15 tipuri diferite de brățări de argint pentru bărbați

Încă din cele mai vechi timpuri, bijuteriile pentru bărbați se refereau la ceasuri, brățări de nuntă și butoni. Vechile standarde de definire a bijuteriilor pentru bărbați s-au schimbat, făcând o cale pentru un aspect mai îndrăzneț, cu modele, materiale și pietre prețioase neobișnuite. Brățările pentru bărbați au devenit acum un accesoriu important, cum ar fi ceasul, care transmite stil și atitudine personală. Brățara face parte din îmbrăcămintea de zi cu zi a bărbaților și poate adăuga ținute perfecte.

bratari de argint pentru barbati

Cu toate acestea, brățările sunt realizate nu numai pentru stil și ornamente, ci și pentru a oferi puterea fizică și psihologică a bărbaților..

Brățări de argint pentru bărbați:

Brățările de argint pentru bărbați sunt pline de distracție și stil. Există varietăți de brățări pentru bărbați disponibile în argint și este, de asemenea, important să selectați cele mai bune dintre mulțimea care vă definește personalitatea. Iată câteva modele cool și clasice de brățări de argint pentru bărbați, împreună cu descrierile lor, au fost înrolate pentru a obține propria colecție de brățări.

1. Lanțul pătrat B:

Lanțul pătrat B

Lanțul pătrat B este o icoană elegantă care oferă un aspect clasic pentru bărbați și este realizat fin cu argint 925, care conferă un aspect elegant, dar este brățări de bijuterii ieftine. Are un design superb în formă de pătrat, legat între ele, care străluceste cu orice ținută și oferă un aspect de elită. Are o fermoar elegant de homar care se potrivește cu încheietura mâinii de 8,5 inci. Este un cadou de vacanță perfect pentru toate categoriile de viață.

2. Brățară Link Me Men:

Brățară Link Me Men

Brățara de argint pentru bărbați are un design de ancoră cu un ecartament greu de 250, care este durabil și la modă în felul său. Are o lustruire frumoasă și o calitate ridicată, ceea ce îl face durabil pentru o lungă perioadă de timp, cu o închidere grea cu homar care îi conferă un finisaj premium.

3. Brățară de bicicletă curajoasă:

Brățară Brawny Bike

Această brățară elegantă din oțel inoxidabil oferă un aspect frumos bărbaților și poate fi prezentată cu argint strălucitor îndrăzneț, oferind o potrivire confortabilă și o clemă rabatabilă care asigură securitatea și facilitează îndepărtarea. Soiuri de brățări Silver sunt disponibile în India, care oferă un aspect elegant bărbaților.

4. Brățară Roman Link:

Brățară Roman Link

Purtarea unei noi brățări din argint inox cu legătură romană este o modalitate uluitoare de a adăuga o inflexiune atractivă și la modă aspectului bărbaților. Combinația de linii netede și legăturile stilului de coardă sunt neobișnuite și oferă un aspect perfect bărbatului conștient de modă. Fiecare verigă este legată de inele mici, acesta fiind motivul principal pentru care majoritatea bărbaților apreciază acest lucru.

5. Brățară Easy Rider pentru bărbați:

Brățară Easy Rider pentru bărbați

Dacă sunteți în căutarea unui nou mod de a vă actualiza aspectul, o brățară de argint foarte elegantă este o modalitate perfectă de a face exact acest lucru. Brățările argintii pentru bărbați sunt disponibile pe piețe care sunt mult apreciate de bărbați. Aceste brățări ușoare pentru călăreți oferă un aspect uimitor călăreților.

6. Link-uri grecești către mine:

Linkuri grecești pentru mine

Există multe avantaje de a selecta o brățară de argint în comparație cu alte modele realizate din alte materiale. Brățara argintie pentru bărbați se potrivește colecției fiecărui bărbat. Una dintre cele mai simple, dar clasice brățări este o brățară de argint care oferă un aspect de înaltă calitate. Brățara cu link-uri grecești pentru mine este un accesoriu contemporan pentru colecția de bijuterii pentru bărbat. Poate fi proiectat cu modelul motivului cheii grecești.

7. Lanțul Dragonului Dublu:

Lanțul Dragonului Dublu

Lanțul de dragon dublu oferă aspectul îndrăzneț și frumos. Prezintă această brățară de argint cu design dragon, împreună cu sculpturi feroce de-a lungul corpului. Cârligul acționează ca clema și este atașat cu gura pentru a fixa brățara. Aceste brățări de argint sunt concepute special pentru bărbați.

