Sonakshi Sinha In Saree: Cele mai frumoase 15 imagini ale noastre!

Sonakshi Sinha este unul dintre acei puțini copii vedetă care a reușit să creeze o marcă în industrie. A fi fiica veteranului actor Shatrughan Sinha nu este o sarcină ușoară. De la filme la modă, această frumusețe a lăsat o amprentă în toate domeniile în care s-a aventurat. Vederea Sonakshi Sinha în saree este un deliciu pentru fanii ei și chiar pentru paparazzi. Este cunoscută pentru frumusețea și farmecul indian, pe care le folosește fără efort pentru a purta un saree. De la saree cocktail până la mătăsuri tradiționale, Sonakshi știe cu siguranță cum să se îmbrace pentru fiecare ocazie. Consultați acest articol pentru a explora senzaționalele poze Sonakshi Saree!

Minunat Sonakshi Sinha în Saree cu imagini:

Încercați aceste 15 look-uri ale lui Sonakshi Sinha în Saree în acest sezon!

1. Sonakshi Sinha Pink Saree:

Sonakshi Sinha Pink Saree

Sonakshi știe sigur cum să ne câștige inimile! A ales acest saree șifon roz delicat pentru un eveniment și trebuie să spunem că a ucis-o în totalitate! Actrița a păstrat întregul aspect minimal, doar cu un saree roz bine drapat și o bluză de cristal alb. Adăugarea unei margini purpurii la sare crește întregul aspect. Aceasta este una dintre fotografiile noastre preferate Sonakshi Saree!

2. Sonakshi Sinha Lootera Saree:

Sonakshi Sinha Lootera Saree

Cu filmul „Lootera”, Sonakshi ne-a dus cu succes înapoi în anii ’70 și ’80 cu aspectul ei simplu, domesticit. Fiecare aspect al filmului a fost păstrat fidel rolului ei. Sare-uri simple, înfrumusețate cu o margine din dantelă, ca acest minunat sare de sifon liliac, ne-au dus într-o plimbare înapoi în timpuri.

3. Sonakshi Sinha Replica Saree:

Sonakshi Sinha Replica Saree

Sonakshi Sinha a inspirat mulți designeri viitori cu aspectul ei uimitor. Odată cu îmbrăcămintea ei care adună faimă în întreaga lume, în special în rândul fetelor tinere, o nouă piață pentru replicile sale sare și-a făcut drum. Această jumătate și jumătate saree galbenă și piersică este un astfel de exemplu. Încercați această ținută pentru a fura o pagină din cartea de look a lui Sonakshi!

4. Sonakshi Sinha Lehenga Saree:

Sonakshi Sinha Lehenga Saree

Într-un eveniment promoțional pentru filmul R Raj ​​Kumar, Sonakshi Sinha a dat foc scenei cu un saree negru în stil Lehenga. Sare-ul din sifon negru simplu a fost evidențiat cu note de roz și verde la margini. Cu fiecare mișcare pe care a făcut-o pe podium, inimile noastre au sărit câte un ritm!

5. Sonakshi Sinha în Half Saree:

Sonakshi Sinha în Half Saree

Vedeți această creație superbă purtată de Sonakshi într-unul dintre filmele ei. Actrița a ridicat frumusețea acestei ținute cu modul în care a purtat-o. Lehenga albastru strălucitor a fost împodobit cu un chenar roșu și Dupatta a fost păstrat simplu în material de sifon umbrit. Bluza multicoloră imprimată cu mozaic primește un deget mare de la Fashion Police!

6. Sonakshi Sinha Backless Saree:

Sonakshi Sinha Backless Saree

Sonakshi are un look regal în această ținută bleumarin și auriu. Bluza fără spate completează saree destul de bine. Cu o combinație de decupaj auriu, oglinzi strălucitoare și ciucuri, bluza arată strălucitoare pentru ea. A ales să-și păstreze părul liber și a optat pentru accesorii minime. Acest spate merită toată atenția!

7. Indianul îndrăzneț:

Indianul îndrăzneț

Sonakshi și-a scos întotdeauna aspectul cu îndrăzneală și a ieșit destul de puternic și frumos în timp ce valsa cu îmbrăcămintea ei indiană potrivită tipului ei de corp. Acesta este motivul pentru care atunci când menționăm aici Sonakshi ca îndrăzneț, ne referim la adevăr. În acest saree roșu, această steletă a dat o poziție solidă, unde arăta curajoasă și apoi, pentru a o depăși, marginile ei galbene care căptușesc roșul au ajuns într-un pal maro mai profund.

