Top 9 șampoane Revlon

Revlon a început ca o societate mixtă între Charles Lachman, fratele său și chimistul Charles Revson. În anul 1931, în perioada Marii Depresii, a fost pur și simplu un nou smalț revoluționar de unghii care a folosit pigmenți în loc de coloranți. Spre sfârșitul Depresiunii, Revlon ajunsese deja pe una dintre listele de top ale mărcilor cosmetice, deținând în prezent aceeași valoare de piață ca înainte. Ceea ce a început ca o simplă marcă cosmetică s-a extins încet către produsele de îngrijire personală, motivul pentru care suntem aici astăzi. În acest articol, vom discuta câteva articole de îngrijire personală, șampoane care trebuie specificate de către compania Revlon, recunoscută la nivel internațional, și vom analiza cartea de beneficii pe care o putem obține din aceasta.

Șampoane Revlon populare în India:

1. Șampon Revlon Flex Body Building Protein:

șampoane revlon

Șamponul Revlon Flex pentru construirea corpului folosește particule de proteine ​​pentru a vă hrăni și hidratează părul, lăsând în urmă o ușoară aromă flexibilă proaspătă. Acest șampon de la Revlon folosește complexul de construire a corpului pentru a adăuga corp și vitalitate părului, adăugând în același timp nutriție și suplete părului..

2. Șampon Revlon Aquamarine 2 în 1:

Sampon Revlon aquamarine 2 in 1

Un șampon exotic care infuzează ingrediente exotice și complexe, șamponul acvamarin folosește o aromă răcoritoare turcoaz, în timp ce extractele active de alge marine vă protejează și repară părul, făcându-l moale satinat. Agenții de condiționare a proteinelor adaugă o netezime și o hrană sporită.

3. Revlon Professional Equave Volumizing Shampoo:

Șampon volumizant Revlon Professional Equave

Șamponul Equave Volumizing folosește cele mai bune particule naturale și complexe. Pe de o parte, există ceai verde și extracte de struguri, în timp ce pe de altă parte, utilizează active de keratină hidrolizate și proteine ​​din grâu pentru a adăuga vitalitate, corp și plinătate părului, în timp ce sistemul de protecție activă de protecție protejează părul de daune suplimentare..

4. Șampon Revlon Flex Keratin:

Șampon Revlon flex keratină

Încă o dată gama Revlon flex folosește polimeri cosmetici și proprietăți antioxidante care hrănesc și volumizează părul, în timp ce keratina se activează și ceramida își folosește bunătatea pentru a adăuga tărie și atingere catifelată părului tău.

5. Șampon Revlon Professional Sebum Balance:

Șampon profesional Revlon cu echilibru sebum

Uleiul natural secretat de scalp este recunoscut ca sebum care, fie în cantitate prea mare, fie în cantitate mai mică, ar putea avea consecințe egale. Acesta este motivul pentru care sistemul de captare hidra formulat special pentru părul gras păstrează protecția împotriva sebumului, reducând umiditatea, calmând și relaxând scalpul.

6. Șampon de înfrumusețare zilnic Revlon Outrageous:

Revlon șampon de înfrumusețare zilnic revoltător

Frumusețea captivantă face întotdeauna câțiva pași suplimentari de înfrumusețare și în șamponul zilnic revoltător al Revlon, infuzia de fire de mătase cu Pro Vitamina B5 și aroma reîmprospătată blochează umezeala, adăugând în același timp luciu încuietorilor tale delicioase..

7. Șampon Revlon Professional Equave Hydro Detangling:

Șampon profesional Revlon Equave Hydro Detangling

Șamponul hidro detanglant folosește esență organică din struguri și ceai verde, care umple și hrănește părul chiar de la cuticule, în timp ce porumbul complex, uleiul de măsline și aminoacizii adaugă protecție și salon ca părul tău. Deschiderea rugozității și încurcarea ar putea să vă hidrateze bine părul.

8. Șampon Revlon Orofluido:

Șampon Revlon orofluido

Menținând echilibrul ph al capului și prevenind uscăciunea, șamponul orofluido integrează cel mai bun dintre cele trei uleiuri esențiale precum argan, semințe de in și Cipru, care îmbunătățește structura părului prin întărirea, volumizarea și înmuierea părului.

9. Șampon de condiționare Revlon Uniq One ​​All In One:

Revlon Uniq One ​​șampon de condiționare all in one

Bucurați-vă de cele mai bune dintre cele 10 produse de condiționare unice, șamponul Revital’s uniq all in one este un rotund care nu numai că vă încetează părul, îndepărtând impuritățile, dar, de asemenea, reține umezeala și uleiurile naturale esențiale care mențin părul suplu și catifelat. Amestecul de particule condiționante condiționează și netezește părul cu o strălucire moale sclipitoare.