Ultimele imagini ale Kajal Agarwal în Saree – Colecție Rară

Actriței populare din sudul Indiei Kajal Aggarwal îi place să experimenteze mai mult cu aspectul și stilul ei și, prin urmare, o veți vedea întotdeauna în diferite înfățișări colorate. Kajal Agarwal în saree nu numai că arată fascinant în timp ce poartă saree, dar o păstrează și ea diferită de obicei. Unul dintre tipurile de sare pe care îi place mereu să le poarte este sareurile de mătase în culori superbe și atrăgătoare. Își acoperă sareurile cu o bluză de sus fără mâneci sau jumătate, combinată cu bijuterii de argint foarte minime. Imaginile Kajal în saree arată adorabil în aspectul ei datorat soarelui și îi place să folosească rujuri de culori foarte simple.

Arată superbe ale lui Kajal Aggarwal în Saree cu imagini:

Iată cele mai bune fotografii ale lui Kajal Agarwal în saree care te vor inspira.

1. Kajal Aggarwal în Silk Saree:

Kajal Aggarwal în Silk Saree

Căutați încă un aspect uimitor într-un mod simplu? Acest kajal Agarwal în saree de mătase este alegerea ideală cu care poți merge. Sare-ului i se oferă două culori, galben și gri, ceea ce îl face mai adorabil în cea mai recentă colecție. Sare-ului din mătase i se oferă o dantelă ușoară cu bluză cu benzi pentru a-l face mai adorabil de purtat. Aceasta se numără printre imaginile de saree drăguțe Kajal Agarwal, care sunt perfecte pentru ocazii precum puja speciale, evenimente tradiționale etc..

2. Kajal Aggarwal în Designer Saree:

Kajal Aggarwal în Designer Saree

Doriți să purtați o piesă elegantă de designer? Acest kajal în design saree este pregătit pentru a vă oferi cel mai bun aspect pe care îl căutați. Proiectat cu material de mătase de artă, sareei i se oferă margine de dantelă cu culori duale, piersică și violet. Bordura groasă florală adaugă aspectul sofisticat al sarei. Acest tip de fotografii cele mai recente kajal din saree sunt căutate mai ales atunci când căutați sau un saree pentru recepție, festival sau îmbrăcăminte de petrecere.

3. Kajal Agarwal în Half Saree:

Kajal Agarwal în Half Saree

Jumătățile de sare sunt mult în tendințe în zilele noastre. Ele nu numai că dau o notă de designer aspectului tău, dar îți oferă un aspect complet pentru diverse ocazii. Acest kajal Agarwal în jumătate de saree este realizat folosind material georgette și, de asemenea, este prevăzut cu broderie cu paiete în mai multe culori. Sare-ul este proiectat cu sare galben, în timp ce palu-ului i se oferă culoare roz, ambele cu broderie cu fir de argint. Sare-ul este cel mai bine transportat pentru ocazii, cum ar fi funcțiile de pre-nuntă și alte ocazii speciale și festivaluri.

4. Kajal Agarwal în Pattu Saree:

Kajal Agarwal în Pattu Saree

Fie că este un aspect de festival sau orice fel de ocazie, pattu sarees au dat întotdeauna cel mai bun aspect purtătorului. Acest kajal saree este sareul foarte căutat pentru nunți. Sare-ului i se dă o culoare roșu sânge, în timp ce este proiectat într-o margine aurie și funcționează, ceea ce crește aspectul modern atunci când este purtat. Perfect pentru nunți, acest tip de sare pattu este renumit și pentru festivaluri sau funcții religioase.

5. Kajal Agarwal Red Saree:

Kajal Agarwal Red Saree

Doriți să aveți un aspect de replică Bollywood? De ce să nu încercați sarea Kajal Aggarwal în roșu pentru un aspect elegant cu simplitate? Fabricat din material georgette, sareei i se oferă secvențe sau lucrări multiple cu scântei argintii pe ea. Cu saree similare, saree-ului i se oferă un design floral tricotat care îl face mai adorabil. Celebrul saree este foarte popular printre bluzele net pentru un aspect sexy. Acest saree frumos poate fi purtat în diferite ocazii, cum ar fi petreceri, nunți, festivaluri și multe altele.