8. Brățară Havana fierbinte:

Brățară Havana fierbinte

Această brățară fierbinte Havana este o alegere excelentă pentru cadou pentru o persoană dragă sau un prieten extraordinar căruia îi place să poarte bijuterii îndrăznețe și clasice pentru bărbați. Această brățară de argint face o modă minunată prin aspect și oferă un aspect deosebit, deosebit.

9. Brățară de craniu înfricoșător:

Brățară Craniul înfricoșător

Obțineți ținuta finită cu stil în timp ce îmbrățișați cele mai noi tendințe de la Hollywood cu aceste brățări înfricoșătoare pentru craniu. Accesoriul obligatoriu al acestui sezon este brățara craniu de argint pentru bărbați. Craniile rânjitoare alcătuiesc această brățară craniană pentru bărbați ca fiind una dintre hainele foarte confortabile. Gândiți-vă să adăugați mai degrabă un stil gotic decât aspectul obișnuit, care vă va îmbrăca garderoba cu brățara craniu special concepută pentru bărbați. Și, de asemenea, oferă aspectul unic în timp ce se compară cu alte modele de brățări.

10. Design brățară cu cataramă:

Design brățară cu cataramă

Pentru aspectul elegant pentru bărbați și femei, o brățară cu cataramă unisex este cea mai bună alegere, deoarece a fost confecționată din material durabil din argint inoxidabil. Această brățară a fost prezentată cu căptușeală din plasă cu design cataramă centură. Brățara din plasă se ascunde în jurul încheieturii mâinii, ca o adevărată cataramă a centurii.

11. Brățară biblică:

Brățară biblică

Obiectele de bijuterii spirituale devin cadouri foarte populare pentru membrii familiei. Valoarea sentimentală a acestor brățări ale Domnului va fi un mod frumos de a vă exprima dragostea. Acest lucru este realizat cu un design de argint și piele; poate fi realizat cu brățară din argint inoxidabil și cauciuc moale. Această brățară distinctivă oferă accesibilitate și confort.

12. Brățară jumătate n jumătate cu manșetă pentru bărbați:

Brățară Half Man Half Man pentru bărbați

Pentru o schimbare răcoritoare într-o brățară de manșetă din oțel argintiu, această brățară infinită de manșetă merită o privire mai atentă. O curea dublă din piele este înconjurată de o manșetă dublă de argint pentru un aspect unic. Această asociere de piele și argint conferă o textură neașteptată brățării tale cu manșetă. Actualizarea stilului dvs. este ușoară cu o brățară de manșetă din piele argintie inoxidabilă la prețuri accesibile.

13. Vezi acum Brățara:

Vedeți-l acum Brățară

Această brățară „vedeți-o acum” este lustruită cu rodiu și placată cu pietre de zirconiu cubic de argint devenite ca un model cu un aspect negru inconfundabil. O duzină de pietre cubice de zirconiu și verigi rezistente utilizate în acest design vor adăuga o greutate semnificativă, oferind astfel un aspect elegant.

14. Design brățară din piele argintie neagră:

Design brățară din piele neagră argintie

Pielea poate fi versatilă; brățara de argint împletită este o potrivire perfectă atât pentru fete, cât și pentru băieți, cu tot felul de simțuri ale modei. În acest design, piele neagră pentru împletit cu argint și împletitura continuă în jurul lungimii până când ajunge la clema inoxidabilă și lustruită cu clemă metalică.

15. Manșeta Domnului:

Manșeta Domnului

Brățara de manșetă a lordului reprezintă trăsăturile religioase ale creștinilor. Dar acesta este un cadou perfect pentru prietenul tău creștin. Acest lucru poate fi realizat cu argint și cauciuc, această brățară religioasă oferă sensul rugăciunii Domnilor cu o cruce în text.

Pentru un bărbat să poată purta brățări de modă este cu adevărat ceva incredibil. Cum ar fi perceput un om în tehnica sentimentului despre sine, deoarece se va reflecta asupra modului în care se îmbracă sau poartă anumite lucruri care vor fi văzute de mulți. Astfel, brățările pentru bărbați sunt dependențe mari de stilul bărbaților. Brățările de argint făcute pentru bărbați vor fi una care completează personalitatea și stilul cuiva, altfel oricât de scumpă ar fi brățara. O brățară vă va potrivi dacă simțiți și o poate face să vi se potrivească.