Modalități de a lupta împotriva condusului în timp ce ofensați intoxicat

Ofițerul rutier vă poate detalia și aresta numai dacă are o cauză probabilă de conducere în timp ce este în stare de ebrietate. Dacă nu există o cauză probabilă și ați fost arestat sau reținut, cauza poate fi respinsă.

De exemplu, dacă ați fost oprit de un ofițer în timp ce conducea în jurul orei 2 dimineața, dar nu ați comis nicio încălcare sau orice altceva, puteți spune că ofițerul rutier v-a oprit pentru că ați fost pe drum într-un moment în care barurile se închid de obicei. Orice dovadă colectată în acest moment nu poate fi folosită împotriva dumneavoastră.

În mod similar, există multe alte modalități de a lupta împotriva unui bilet care implică DWI. Dar ar trebui să știți că DWI este puțin diferit de luptarea biletelor de trafic.

Modalități de a lupta împotriva condusului în timp ce ofensați intoxicat

Teste de respirație defectuoase:

Testele de respirație DWI folosite de ofițeri au multe defecte în ele. Testele efectuate de aceste dispozitive pot avea următoarele probleme.

  • Este posibil ca poliția să fi folosit-o în mod necorespunzător
  • Ați putea avea o afecțiune fiziologică, cum ar fi boala de reflux gastroesofagian
  • Instrumentul în sine ar fi putut să nu funcționeze corect

Un test de respirație DWI este, fără îndoială, unul dintre cele mai frecvente și populare moduri de măsurare a inculpatului BAC, dar nu este întotdeauna cel mai bun sau mai precis din cauza faptului că aceste dispozitive nu pot măsura cantitatea reală de alcool din sângele tău. Măsoară doar cantitatea de alcool care este prezentă în prezent în respirație și apoi o transformă pentru a spune câtă cantitate „ar putea fi” din sângele dumneavoastră.

Ca rezultat, testarea respirației este inexactă și poate fi ușor apărată.

Dietele pot afecta testele:

Dacă urmați o dietă specializată, în special cele care restricționează carbohidrații și promovează dieta numai cu proteine, acest lucru poate păcăli un test de respirație DWI și poate duce la un BAC fals ridicat.

Testarea sângelui nu este întotdeauna prea precisă:

Să presupunem că ajungeți să vă dați sângele pentru testarea DUI / DWI. Chiar și această metodă nu este precisă datorită fermentării sângelui, contaminării sângelui și stocării necorespunzătoare a probei de sânge.

Puteți folosi acești factori pentru a lupta împotriva biletului și puteți spune cu ușurință că testele achiziționate nu sunt exacte. În funcție de circumstanțe, avocatul apărător poate exclude cu ușurință testele de sânge din probe.

Nu conduceai niciodată:

Poliția trebuie să demonstreze că conduceai pe lângă faptul că conduceai sub influență. De exemplu, dacă ați fost într-un accident în care nimeni nu a văzut că conduceți mașina și poliția v-a aflat după ce mașina a fost parcată, va fi imposibil să demonstrați că ați condus mașina.

Contactarea cu avocatul apărării:

Când lucrurile scapă de sub control și nu știi ce să faci în continuare, ia legătura cu Avocatul apărării penale din județul Collin. Avocații apărării penale au o vastă experiență în tratarea oricăror cazuri legate de alcool.

Indiferent dacă ați fost implicat într-un accident sau pur și simplu ați fost oprit de poliție pentru că ați condus în stare de ebrietate, puteți găsi un avocat de încredere care să vă ajute.