Cele mai bune 9 modele de brățări de bijuterii de aur de 8 grame din India

Brățările sunt bijuterii tradiționale purtate de femei în India. Sunt purtate la încheietura mâinii și este o bijuterie populară. Pot fi din aur, argint, sticlă sau metal. În mod normal, femeile preferă brățarele de aur. Prețul aurului este mare; prin urmare, femeile optează pentru bijuterii de aur de 8gm. Este un aliaj de aur și alte metale precum cuprul. Arată ca aurul și nu se înnegrește ca alte metale. De asemenea, în funcție de tipul și stilul de brățări, puteți decide să îl purtați zilnic sau pentru serviciu sau petreceri.

Brățări de aur de 8 grame

Designul brățărilor de aur de 8 grame:

Iată câteva tipuri de modele de brățări aurii pentru femei în 8 grame.

1. Frumoasa:

Brățări cu diamante de aur de 8 g

Fiecăruia îi place strălucirea ornamentului. Diamond completează acest lucru. Merg foarte bine cu aurul. Brățările cu această combinație capătă adesea o atenție uimitoare. Arată bogat și elegant. O poți purta cu sari și chiar cu o rochie de seară.

2. Stilul Thegem:

Brățări din piatră prețioasă de 8gm

Mulți dintre noi credem în piatră prețioasă. Se spune că dacă purtați piatra prețioasă potrivită pentru data nașterii dvs., aceasta vă rezolvă toate problemele. Oamenii le poartă în inele, pandantiv și brățări. Arată grozav și se potrivește cu cea mai mare parte a ținutelor tale. Oferă un aspect clasic și tradițional.

3. Brățarul auriu gros de 8 grame:

Brățări de aur de 8gm cu radiu

Îți place ca brățara ta să fie groasă și strălucitoare? Radiul este un fel de lustruit făcut pe aur pentru a oferi un plus de strălucire și aspect argintiu. Acest nou stil nu numai că arată bine, dar este și costisitor. Combinația de argint și aur face ca designul să iasă în evidență. Ar trebui să aveți grijă când le purtați, deoarece apa sau săpunul pot spăla lacul cu radiu.

4. Vechiul este aurul: stilul antic:

Brățări antice de 8gm din aur

Aceasta este o brățară completă cu aspect de nuntă. Stilul și aspectul său tradițional asigură faptul că adaugă propriul sentiment de frumusețe ținutei, reușind în același timp să fure spectacolul. Brățarul vine împânzit cu pietre. Alegeți și alegeți pietrele care vă plac.

5. A fi elegant: ultimul brățară de aur de 8 grame:

Brățări clasice de aur de 8gm

Brățările clasice de aur de 8 g sunt cele obișnuite. Au un finisaj mai neted. Este bine și pentru ținutele occidentale. Poate fi purtat cu un saree. Proprietatea lor elegantă le justifică numele. Nu sunt foarte strălucitori, dar încă arată uimitor pe încheietura mâinii. Pot fi folosite pentru uz zilnic.

6. Felul de a purta petrecerea:

Party Wear 8gm brățări aurii

Mulți dintre noi nu știu ce bijuterii să îmbrace la ținuta de petrecere. S-ar putea să nu doriți să o depășiți și să arătați ca o mireasă. Prin urmare, strălucirea minimă, dar suficientă pentru a ameți brățarii, este o alegere bună pentru a purta petrecerea ca brățarii de aur de 8 g. Ele arată elegant, păstrând strălucirea ușoară. Se potrivesc bine cu orice ținută. În funcție de ocazie, pot fi alese brățări simple sau brățări duble.

7. Tipul de îmbrăcăminte zilnică de birou:

Birouri de uzură brățări aur 8gm

Aceasta este cea mai populară alegere a doamnelor de acolo. Iată setul de brățări ideale pentru utilizarea de zi cu zi, care sunt lucruri și durează mult. Aceste brățări sunt netede și puternice. Sunt rezistente pentru călătorii în tren și autobuze. Nu sunt foarte strălucitori. Este o alegere elegantă.

8. Brățări deschise de 8 grame de aur:

Deschideți brățări de aur de 8gm

Brățările de aur deschise de 8 g sunt similare cu brățările. Au deschidere pentru a le purta ușor. Vine cu o încuietoare. Acest lucru este ușor și inteligent, mai ales pentru cei care au palme mari și nu pot purta brățări cu ușurință.

9. Brățări de aur Kadas:

Brățări de aur Kadas 8gm

Kadas sunt brățări largi mari. Se poartă singuri. Multe femei îl poartă cu alte brățări subțiri din metal sau sticlă. Acestea adaugă factorul x setului de brățări purtate. Este ideal pentru nunți și funcții.

Brățăriile sunt alegerea populară a bijuteriilor de către femeile din lume. Cu gama de opțiuni și modele ușor disponibile, puteți începe să le purtați zilnic.