9 Cele mai populare blugi de designer pentru femei și bărbați

Blugii sunt pantaloni, un tip de îmbrăcăminte, de obicei confecționați din stofă din denim sau salopetă. Sunt un stil de plante care a fost inventat în 1871. Blugii sunt purtați atât de bărbați, cât și de femei, așa cum îi place, deoarece oferă un confort extrem. Au o durabilitate ridicată, deci este un articol foarte popular despre rochia casual, care poate fi purtată în case, la locul de muncă sau oriunde.

Sunt disponibile în multe stiluri și potrive, inclusiv subțiri, subțiri, drepte, tăiate la cizme, cu fund îngust etc. Blugii sunt disponibili în diferite culori, dar blugii albaștri sunt populari. Sunt obișnuite în modă, dar stilul propriilor blugi îl poți face unic, diferit de alții.

cei mai populari-blugi-de-designer-pentru-femei-și-bărbați

Cel mai bun blugi de designer de modă:

Există multe mărci de blugi de designer de unde poți prinde cei mai buni blugi de designer. Iată câteva blugi de designer pentru bărbați și femei.

Blugi de designer pentru bărbați:-

Blugi de designer Rusty pentru bărbați:

Blugi de designer Rusty pentru bărbați:

Este un jean de designer pentru bărbați. Culoarea blugilor este ruginită, ceea ce arată al naibii de rece. Este un pantaloni lungi din denim, cu talie mijlocie, buzunar dublu în față și fermoar pe buzunarul inferior. Se va balansa atunci când este purtat de purtător.

Blugi cu design floral pentru bărbați imprimate:

Blugi cu design floral pentru bărbați

Este posibil să aveți o concepție greșită că blugii imprimați arată bine doar la femei, dar acești blugi negri cu imprimeu floral pentru bărbați arată magnific. Culoarea alb-negru îl face remarcabil, iar purtătorul va arăta cu siguranță frumos.

Blugi rupți de designer pentru bărbați:

Blugi rupți de designer pentru bărbați

Dintre blugii de designer bărbați, blugii rupți sunt preferatele. La blugii rupți, există tăieturi prin intermediul blugilor, care dau un aspect foarte plictisitor purtătorului. Este blugi perfecti pentru îmbrăcăminte casual.

Blugi cu design drept:

Blugi cu picioare drepte de designer

Dacă nu-i plac blugii cu fund îngust, atunci blugii confortabili cu picioare drepte se vor rezolva. Este un jean simplu, care este puțin decolorat pentru a oferi un aspect super cool. Asocierea cu cămașa albă va arăta minunat pentru purtător.

Blugi de designer pentru femei:-

Designer Painted Jeans Girls:

Designer Painted Jeans Girls

Este un blugi de designer pentru femei, care este o pictură artistică frumoasă pentru a da un aspect nou blugilor. Pictura se poate face doar pe buzunare sau în față sau pe lateral pentru a da un aspect orbitor purtătorului. Acest jean alb are o pictură laterală care arată frumos.

Blugi cu picioare largi pentru adolescenți:

Blugi cu picioare largi pentru adolescenți

Blugii cu picioare largi sunt foarte confortabili și oferă un aspect nou. Sunt puțin înguste deasupra și se lărgesc dedesubt, nu trebuie confundat cu fundul clopoțelului. Un top scurt asociat cu acesta îl va face pe purtător să arate uimitor.

Blugi de designer brodate pentru femei:

Blugi de designer brodate pentru femei

Broderia face ca orice ținută să arate frumos, indiferent dacă este costum, Saree sau chiar blugi. Broderia pe blugi îi adaugă culori. Poate fi o broderie grea sau broderie ușoară, cum ar fi doar pe buzunare sau doar pe partea laterală a blugilor. Arată uimitor.

Blugi de lucru cu patch-uri de designer:

Designer Patch Work Jeans

Blugii au bucăți tăiate patch-uri care îl fac unic. Patchwork-ul se face pe unele piese de blugi; poate fi în forme geometrice simple sau stelele și florile preferate de fete. Acest lucru de patch-uri în acest blugi se face deasupra și la mijloc, asocierea cu diferitele culori ale blaturilor care se potrivesc cu patch-uri va arăta cool.

Designer de blugi croșetat:

Designer de blugi croșetat

Croșetarea este un design frumos în sine și atunci când este atașat la blugi arată impecabil. Acest jean are croșetat atașat la partea laterală a blugilor, care arată frumos. Există multe alte modele de croșetat și mod de a-l așeza pe blugi.

Blugii sunt foarte populari în rândul bărbaților și femeilor din întreaga lume. Odată cu schimbarea de tendință, stilul blugilor s-a schimbat. Noua tendință include blugi colorați, unii sunt decolorați, brodați, imprimați și alții. Sunt una dintre cele mai confortabile ținute iubite de toți.