9 modele elegante de veste lungi pentru femei în trend

O vestă este o haină fără mâneci pentru partea superioară a corpului. Vesta este, de asemenea, cunoscută sub numele de vestă, cardigan și jachetă etc. Vesta poate fi purtată atât de bărbați, cât și de femei. Vesta a fost introdusă pe măsură ce femeile poartă obiceiurile de călărie ale femeilor. Acum, a devenit o parte a ținutei zilnice pentru femei. Vestele sunt de două tipuri veste scurte și veste lungi. Există diverse game, modele, țesături disponibile pe piață pe care le puteți alege în funcție de sezon. Poate merge cu orice blugi montat. Vesta adaugă un plus de clasă ținutei. Există diferite stiluri adorabile de veste sunt disponibile acestea sunt.

Cele mai recente și frumoase veste lungi pentru femei la modă:

Să ne uităm la primele 9 modele de veste lungi.

1. Vestă lungă din denim:

Vesta lungă din denim

Aceasta este o alegere perfectă pentru iubitorul de denim. Poate merge cu orice tricou alb și negru. Este deschis frontal cu un buton în loc de fermoar. Această vestă fără mâneci oferă un aspect uimitor femeilor.

2. Vestă lungă din blană:

Vestă de blană lungă2

Blana este atât de moale și caldă. Deci, acest lucru este cel mai potrivit pentru iarnă. Unul care nu vrea să-și schimbe stilul în timpul iernii, această vesta lungă din blană este alegerea perfectă pentru ea. Această jachetă de blană este cea mai potrivită pentru femeile subțiri.

3. Vestă lungă cu franjuri:

Vesta cu franjuri lungi

Franjurile de pe vestă arată cool la orice rochie. Acest stil de tăiere arată bine, indiferent dacă franjurile sunt lungi sau scurte. Această vesta neagră cu franjuri lungi poate merge cu orice culoare a tricoului. O puteți alege pentru orice eveniment.

4. Bluză lungă:

Bluză lungă

Acest top întins, cu gât rotund și tiv neuniform arată elegant, iar pliurile din centrul decolteului îl fac mai grațios. Se poate împerechea cu blugi și jambiere etc. Femeile se simt foarte confortabile în acest bluză lungă de culoare gri. În afară de limite, arată atât de fabulos.

5. Vestă lungă formală:

Vestă lungă formală

Această vesta lungă de culoare deschisă poate merge în blugi și tunică neagră. Oferă un aspect îndrăzneț și elegant. Această vestă arată ca un pardesiu. Vesta lungă este ușor și iertătoare de purtat. Este posibil să aveți nevoie de veste adaptate pentru lungimea perfectă. Această jachetă vestă lungă este o opțiune bună pentru o îmbrăcăminte oficială sau oficială.

6. Vestă cardigan lungă din dantelă:

Vesta cardigan lungă din dantelă

Femeile nu pot rezista după ce au văzut această vestă lungă din dantelă. Acest lucru oferă un aspect exclusiv cu care poate merge orice tunică, blugi. Delicatetea sa îl face o ținută de uzură de petrecere. Se poate împerechea și cu încălțăminte de gladiatori.

7. Vestă lungă cu glugă:

Vesta lungă cu glugă

În timpul iernilor trebuie să vă acoperiți capul, această vestă lungă cu glugă pentru femei este mai utilă. Acest lucru nu vă va schimba aspectul, ci arătați mai elegant în timpul iernii. Această vesta imprimată poate merge cu cămașă albă și albastră.

8. Vestă lungă de gimnastică:

Vesta lungă de gimnastică

Există diverse veste de sală de gimnastică disponibile pe piață, dar această vestă lungă pentru femei este plăcută de indian. Datorită lungimii sale, este mai confortabil în timpul unui antrenament. Se poate purta și la jogging. Această vesta de culoare roz arată la fel de frumoasă pe cât poate fi purtabilă în exterior.

9. Vestă lungă tricotată:

Vesta lungă tricotată

Aceasta este o vesta de tricotat manual. Oferă o senzație caldă, vesta tricotată are modele foarte unice și au modele diferite. Această vesta lungă din puf de tricotat în fire de inimă roșie. Acest lucru se poate întâmpla în blugi și jambiere.

Vesta pentru femei este prea confortabilă. O poți purta oriunde și în orice anotimp. Se poate alege o vestă în funcție de stilul lor personal. Vestele lungi pentru femei sunt destul de versatile și depind de modelele și imprimeurile de utilitatea sa. Amprentele de veste funky sunt excelente pentru evenimente casual, în timp ce verifică modelele și carouri pentru un eveniment formal. Vestele lungi pentru femei vă oferă un aspect nou pentru fiecare petrecere și ieșire. Vestele câștigă o mare popularitate în moda de astăzi.