25 de modele simple și moderne de bijuterii din aur indian

Cel mai frumos element atât pentru bărbați, cât și pentru femei este aurul și nuanțele de aur. Orice lucru din aur și auriu îmbunătățește în totalitate aspectul persoanei. Însuși cuvântul aur înseamnă puritate, ocazii de bun augur, festivaluri etc. Folosit extensiv și exclusiv la realizarea tuturor modelelor de bijuterii din aur, fie că sunt lanțuri, inele, cercei, coliere etc..

bijuterii din aur

Aurul este considerat de bun augur și, prin urmare, este folosit în nunți și ocazii speciale. Poate fi sigur în orice bijuterii aurii pentru culoare, strălucire, strălucire și valoare. Valoarea doar crește. Purtarea aurului este, de asemenea, foarte bună din motive de sănătate.

Ultimele modele de bijuterii din aur:

Există nenumărate modele inovatoare în bijuteriile din aur și se poate înnebuni cu opțiunile din bijuteriile pe care le primești. Aici vom analiza primele 25 de modele tradiționale de bijuterii din aur.

1. Lanțuri de aur la modă:

Lanțuri de aur la modă

Lanțurile de aur sunt foarte frecvente și de către persoane din fiecare grupă de vârstă și sex, indiferent de orice diferență. Deoarece aurul este considerat cel mai sigur metal și este purtat de ambele femele și se fabrică zilnic fără nici o teamă, deoarece este cel mai dur metal. Lanțurile se găsesc în multe modele și modele și puteți alege pe cel care se potrivește ocaziei și festivalului. Aurul este metal care nu poate depăși niciodată și va rămâne mereu la modă.

2. Bijuterii noi din colier de aur:

Bijuterii cu colier de aur nou

Eleganța și aspectul aurului pot fi perfect surprinse într-un design simplu de colier auriu. În acest caz, colierul nu trebuie să fie foarte elaborat. Poate avea doar un model simplu, cum ar fi o frunză, o floare, un design abstract etc. Lanțul poate fi puțin gros pentru colierul din aur care va face ca modelul să iasă în evidență..

3. Seturi simple de bijuterii din aur:

Seturi simple de bijuterii din aur

Un set de aur include de obicei un colier de aur simplu și o pereche de cercei. Pandantivul din colier și cercei are același design. Setul este de obicei purtat pentru funcții simple, birouri sau poate fi și o uzură zilnică. Pandantivul și cerceii nu trebuie să fie foarte grei. Pot fi delicate, ușoare sau pot fi împodobite cu diamante sau cu câteva pietre prețioase.

4. Bijuteriile Kundan setează aurul:

Bijuteriile Kundan setează aur

Kundan este foarte popular și este o bijuterie importantă în modele de aur pentru nunți și alte ocazii tradiționale. Bijuteriile Kundan sunt lucrări de pietre scumpe în verde, maro sau roșu și alb în aur. Bijuteriile de aur Kundan completează aspectul de mireasă cu lanțuri, coliere, lanț de mână, brățări, urechi, cască etc. Ele arată foarte măreț și frumos pentru persoana care le poartă. Acestea sunt bijuterii unice, lucrate manual și arată uimitoare cu ținute simple, precum un saree.

5. Set de coliere Royal Gold:

Set de coliere din aur regal

Regalitatea și bijuteriile merg mână în mână. Modelele de bijuterii din aur regal reflectă clasa, moștenirea și sunt imense și mărețe. Colierele regale din aur, Kundan lucrează cu pietre scumpe, diamante etc. sunt ceea ce le face să iasă în evidență și să le separe de masă. Aceste coliere de aur sunt grele și sunt stratificate pentru căderea în gât.

6. Cercei de aur bijuterii:

Cercei din aur bijuterii

Cel mai important lucru care îți vine în minte în timp ce te gândești la bijuteriile la modă sunt cerceii. Purtați un cercei care se lovește de modă și sunteți bine să mergeți. Cerceii aurii merg aproape cu orice uzură. Pot fi știfturi, bibelouri, drajeuri, lungi, de designer, modele cu pietre etc. Cerceii aurii pot fi personalizați și proiectați în funcție de alegerea fiecăruia. Aceste colecții minunate de cercei din aur pot fi etalate de unul și de toți.

7. Ultimele Jhumkas de Aur:

Ultimele Jhumkas de Aur

Jhumkas sunt una dintre cele mai frumoase și elegante în bijuteriile aurii atunci când vine vorba de cercei. Jhumkas în aur, cu lucrări, pietre, modele etc. sunt perfecte pentru acel aspect tradițional. Acestea fac o parte importantă a colecției de bijuterii, iar Jhumkas sunt acea piesă specială de bijuterii care nu se va demoda niciodată.