6. Kajal în Black Saree:

Kajal în Black Saree

Fie că este vorba de orice petrecere sau chiar de un festival, acest sare negru îți va oferi cu siguranță un aspect tentant oriunde. Acest saree adorabil este realizat folosind material de mătase de artă. Sarei i se acordă o notă de designer, cu margine din dantelă aurie, pentru a-l face mai etnic. Granița saree primește modele florale țesute care o fac mai atrăgătoare. Această imagine personalizată kajal Aggarwal în saree este căutată pe scară largă în timp ce caută ceva de purtat în recepții, festivaluri și petreceri.

7. Kajal Agarwal Pink Orange Saree:

Kajal Agarwal Pink Orange Saree

Sariul portocaliu roz Kajal Aggarwal este un saree mult adaptat atunci când vine vorba de un aspect sceptic pentru orice fel de eveniment sau ocazie. Conceput din georgette și material net, saree este îmbrăcămintea de îmbrăcăminte. Sarei i se oferă un fund georgette cu desene florale în plasă. Din nou, întregul pallu este proiectat și în material net. Perfect pentru îmbrăcăminte de petrecere, acest saree este, de asemenea, un meci ideal pentru recepții sau nunți cu bluze grele.

8. Kajal în Blue Saree:

Kajal în Blue Saree

Căutați un aspect tradițional pentru orice festival? Verificați acest extraordinar Kajal Agarwal în imagine saree. Sare-ul vine în nuanțe duale, care sunt întunecate și luminoase, cărora li se oferă, de asemenea, o margine la modă în lucrările minore. Sare-ul este realizat folosind material de mătase din hârtie firozi, în timp ce este proiectat cu modele de broderie cu ciucuri drăguțe la capătul palu. O piesă perfectă pentru îmbrăcăminte de petrecere, acest saree este, de asemenea, cel mai bun pentru orice fel de evenimente private sau profesionale pentru un aspect lumesc.

9. Kajal Agarwal Yellow Saree:

Kajal Agarwal Yellow Saree

Doriți să purtați un saree care să fie confortabil de purtat pentru o purtare obișnuită? Ați văzut aceste imagini de saree drăguțe Kajal Agarwal? Sare-ul în galben este cel mai bine de purtat pentru creșterea nivelului de confort până în ziua ta. Fabricat din material de bumbac, sareei i se oferă o margine de design negru imprimat cu instrumente muzicale. Cel mai bun pentru îmbrăcăminte obișnuită, acest saree din bumbac poate fi cea mai bună alegere pentru ieșiri, petreceri de pisici și multe alte ocazii sau evenimente similare..

10. Kajal Agarwal Orange Saree:

Kajal Agarwal Orange Saree

Doriți să mergeți cu un saree într-o singură culoare? Ați încercat acest design sare sare portocaliu Kajal Agarwal? Sare-ul este realizat folosind material de mătase de artă și este decorat cu broderii zari și resham, ceea ce îmbunătățește aspectul sarei. Din nou, marginile dantelate și palul cu ciucuri îi conferă un aspect iconic. Cel mai bun pentru orice fel de petrecere, acest saree este, de asemenea, efectuat pentru ocazii înainte de nuntă. Granița grea îl face, de asemenea, eligibil pentru festivaluri și tradiții.

În afară de toate acestea, un alt design care stăpânește pe piață în zilele noastre este singurul kajal Agarwal în sare verde în diferite materiale rafinate. Nu numai în culori strălucitoare, ci și imaginile de sare Kajal în culori multiple sau întunecate își au propriul loc în dulapurile diferitelor femei îmbrăcate. Există diferite modele Kanjivaram purtate de Kajal, deoarece aparține și din Sud, care vin cu o combinație de modele etnice, precum și complementare pentru un aspect modern. Sare-urile de designer sunt toate destul de adaptabile pentru un aspect ornamentat pentru funcții. Deci, ce sare sare Kajal Agarwal vei încerca?