9 tricouri exclusive și elegante, Captain America

Unul dintre cele mai faimoase personaje minune este Căpitanul America. Acesta este motivul pentru care aveți o gamă minunată de tricouri fabricate în acest brand. Tricourile au pe ele sigla sau poza căpitanului America.

Cele mai recente și celebre modele de tricouri Captain America pentru bărbați și femei:

Să ne uităm la primele 9 tricouri Captain America din India.

1. Tricou Marvel Captain America:

Tricou Marvel Captain Captain America

Acesta este un tricou foarte interesant Captain America pentru fanul clasic Marvel. Tricoul este confecționat din material moale și are mâneci scurte. Alegerea dvs. de culoare va fi albastră aici, albul fiind sigla.

2. Tricou cu mâneci complete Captain America:

Tricou cu mâneci complete Captain America

Achiziționează-ți un tricou grozav Captain America în mâneci complete pentru zilele mai reci. Acestea sunt foarte ușoare și au sigla în faimosul roșu, albastru și alb. Un fan dur al seriei va avea cu siguranță unul dintre aceste tricouri în colecția sa.

3. Tricou Captain America pentru copii:

Tricou Captain America pentru copii

Copiii nu vor rămâne în urmă când vine vorba de personajul lor preferat. Aceste tricouri Captain America vândute de India sunt de cea mai bună calitate. Au imaginea unui zâmbitor căpitan America cu scutul său.

4. Tricou slogan Captain America:

Tricou Slogan Captain America

Selectați unul dintre aceste sloganuri tricouri Captain America care pot fi amuzante, sarcastice sau pur și simplu prostești. Imaginea Căpitanului America este folosită în față și sigla în spate. Tricourile sunt de obicei în alte culori decât albastru.

5. Tricou logo Captain America:

Tricou Logo Captain America

Iată cămașa sexy de tricou Captain America, îmbrăcăminte pentru femei. Puteți obține această figură îmbrățișând tricoul cu logo-ul în față. Tricoul adânc cu gât în ​​V poate fi purtat peste un bluză. Acesta oferă un aspect adecvat corpului tău subțire; încercați-l pe blugii dvs. de culoare albastră.

6. Tricou Comic Strip Captain America:

Tricou Comic Strip Captain America

Această îmbrăcăminte bărbătească a tricoului Captain America cu aspect vintage face parte din celebra colecție. Banda desenată de pe tricou este foarte veche, dar atrăgătoare. Le puteți obține în diverse culori și stiluri. Puteți obține acest tricou pentru copiii dvs. minunați, ei pot purta acest tricou și pentru excursiile lor școlare.

7. Tricou costum Căpitan America:

Tricou de costume Captain America

Obțineți aceste tricouri bărbătești pentru bărbați, autentice, pentru o petrecere de costume. Le puteți avea sub formă de diverse personaje din serie. Cele mai bune pot fi realiste și pot face o impresie grozavă.

8. Tricou acuarelă Căpitan America:

Tricou acuarelă Căpitan America

Unul dintre cele mai noi stiluri de tricouri pentru bărbați Captain America este imprimarea în acuarelă. Aici imaginea imprimată pe tricou este realizată în culoarea apei. Efectul este foarte fluid și arată cu adevărat uimitor. Iubitorii de fitness îl pot încerca pe acesta pentru timpul lor obișnuit.

9. Tricou grafic Captain America:

Tricou grafic Captain America

Alegeți un an minunat în viața seriei căpitanului America și puteți avea tricoul personalizat. Tricourile în stilul Captain America sunt realizate cu un design grafic și vor avea imprimat anul seriei. Așadar, puteți avea multe stiluri din care să alegeți.

Tricourile Căpitanului America pot fi mișto și sexy cu logo-ul și amprenta căpitanului însuși. Aceste alegeri sunt vaste și poți avea una făcută și pentru tine. Obțineți diferitele tipuri de tricouri Captain America precum mâneci scurte sau lungi, logo, design grafic, culoare de apă etc..