8. Coliere de mireasă din aur greu:

Coliere de mireasă din aur greu

Acesta este unul dintre cele mai bune designuri de bijuterii de mireasă. Gândindu-ne la aur și la ceva auriu, pot fi lăsate în urmă colierele din aur pur? Colierele grele din aur sunt obligatorii pentru festivaluri, nunți etc. Strălucirea pură și luciul acestui design de bijuterii din aur îl diferențiază și îi conferă un aspect grandios. Colierele împodobesc gâtul într-o manieră frumoasă. Deoarece acestea sunt grele și în ordine, ele pot completa aspectul final al unei mirese pentru a fi și ea.

9. Bijuterii cu ciocane de aur:

Bijuterii Chokers de Aur

Una dintre cele mai scumpe și mai mari bijuterii din aur este Chokers. Colierele și bijuteriile din aurul Choker sunt grandioase și arată strălucitor de uimitor pentru oricine poartă. Aceste bijuterii din aur arată cel mai fabulos datorită elementelor de aur din acesta și, de asemenea, pentru pietrele prețioase și semiprețioase netăiate, dacă sunt folosite pentru acea strălucire suplimentară.

10. Bijuterii de aur Queen Pearl:

Bijuterii de aur Queen Pearl

Perlele arată frumos pe o femeie. Bijuteriile din aur perlat sunt un simbol al regalității și frumuseții. Perlele și seturile de bijuterii din aur au fost acolo din cele mai vechi timpuri, împodobind trousseau-ul reginelor și al prințesei. Au făcut parte din bijuteriile din aur cunoscute acum sub numele de seturi de bijuterii din aurul Queen Pearl.

11. Bijuterii cu cheie de aur:

Bijuterii cu brățară de aur

Gleznele sunt una dintre cele mai la modă în designurile de bijuterii. Cheile sunt, de asemenea, o parte a modelelor de bijuterii din aur. Chingile din alte metale sunt populare, dar în aur sunt, de asemenea, foarte la modă în zilele noastre. Cheile de aur în diferite modele, modele, straturi sunt foarte solicitate, deoarece oamenii preferă să le poarte mai mult.

12. Inele pentru bijuterii din aur:

Inele de bijuterii din aur

Cel mai important accesoriu pentru a împodobi degetele sunt inelele. Întrucât unul este mic, ni s-au pus inele și am folosit cele mai elegante bijuterii de aur comune în diferite moduri. Zile de naștere, logodne, nunți, pentru uz zilnic, ca o declarație de modă etc. Ele vin în nenumărate modele, modele, varietate și unul poate avea unul sau mai multe în funcție de alegerea proprie.

13. Modele de bijuterii de aur din India de Sud:

Modele de bijuterii de aur din India de Sud

Modelele de bijuterii din aur din India de Sud sunt unice și foarte diferite de alte modele de bijuterii din aur. Tăieturile, desenele, modelele și modelele sunt foarte distincte și spectaculoase și te uimi cu o privire asupra piesei de bijuterii. Calitatea aurului, strălucirea, strălucirea și marca designului și a bijuteriilor sunt pur și simplu uluitoare, iar persoana care poartă aceste piese de bijuterii este pur și simplu superbă.

14. Designul tradițional Kangans din aur:

Design tradițional Gold Kangans

Gold Kangans sunt brățări groase de aur, care sunt în set de două, purtate câte una pe ambele mâini. Bijuteriile din aur ca în Kangans sunt de bun augur în nunți și funcții importante. Acestea sunt versiuni mai bogate și mai frumoase ale brățări tradiționale. Kanganii sunt împerecheați cu brățări pentru un aspect bogat al mâinilor.

15. Bijuterii cu brățări din aur:

Bijuterii cu brățări de aur

Cele mai importante și mai elegante bijuterii pentru o mână sunt o brățară. Aspectul delicat și elegant pentru mâini este doar de o brățară. Brățările sunt cele mai importante în bijuteriile din aur. Au o opțiune variată pentru alegere, modele, modele și preț. Brățările pot fi pentru îmbrăcăminte de zi cu zi, îmbrăcăminte ocazională, îmbrăcăminte de petrecere, îmbrăcăminte festivă etc..

16. Lanțuri cu pene de bijuterii din aur:

Lanțuri cu pene de bijuterii din aur

Lanțurile de aur cu pene arată elegant la femele, fiind diferite de lanțurile de aur simple. Aceste lanțuri te fac să arăți cool și pot fi purtate cu orice ocazie dorită de tine. Cele două pene din aur scânteietor dau un aspect elegant purtătorului și este o îmbrăcăminte ideală pentru petreceri, petrecere cu prietenii.

17. Designuri inele deget de la aur:

Designuri de inele deget de la aur

Inelele de la picioare sunt semnificația femeilor căsătorite. Femeile căsătorite din cultura hindusă poartă inele în argint și aur. Inelele pentru degetele de la picioare sunt acum purtate chiar și ca accesoriu de modă și de tineri și adolescenți. Inelele de la degetele de la aur arată frumos cu unghii frumoase la o femeie. Zbârnirea inelelor degetelor de la picioare este în zilele noastre.

