Top 9 Cele mai recente tricouri Star Wars pentru bărbați și femei

După cum știm cu toții, Star Wars este un celebru film legendar cu personaje de frecare precum Yoda, Kylo Ren, Skywalker și la fel de multe alte personaje care au făcut filmul popular. Mulți tineri și grupuri de vârstă mijlocie sunt nebuni când aud cuvântul Star Wars pentru acei fani nebuni adepți ai Star Wars, aici primele 9 designuri recomandate de tricouri Star Wars care se potrivesc pentru bărbați și femei.

Modele elegante și nebune de tricouri Star Wars pentru bărbați și doamne la modă:

Să ne uităm la cele mai bune tricouri Star Wars pentru băieți și fete.

1. Tricou Lord Vader Star Wars:

Tricou Lord Vader Star Wars

Lord Vader, cunoscut în mod obișnuit ca Anakin Skywalker, este unul dintre personajele celebre introduse în Trilogie, care este originalul Star Wars. Acest personaj a căpătat importanță în filmul care a fost prezentat și în precuela trilogiei.

2. Strălucitor în tricoul The Dark Star Wars:

Strălucind în tricoul The Dark Star Wars

Acest tricou căptușit cu neon îl face atrăgător și strălucește în noapte, ceea ce face ca numele Star Wars să arate mai luminos în noapte. Pentru tineri, acest tip de tricouri îi fascinează și îi îndeamnă cu siguranță să aibă unul în garderoba lor.

3. Tricou Chibi Personaje Star Wars pentru femei:

Tricou Chibi Characters Star Wars pentru femei

Această versiune în miniatură a personajului Star Wars a fost creată de un ilustrator de benzi desenate numit Joe Wight pe care l-a numit în ordinea alfabetică. Unele dintre personajele celebre sunt Jedi, Luke Skywalker, C-3po. Acest tricou amuzant Star Wars poate fi purtat atât de bărbați, cât și de femei.

4. Tricou pentru femei Stars Wars Rogue One:

Tricou de dama Stars Wars Rogue One

Războiul stelelor Rogue one lansează filmul în anul 2016, în acea perioadă, oamenii care erau fanii morți ai războaielor stele au purtat tricoul imprimat cu războaiele stelelor, cu Rogue unul ca legendă principală. Acesta a devenit mai târziu unul dintre tricourile preferate de Star Wars.

5. Tricou Star Wars Squad Troop:

Tricou Star Wars Squad Troop

Acest tricou pentru bărbați, star wars, care are personajul principal Kylo Ren ca imagine principală înconjurat de alte trupe de sprijin care ajută de-a lungul personajelor Ren este prezentat într-o formă de imagine pe tricou.

6. Tricou Star Wars Falcon pentru bărbați:

Tricou Star Wars Falcon pentru bărbați

Nava spațială de luptă prezentată în filmul Star Wars a devenit cea mai faimoasă navă spațială dintre oameni. Acest lucru i-a făcut pe tineri să aibă un tricou imprimat cu șoim sau doar să folosească Șoimul ca formulări principale pentru tricou.

7. Tricou Star Wars Princess Leia:

Tricou Star Wars Princess Leia

Personajul Leia Organa a fost prințesa planetei Alderaan introdusă în anul 1977. Lupta împotriva amenințărilor și ulterior devine șeful statului din film. Pansamentul și îmbrăcămintea ei au devenit faimoase printre fete, ceea ce i-a făcut pe designeri să creeze un tricou imprimat Leia.

8. Tricou de bărbați Star Wars Yoda:

Tricou bărbătesc Star Wars Yoda

Yoda, unul dintre personajele principale din filmul Războiul stelelor, care a devenit faimos printre tineri datorită apariției și a ridicării. Acest personaj este cel mai vechi și servește ca maestru al Jedi. Micul personaj fascinează mulțimea tânără.

9. Tricou imprimat cu numele Star Wars:

Tricou imprimat cu numele Star Wars

Pentru tinerii care nu sunt îmbrăcați în tricouri de tip star wars cu imprimeu de caractere, aceștia pot alege primul tricou care poartă numele de Star Wars pe tricou. Dimensiunea și fontul caracterelor vin într-un format diferit. Obțineți acest tricou tipărit pentru uz regulat acasă sau îl puteți folosi și pentru plimbarea dvs. de dimineață.

Filmele de ficțiune precum Războiul stelelor au făcut istorie și au câștigat uriași adepți ai fanilor, luând în considerare acest lucru, industria designerilor de îmbrăcăminte a venit cu tricouri care au imagini tipărite, care pot fi fie tipărite cu mașină normală, fie imprimate cu imagini 3D. Cumpărarea unui astfel de tricou aduce o individualitate și un stil de îmbrăcăminte unic.