Top 9 tururi de ciclism din întreaga lume

Tururile cu bicicleta sunt obișnuite în întreaga lume, deoarece oferă acea adrenalină atât de necesară, pe care majoritatea indivizilor o doresc. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că aceste tururi sunt concepute pentru bicicliștii care fac tururi și pentru turiștii cărora le place să circule cu bicicleta. Aceste excursii se desfășoară de obicei în și în jurul zonelor muntoase, acoperind cele mai bune locații și rute. De fapt, traseele alese pentru majoritatea acestor excursii cu bicicleta sunt pitorești, precum și provocatoare. Cu siguranță îți vor oferi amintiri pentru a te rezista o viață, dacă ești pregătit pentru provocare. Iată câteva dintre cele mai bune excursii cu bicicleta din lume.

Cele mai bune tururi de ciclism din întreaga lume:

Turul cu bicicleta din Florida:

excursii cu bicicleta

Florida servește drept destinație perfectă pentru un tur cu bicicleta. Statul însorit din America le va permite bicicliștilor să circule cu bicicleta prin zone împădurite, precum și prin zone înconjurate de palmieri. Numeroasele plaje pe care le are statul vor face, de asemenea, o vizionare excelentă. Bucurați-vă de un tur pitoresc cu vreme perfectă în Florida.

Tururi de ciclism în deșert:

Vasta întindere de teren găsită doar în deșerturi va asigura câteva trasee interesante pentru ciclism. Majoritatea bicicliștilor preferă un tur al deșertului, deoarece pasajul este nestingherit de trafic și de alte elemente. Turul cu ghid va fi util pentru noii veniți. Cu toate acestea, veți asista doar la vegetație uscată și ar putea deveni destul de caldă și umedă în timpul zilei.

Turul cu bicicleta în Alaska:

Alaska este unul dintre puținele locuri din lume care oferă excursii cu bicicleta peste noapte. Cu toate acestea, veți avea nevoie de toate hainele calde pe care le puteți obține. Temperaturile înghețate pot fi destul de insuportabile pentru unii oameni care provin din condiții climatice mai umede. Traseul vă va duce prin munți și lacuri înghețate, cu șansa de a observa câțiva urși în afacere.

Tururi de ciclism montan:

Peisajul frumos și aerul proaspăt oferit doar de munți vor face din acest tur cu bicicleta o gură de aer proaspăt, literalmente. De asemenea, pinii vă vor ține companie de-a lungul pistei de ciclism. Asigurați-vă că aveți companie, astfel încât să vă puteți bucura din plin de turul cu bicicleta.

Tur cu bicicleta în Marele Canion:

Marele Canion a fascinat întotdeauna călătorii din întreaga lume. Cu locația sa pitorească și priveliștea uimitoare, aceasta face, de asemenea, o destinație excelentă pentru turul cu bicicleta. Traseul infestat cu pietriș ar putea deveni puțin dificil de gestionat un ciclu. Prin urmare, se recomandă ca bicicliștii cu experiență în navigarea pe o pistă dificilă să întreprindă un astfel de tur cu bicicleta.

Tururi de ciclism congelate:

V-ați dorit vreodată să faceți o tură cu bicicleta pe un lac sau râu înghețat? Ei bine, această dorință ar putea deveni în curând o realitate. Există destul de multe excursii cu bicicleta cu ghid care au loc pe un râu sau un lac înghețat. Cu toate acestea, măsurile de siguranță sunt foarte stricte în aceste excursii pentru a asigura protecția. Doar bicicliștii experimentați sunt sfătuiți să opteze pentru aceste tururi, deoarece ar putea fi potențial periculoase.

Tururi de ciclism rutier deschis:

Pentru cei care caută aventuri și pasionații de ciclism, nimic nu este mai eliberator decât să faci un tur pe un drum deschis, care nu este obstrucționat de trafic. Extinderea deschisă îi va ajuta pe bicicliști să experimenteze fiorul expediției. De asemenea, familiile pot merge împreună cu bicicleta atunci când nu există amenințarea că alte vehicule vor coborî pe același drum.

Tururi de ciclism cu furtună de nisip:

Există chiar și câteva excursii cu bicicleta care au loc în mijlocul unei furtuni de nisip. Acest lucru este conceput special pentru bicicliștii îndrăzneți care se bucură de o aventură. Cu toate acestea, echipamentul de protecție este absolut esențial și indivizii efectuează de obicei un astfel de tur pe propriul risc.

Tururi de ciclism forestier:

Tururile cu bicicleta în pădure pot fi destul de entuziasmante. Traseul turului poate fi destul de îngust și restricționat, dar expunerea la diverse flore și faune este destul de frumoasă. Respirarea în aer curat este și un bonus suplimentar.