18. Lanțuri frumoase de talie de aur:

Lanțuri frumoase de talie de aur

Unul dintre cele mai în tendințe ale modei sunt lanțurile de talie mai bine cunoscute sub numele de kamarband. Femeile prezintă în mare măsură lanțuri de talie în timpul nunților, petrecerilor, festivităților etc. Ele arată foarte frumos împodobind talia la femei și evidențiindu-le. Pot avea înfrumusețări în pietre prețioase, diamante, farmece, brelocuri, lanțuri suspendate etc..

19. Bijuterii cu brățări din aur:

Bijuterii cu brățări de aur

Brățările sunt foarte la modă cu îmbrăcămintea tradițională, precum și cu bluzele etnice fără mâneci, cu blugi. Acestea arată foarte cool când sunt purtate pe brațe și pot transforma imediat aspectul persoanei complet și, de asemenea, pot îmbunătăți aspectul ținutei.

20. Brățări aur moda:

Brățări aur moda

Perfecte pentru încheietura mâinii și mâinile delicate sunt brățările de aur în diferite forme, modele și modele. Sunt atât de mult în tendințe încât pot fi folosite pentru îmbrăcăminte zilnică, de petrecere, de sărbătoare, de îmbrăcăminte funky etc. Brățările aurii nu vor fi demodate niciodată.

21. Modele de temple în bijuteriile din aur:

Modele de temple în bijuterii din aur

Bijuteriile din aur cu design de templu sunt cele mai noi și mai noi participanți la designurile de bijuterii din aur, iar aceste piese de bijuterii cu aspect ceresc au luat pe toată lumea. Oamenii prezintă bijuterii de aur din templu în brățări, coliere, brățări, lanțuri etc. Acestea sunt frumos realizate cu precizie pentru acel aspect al zeiței în fiecare femeie care poartă aceste.

22. Designuri de bijuterii din aur pentru dans:

Designuri de bijuterii din aur pentru dans

Dansul, cultura, tradiția, valorile și moștenirea au toate aurul în comun. Diferite forme de dans, cum ar fi Bharatnatyam, Odissi, Kuchipudi, Kathak etc. folosesc pe larg bijuteriile din aur împreună cu costumele de dans. Acestea au multe tipuri de bijuterii din aur pentru a fi purtate din cap până în picioare în timp ce efectuați un dans.

23. Bijuterii de aur Thali Design:

Bijuterii de aur Thali Design

Acest tip de lanț de aur este purtat special în partea de sud a Indiei de către femeia căsătorită. Aceste lanțuri sunt diferite de cele obișnuite, deoarece trebuie purtate doar de femei căsătorite, iar între lanț zeița mică este spânzurată în conformitate cu obiceiurile și ritualurile. Aceste lanțuri se găsesc în multe modele și modele și este ales în funcție de cultură. Thali este creat doar în metalul galben, deoarece este considerat de bun augur și este un semn de puritate.

24. Bijuterii din aur Mangalsutra:

Bijuterii de aur Mangalsutra

Simbolic pentru femeile căsătorite din India, în general, sunt lanțurile de aur cu margele negre și mărgele de aur care trebuie purtate după căsătorie. Acestea sunt, de asemenea, în echipă cu un pandantiv de diamant de designer sau un pandantiv simplu de mărgele de aur. În general, mangalsutra poate fi purtat ca unul scurt sau prea lung. Mărgelele negre și aurii sunt obligatorii în aceste bijuterii aurii. Margelele negre sunt pentru protejarea noii mirese de orice ochi răi și pentru protejarea împotriva oricărui rău.

25. Bijuterii din aur cu zircon cubic (CZ):

Bijuterii din aur Cubic Zircon (CZ)

Ultimul participant în liga aurului este pietrele CZ sau zircon cubic. Acestea sunt pietre tăiate cu aspect strălucitor, ascuțite, care bling și orbesc în ele, iar pietrele CZ sunt cunoscute pentru strălucirea și strălucirea lor. A purta modele de bijuterii din aur cu CZ este o declarație de stil în sine, deoarece pietrele vorbesc despre bijuterii.

Moda a devenit simbolică atât pentru bărbați, cât și pentru femei și își iau timp pentru a-și ține jurnalul de modă mereu actualizat. Toată lumea este ocupată să arate noi look-uri în aceste zile. Deci, etalarea că bijuteriile aurii frumoase pot fi cea mai bună soluție pentru modă. Experimentați și pregătiți-vă să explorați opțiuni mai noi, pentru a nu ieși din modă în designul de bijuterii de modă în aur pur și încercați să declarați stilul dvs. Tweak în acest dulap plictisitor poate fi un set complet nou de bijuterii de aur. Du-te Bling!!