Top 9 modele la modă de tricouri lungi pentru bărbați și femei

A îmbrăca tricouri lungi nu este o bucată de tort pentru toată lumea. Deși hainele supradimensionate arată foarte uriaș dacă o persoană poate purta aceste tricouri extrem de mari, nu se creează nimic mai puțin decât o declarație de modă. Inițial, acest design a fost perceput ca o gafă a modei, dar atunci când o serie de vedete au început să le poarte, popularitatea a crescut mult. Tricourile lungi sunt, fără îndoială, cele mai populare articole de îmbrăcăminte exterioare din întreaga lume. Venind într-un stil, gama, dimensiunea și culorile sunt literalmente pentru toată lumea.

Cele mai bune și elegante modele de tricouri lungi pentru bărbați și doamne:

Să ne uităm la cele mai noi 9 colecții de tricouri de lungă durată.

1. Tricouri supradimensionate:

Tricouri lungi supradimensionate

După cum știm, acestea sunt tricouri supradimensionate și, uneori, vin chiar și cu tricouri cu mânecă lungă. Acestea sunt în general ușoare și durabile și de aceea sunt preferate de majoritatea oamenilor. În general, deși ați găsi oameni care optează pentru culoarea alb-negru, altfel este disponibil în toate culorile.

2. Design galactic:

Tricou lung cu design galactic

Aceste tricouri cu mânecă lungă pentru femei vin în modele Galaxy. Imprimeurile și țesătura sunt unice și parcă ai fi în jurul unei bucăți uriașe de stele. Acest design este relativ nou pe piață și unul foarte preferat.

3. Stil Swag Bandana:

Tricou lung Swag Bandana Style

Vrei să arăți ca Desi Kalakar Honey Singh! Aceste tricouri extra-lungi vin în stil bandă Swag, cum ar fi YoYo Honey Singh. În principal, oamenii care sunt pasionați de cântăreți și vedete rock își iau moda și se îmbracă ca ei pentru a-și exprima aprecierea.

4. Fashion Killer:

Tricou lung pentru femei Killer Fashion

O altă caracteristică a acestor tricouri lungi este că arată extrem de la modă. Îi poți echipa cu blugi, pantaloni și chiar pălării și pălării cu aspect nebun. De asemenea, accesorizează-te cât poți, purtând o bijuterie groasă.

5. Moda bărbaților:

Tricou lung pentru bărbați

Tricourile lungi pentru bărbați sunt foarte potrivite pentru cei care doresc să-i impresioneze pe ceilalți prin simțul actualizat al modei. Piața și internetul sunt inundate de desenele acestor tricouri lungi. Puteți chiar să le personalizați conform cerințelor și nevoilor dvs..

6. Stilul străzii:

Tricou lung în stil Street

Gama de tricouri lungi pentru bărbați are, de asemenea, un aspect de stradă sau o gamă de stil de stradă. Băieții arată ca niște gangsteri și cu siguranță foarte fierbinți. Întotdeauna ai găsi fete care bâjbâie după băieții răi, așa că dacă o cămașă lungă îți oferă un stil de stradă și un aspect de tip rău, merită fiecare bănuț.

7. Stilul celebrității:

Tricou lung stil celebritate

Așa cum am menționat mai devreme, tricourile lungi pentru bărbați au primit o parte din inspirația sa de la vedete și vedete pop. Acest lucru este foarte obișnuit și dacă porniți canalele de muzică în aceste zile, veți găsi maxim de vedete în tricouri lungi. Chiar și în trecut, multe vedete au îmbrăcat acest aspect.

8. Tricouri lungi din piele:

Tricouri lungi din piele

O altă gamă de tricouri cu mânecă lungă pentru bărbați are câteva modele exotice în țesătură din piele. Fie cârma este din piele, fie poate un tricou complet este format din țesătură asemănătoare pielii. Acest lucru este nou pe piața modei și tot mai mulți oameni profită de același lucru.

9. Tricou cu coadă lungă:

Tricou Long Tail

O altă categorie în tricourile cu mânecă lungă pentru bărbați este cea care este extra-lungă din spate. Acestea sunt numite tricouri cu coadă lungă, deoarece partea din față și din spate a acestor tricouri are dimensiuni diferite. Acestea sunt, de asemenea, destul de frecvente pe piață.

Tricourile lungi pentru bărbat și femeie sunt în trend de mult timp. Puteți explora piața pentru a afla tendințele recente din această gamă și categorie. Acestea sunt super la modă și foarte confortabile.