8. Bubblegum Pink:

Bubblegum Pink

Aici, unul dintre cele mai mari saree a fost găsit ascuns în garderoba lui Sonakshi, unde a legănat frumosul saree roz cu gumă cu bule, acoperit cu o culoare galbenă vibrantă. Sare-ul are un sclipici argintiu moale, cu un zari detaliat care implică cele mai multe lucruri frumoase din sare. Sare-ul arată extrem de magnific atunci când este asociat cu setul ei asortat de bluză plină de zari.

9. Albastrul regal:

Albastrul regal

Acesta este un aspect mult mai sofisticat, dar de petrecere, în care a pus Sonakshi. Sare-ul are o bază albastru regal, care este atât de captivantă, cât și de elegantă la culoare. Acest albastru de păun a folosit apoi o bază pentru a crea o gamă variată de viță de vie florală, în timp ce detaliile frumoase din firul auriu au fost desenate pentru a crea un scenariu ocupat de-a lungul marginilor. Sare-ul este plin de culoare și distracție.

10. Îngerul în alb:

Îngerul în alb

Având în vedere tenul ei și, bineînțeles, ea însăși a fost vreodată îndoială că își va înfățișa frumusețea îngerească în fiecare dintre ținutele ei. Fiind una dintre acele fețe care pot scoate aproape oricare dintre rochii, Sonakshi se îmbracă aici în mătase autentică sudică, în alb perlat, cu o frumoasă linie neagră și aurie. Bluza cu negru și auriu adaugă la profitul aspectului.

11. Aspectul perfect al nunții:

Aspectul perfect de nuntă

Ai încredere în Sonakshi pentru a realiza aspectul perfect pentru ajunul nunții și ea s-ar prezenta în această minunată piesă de îmbrăcăminte atât de atrăgătoare, cât și de minunată. Sare-ul este în albastru regal, cu mici înfrumusețări în aur desenate peste el, unde arată ceresc în ținută. Bluza sfert din net adaugă, de asemenea, oomph aspectului.

12. Frumoasa afacere neagră:

Frumoasa afacere neagră

Într-un model ciudat în zigzag, acest saree din sifon a fost făcut dreptate atunci când frumoasa Sonakshi a decis să o poarte la evenimentul ei. Sare-ul este într-adevăr unul elegant, cu modele complicate, dar vogue. Zigzagul este modelul sezonului și să-l integrezi atât de grațios este o minune. Sare-ul are, de asemenea, minunate modele aurii gravate pe jos-jos asociat cu roșu.

13. Autostrada multicoloră:

Autostrada multicoloră

Încă o dată Sonakshi folosește culori pop strălucitoare pentru a-și da foc divei interioare. Sare-ul pe care îl susține aici este un amestec de toate nuanțele mai reci din acest sezon, în principal culorile pop. Verde și roz, două dintre cele mai discutabile culori au fost puse împreună, în timp ce majoritatea sareelor ​​au acest desen unic ocupat pe el.

14. Aspectul neted:

Privirea înțepenită

O altă dintre cele mai prețuite adăugări de garderobă Sonakshi a fost acest minunat saree net din sifon și satin, unde detaliile dantelelor erau rezervate în principal pentru draperiile de pe piept, în timp ce florale în saree arătau minunat. Sonakshi din acest saree pare prea frumos pentru a fi descris în cuvinte!

15. Culorile nud:

Culorile nud

Toate actrițele au această obsesie ciudată cu culorile nud și pentru a-și termina clasicele garderobei, o culoare bej bej a trebuit să-i învingă pe ceilalți până la linia de sosire. Aici saree-ul are o margine frumoasă neagră și înfrumusețată, cu artă de corp nud în dantelă bej. Cu un set imens Polki, nu pare un milion de dolari!

Nu ești fascinat de aceste arăți uimitoare ale Sonakshi Sinha în saree? Fiecare look merită o mențiune specială, pentru stilul ei fără efort și pentru coeficientul său glam. Sonakshi a știut întotdeauna pentru alegerile sale de modă sigure, dar actrița nu s-a cutremurat niciodată să rupă stereotipurile. Fie că este vorba de o fată de alături sau de o sirenă fierbinte și sufocantă, Sonakshi știe cu siguranță cum să asigure fiecare look!