Virabhadrasana (Poziție războinică) – Cum să faci și beneficii

O soluție inexplicabil de bună pentru majoritatea problemei dvs. nu va veni niciodată într-adevăr ambalată într-o singură cutie. O pastilă dietetică nu îți va oferi niciodată cu adevărat fericirea sufletească, măcar nu până când nu vor apărea rezultatele. Și o sesiune de gimnastică nu vă va oferi niciodată mintea liniștea pe care o dorește atât de mult.

Virabhadrasana (Războinic Pose) Cum să faci și beneficii

Acesta este motivul pentru care fiecare persoană ar trebui să înscrie yoga în viața sa, o formă de fitness care cuprinde întinderi și răsuciri moi, care nu numai că ți-ar oferi o asistență medicală uimitoare gratuită, ci și se va îngriji de vărsarea de grăsime și de seninătatea minții. Acum, yoga are o broșură imensă cu toate tipurile și subdiviziunile. Din ele vom discuta una, numită Virabhadrasana.

Cum să o facă?

Yoga este unul dintre cele mai calme puncte ale tehnicii de fitness, bazându-se în principal pe întinderi și răsuciri care vin împreună cu respirația naturală controlată. În timp ce unele sunt ușoare, cele mai multe dintre ele vă vor avea în noduri, încercând să vă răsuciți și să vă transformați corpul într-o flexibilitate imensă.

Din fericire, pentru sufletele începătoare, Virabhadrasana sau mai bine cunoscută sub numele de poză de războinic ar fi destul de ușor de realizat. Pentru a începe, să pregătim salteaua de yoga. În timp ce stați pe covorul de yoga, membrele, cele inferioare ar trebui întinse spre exterior, creând un decalaj între cele două picioare.

Intinderea trebuie să fie suficient de largă pentru a crea o întindere moale, dar suficient de moale pentru a menține lucrurile confortabile. Acum ridicați brațele în sus, paralel cu solul, astfel încât să formeze o perpendiculară cu corpul vostru. În acest moment, țineți-le drepte în timp ce vă îndoiți unul dintre genunchi, spuneți cel potrivit.

poza yoghină războinică

Corpul tău acum se va răsuci spre partea dreaptă pe măsură ce te apleci mai mult pe genunchi, făcând coapsa dreaptă paralelă cu solul. Deoarece aceasta este o postură destul de ușoară, de ce să nu o țineți timp de trei până la patru minute? În timp ce faceți acest lucru, asigurați-vă că respirați adânc, dar controlat.

După câteva minute, eliberați-vă poziția și apoi repetați ciclul de această dată cu piciorul stâng focalizat. Pentru a vă ușura lucrurile, iată câteva sfaturi în timpul efectuării exercițiului. În timp ce vă întindeți brațele, asigurați-vă că acestea sunt deasupra sau direct aliniate la nivelul pieptului pentru a crea acea ușoară întindere în zona pieptului.

De asemenea, întoarce-ți gâtul în lateralul îndoit pentru a-ți fi mai ușor. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la entorsele gâtului.

Cum ne ajută?

Primul beneficiu este pentru doamnele care tocmai pășesc în maternitate care încă își poartă secția în ele. Acesta este un exercițiu bun pentru a tonifica pereții ovarului, făcându-i mai fermi, ceea ce ar fi o binecuvântare în timpul nașterii naturale. De asemenea, acest lucru vă ajută să vă confruntați cu dureri de contracție inutile.

Pentru doamnele care pur și simplu își duc ciclul menstrual neregulat și crampele la mijlocul nopții, aceasta este o scăpare bună și pentru ele. Întăriți pereții ovarului indiferent și, ca o binecuvântare, vă va ajuta să faceți față și durerii.

Mușchii corpului inferior sunt întăriți, ceea ce vă va permite să vă întăriți coapsele și chiar fesele cu timpul, la fel și pentru partea superioară a corpului, unde întinderea ușoară din zona pieptului vă va ajuta să vă întăriți glandele mamare. Acest lucru ajută, de asemenea, la consolidarea mușchilor pieptului, făcându-i mai puternici.

Această yoga din trecut a fost legată de redescoperirea echilibrului corpului în timp ce lucrați la ameliorarea stresului, care vă va permite să scăpați de depresiile sau tensiunea nu necesare.