10 cele mai recente modele de duș de baie cu imagini în 2021

Sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga stil baiei dvs.? Vă prezentăm o serie de opțiuni de proiectare a dușului de baie care vă pot oferi soluția atât de necesară. Disponibil în mai multe materiale, forme și dimensiuni, puteți îmbunătăți în mod semnificativ aspectul băii dvs. cu aceste schimbări simple, făcând timpul de duș o experiență fericită. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre modelele de duș de baie pe care le puteți încorpora în casa dvs. cu opțiunile oferite în acest articol.

cele mai noi modele de duș de baie

Cele mai bune modele de duș de baie din India:

Iată o listă cu câteva dintre modelele de duș de baie simple și moderne pe care le puteți încorpora. Să ne uităm la ele.

1. Modele moderne de duș de baie:

Modele moderne de duș de baie

Dușurile moderne ridică standardul oricărui spațiu de baie cu un stil adăugat care nu este decât o artă frumoasă. Designul elegant, dar simplu, oferă dușului dvs. simplu o somptuozitate de neegalat. Mentenanța minimă combinată cu cele mai ridicate niveluri de performanță ale acestor dușuri combină influențe superbe creând un aspect elegant.

2. Designuri mici de baie cu duș:

Modele mici de baie cu duș

Trebuie să fii creativ atunci când proiectezi o baie mică, fără a compromite stilul sau funcționalitatea spațiului. Acesta este un design perfect de baie mică, cu un duș care se combină frumos cu toate elementele zonei. Această cameră are o senzație de lux, iar dușul este ridicat împotriva dungilor negre de pe perete, creând un finisaj confortabil.

3. Idei principale de duș de baie:

Idei principale de duș de baie

Dacă aveți un spațiu de baie enorm, această idee principală de duș de baie vă ajută să înfrumusețați zona în mod semnificativ. Ușa de sticlă care separă zona de duș conferă camerei un aer deschis și aerisit. Baia high-end este înălțată și mai mult cu gresie de pardoseală de designer. Alegerea corpurilor de duș potrivite joacă un rol vital în îmbunătățirea stilului spațiului.

4. Idei rustice de duș la baie:

Idei rustice de duș de baie

Faceți un echilibru între modele elegante, pământești și nervoase cu aceste idei rustice de duș de baie. Corpurile de duș din alamă se îmbină frumos cu elementele naturale și crude din cameră, oferind spațiului un aspect senin. Baia curată, bogată în textură, o face una dintre cele mai bune și accesibile spații de baie pentru persoanele care doresc o reprezentare a naturii în baia lor.

5. Design de baie cu duș în picioare:

Design de baie cu duș în picioare

Un design de duș în picioare în baia dvs. este un loc perfect, care vă oferă un spațiu separat pentru a vă bucura de un duș fără să vă faceți griji cu privire la stropirea apei. Corpurile de duș din oțel se amestecă cu faianța complet albă, finisată cu o ușă de sticlă, conferind zonei simple o notă elegantă. Gresia neagră aspră stă în contrast, făcând spațiul să arate uimitor și superb.

6. Designuri de baie cu colț de duș:

Proiecte de baie cu colț de duș

Dacă doriți să utilizați în mod eficient fiecare centimetru de spațiu din zona dvs. de spălare, proiectele de baie cu colț de duș pot fi o alegere perfectă. Regiunea separată din colț cu o ușă glisantă din sticlă creează un spațiu elegant pentru a face duș. Corpurile de duș argintii se combină cu tema albă a băii, creând un finisaj elegant.

7. Duș de baie de lux:

Duș de baie de lux

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de duș personalizat, acest duș de baie de lux este un plus perfect. Ușa de sticlă din jurul zonei separate de duș vă oferă o cameră spațioasă pentru duș. Corpurile de duș elegante sunt ridicate împotriva peretelui gri și a gresiei, oferind camerei un finisaj rafinat.

8. Designuri pătrate de duș de baie:

Designuri pătrate de duș de baie

Dacă te plictisești cu dușurile circulare convenționale, este timpul să încerci un design pătrat de baie. Setul modern de duș din alamă este simplu, dar adaugă o eleganță unică băii tale. Acest design de duș se potrivește frumos în orice baie, făcându-l o opțiune perfectă pentru stilurile de duș tradiționale.

9. Designuri de duș auriu pentru baie:

Designuri de duș de baie aurii

Dacă sunteți o persoană căreia îi place să adauge o notă regală în orice spațiu al casei dvs., designul de duș auriu pentru baie poate fi o alegere perfectă. Când aveți o constrângere de spațiu, puteți opta pentru acest stil. Combinația de dale alb-negru ale băii ridică robinetul de duș elegant, dar simplu, oferind camerei un finisaj elegant..

10. Modele de duș negru de baie:

Modele de duș negru de baie

Nu este nimic în neregulă cu adăugarea unui sentiment de stil unic spațiului de baie împreună cu funcționalitatea. Modelele de duș negru de baie sunt o opțiune perfectă pentru casele moderne în care oamenii nu doresc să aglomereze camera cu structuri complicate. Finisajul negru mat al robinetelor de duș câștigă popularitate, deoarece se îmbină frumos cu toate tendințele și stilurile.

Cu multitudinea de opțiuni disponibile pe piață, alegerea corectă poate deveni copleșitoare pentru mulți. Acest articol vă oferă cele mai bune modele de duș de baie care să răspundă tuturor nevoilor dvs. și să adauge stil combinat cu confort. Aceste robinete de duș sunt disponibile în diferite culori și materiale, fără a îmbătrâni. Nu uitați să ne anunțați dacă acest articol v-a ajutat să faceți această alegere.