărie cu fructe:

Design de ceas de bucătărie cu fructe

Obțineți acest ceas de bucătărie drăguț pentru micul dvs. bucătărie rustică și vă veți bucura să petreceți timpul în bucătărie. Ceasul în formă de măr are culoarea roșie și este imprimat cu amprente vintage în centru. Frunzele destul de verzi din partea de sus adaugă un plus de clasă acestui ceas de bucătărie roșu.

10. Design de ceas de bucătărie noutate:

Design de ceas de bucătărie noutate

Iată un ceas uimitor pe care îl poți avea sau cadou cuiva pe care îl iubești. Ceasul de bucătărie albastru și verde vine în multe alte nuanțe. Fiecare oră a ceasului este o cupcake. Acest lucru face ca ceasul să arate cu adevărat special și drăguț. Acest lucru este minunat și pentru copiii cărora le-ar plăcea să înceapă să învețe timpul și să gătească.

11. Design ceas de bucătărie cu pendul:

Design de ceas de bucătărie cu pendul

Un mic ceas în bucătărie este distracția perfectă de care aveți nevoie. Acest fermecător ceas cu pendul este format din articole de cafea, cum ar fi o ceașcă, o pungă de cafea, un borcan cu lapte etc. Setările minunate din jurul ceasului îl fac să pară foarte atractiv. Pendulul este din nou o ceașcă de cafea și aceasta este cea mai interesantă parte a acestui ceas.

12. Designul ceasului bucatariei bucatarului:

Design bucatarie ceas bucatarie

Acest ceas de bucătar drăguț și fermecător este cadoul perfect. Acest ceas cu figurină de bucătar este fabricat din porțelan și arată foarte atractiv. Micile cuvinte „Bon Appétit” scrise pe ceas se adaugă și farmecului ceasului. Acesta este un cadou bun pentru un bucătar în devenire sau un bucătar entuziast.

13. Design ceas de bucatarie fantezie:

Design de ceas de bucatarie fantezie

Acest ceas de bucătărie pătrat elegant este, de asemenea, un cronometru. Acest element adăugat în ceas îl face o parte foarte importantă a bucătăriei. În timpul gătitului, este minunat să setați un cronometru pentru anumite proceduri de gătit a alimentelor. Acest ceas cu temporizatorul încorporat facilitează bucătarul să facă mai multe treburi în același timp.

14. Design de ceas de bucătărie din lemn:

Design de ceas de bucatarie din lemn

Unele bucătării vechi erau de dimensiuni mari și aveau lucruri de epocă pentru a le împodobi. Acest ceas de bucătărie din lemn ar fi unul dintre elementele speciale din bucătărie pentru a-l ajuta pe bucătar să spună ora. Cadrul de lemn al ceasului este foarte ornamentat și delicat. Camera de sticlă în care este setat ceasul este, de asemenea, decorată.

15. Proiectare ceas de bucatarie magnetic:

Design de ceas de bucatarie magnetic

Unul dintre lucrurile drăguțe pe care le puteți adăuga în bucătăria dvs. este ceasul magnetic. Acest ceas de dimensiuni mici are un spate magnetic și acesta poate fi apoi atașat la frigider. Acest ceas special este un model de pasăre alb cu contrast negru. Acest lucru va arăta foarte dulce în bucătăria ta. Încearcă deci aceste ceasuri magnetice și adaugă farmec casei tale dulci.

Modelele de ceasuri de bucătărie au un aspect foarte fermecător, cu elemente de bucătărie adăugate ca elemente decorative în ceasurile normale. Puteți avea ceasuri mari sau mici cu linguri, tigăi etc. ca cadru. Ceasurile magnetice pot fi adăugate la frigidere, ceasurile mici pot fi așezate pe dulapuri.