Top 9 tricouri de dans la modă pentru bărbați și femei

Dansul a devenit pasiunea mai multor, mai ales pentru cei care sunt atrași de stilul occidental de dans. Acest lucru a introdus, de asemenea, noi îmbrăcăminte de top pe piața modei, ceea ce face ca experiența de dans să fie mult mai plăcută. Da, tricourile de dans au fost destul de solicitate de către oamenii care sunt implicați în cursuri de dans, cursuri de Zumba etc..

Cele mai recente și elegante modele de tricouri de dans pentru bărbați și doamne în tendință:

Haideți să facem cumpărături cu câteva dintre modelele de tricouri de dans pe care le-ați putea considera eligibile pentru cumpărare.

1. Tricou simplu de dans:

Tricou simplu de dans

Tricourile de dans simple și de rutină vin cu un fundal simplu, cu cuvinte imprimate pe el cu diferite culori. Tricoul arată dragostea față de dans a purtătorului împreună cu indicarea faptului că dansul este viața lui. Puteți să o cumpărați de pe unele site-uri web de comerț electronic și veți obține opțiuni bune și în timp ce selectați culoarea tricourilor simple și casual pentru timpul dvs. de dans.

2. Tricou Deep Strip Dance:

Tricou Deep Strip Dance

Un design de dans pentru tricouri, ales în cea mai mare parte de fetele care practică orice formă de dans, este tricoul cu gât circular adânc, cu un model de cravată cu bandă. Tricoul este, de asemenea, îmbrăcat în vrac pentru a spori confortul în dans.

3. Tricou de dans înapoi în spate:

Tricou cu dans înapoi distressed

Vrei să mergi puțin la modă cu tricourile! Tricourile aflate în dificultate pentru dansatori au devenit destul de la modă în rândul femeilor. Tricoul are un design fără mâneci, asemănător unui tanc, cu benzi în suferință în spate.

4. Tricou Tank pentru dans:

Tricou Tank pentru dans

Favoritul dintre desenele de zvonuri de tricouri de dans este designul pentru bărbați. Tricoul simplu vine cu imprimeul feței care îl inspiră cu anii care-i dovedesc numele călătoriei ZPAC.

5. Tricou de dans Hip Hop:

Tricou de dans Hip Hop

Modelele de tricouri de dans sunt special concepute pentru stilul Hip Hop conferă un aspect totuși un aspect senzual. Tricoul este dat cu o singură manșetă curea, cu lungimea burta, care oferă dreptate completă cu forma de dans.

6. Tricou de dans în umăr:

Tricou Off Dance Shoulder

Designurile de pe umeri pentru tricourile de mamă de dans sunt mult mai virale pentru toate acele mame dispuse să danseze. Tricoul simplu semilung vine cu cuvinte motivaționale pe el, ceea ce îl face un cadou perfect pentru mamele de pe ringul de dans. Această alegere bună pentru a atrage atenția mamei tale.

7. Tricou de dans cu mânecă lungă:

Tricou de dans cu mânecă lungă

Vrei să-l împingi în sus pe tatăl tău pentru dans! Un design de tricouri pentru tată de dans în mâneci complete este cu siguranță cel mai bun pe care îl poate purta. Tricoul simplu poartă un slogan pe el cu imprimeurile de pantofi pe el cu cuvinte 3D.

8. Tricou de dans cu glugă:

Tricou de dans cu glugă

Spectacol în echipe! Iată un design uimitor al tricourilor echipei de dans, cărora li se oferă modele similare, împreună cu numele lor. Tricoul are și un aspect negru cu glugă. Vă puteți personaliza și numele sau numele de marcă.

9. Tricou de dans lung:

Tricou Long Dance

Tricourile lungi sunt adesea optate de dansatori, mai ales dansatorii de stradă pentru a-și oferi forma de dans perfecțiune cu blugi skinny și o șapcă. Sunt disponibile în mai multe culori și texturi de design pentru alegere.

Tricourile pentru dans vin în principal din material de bumbac, deoarece absorbți transpirația și vă îmbunătățesc antrenamentul. Tricourile vin atât în ​​piele, cât și în piele, care vă oferă posturi adecvate și ajutor necesar în timp ce dansați. După alegerea dvs., veți obține varietăți largi în tricouri de dans, bărbații și femeile vor primi opțiuni mai bune pentru temele dvs. de dans. Obțineți niște materiale extensibile sau de tip bumbac pentru confortul dumneavoastră.