9 modele excelente și unice de tricouri King cu imagini

Tricourile cu cuvântul King sau imaginile unei coroane sunt de obicei unice și cool. Aceste tricouri pot fi realizate într-o varietate de stiluri. Puteți colora coordonatele cuvintelor și printurilor după cum doriți. Tricourile King sunt o modalitate excelentă de a te simți special și important, de asemenea. Aceste tricouri vin de o calitate excelentă și vă vor arăta bogate și grozave.

Cele mai recente și diferite tricouri King pentru bărbați și femei:

Încercați cele mai bune tricouri ale acestui rege din această listă și vedeți ce este cel mai potrivit pentru dvs..

1. Tricou King 01:

Tricou King 01

Tricoul King One numărul unu este tricourile din bumbac cu mâneci scurte, cu cuvintele King 01 imprimate pe ele. Aceste tricouri sunt mari și îndrăznețe, iar imprimeurile sunt, de asemenea, de dimensiuni mari. Obțineți-le în alb și negru pentru factorul maxim de omomf.

2. Tricou păstrează calmul regelui:

Tricou Keep Calm King

Seria de tricouri Keep calm este acum foarte renumită. Fiecare dintre tricouri este formulat diferit, dar toate se bazează pe tema Keep calm. Aici ai un tricou rege din bumbac cu celebrele cuvinte.

3. Tricou regele tatălui:

Tricou Tată Rege

Puteți obține un minunat tricou tematic rege pentru tatăl vostru. Acestea sunt un omagiu adus tăticilor și au textul care spune că tatăl tău este regele tău. Coroana mare este, de asemenea, atrăgătoare.

4. Tricou Regele Leu:

Tricou Regele Leu

Printre cele mai importante tricouri regele se numără cele tematice regele leu. Acestea se bazează pe filmul Lion King și au imaginea leului în față. Acestea sunt perfecte pentru tineri și copii.

5. Ultimul tricou King:

Tricou Ultimul Rege

De asemenea, puteți avea tricourile Last King ca parte a colecției dvs. de tricouri. Acestea au vedetele minunate pe vârful tricoului. Cuvintele Last King sunt tipărite cu caractere aldine pe pieptul tricoului. Acest lucru este perfect pentru aspectul frumos tip.

6. Tricou King Night:

Tricou Regele Nopții

Treceți pe partea întunecată și selectați acest tricouri cool king king. Aceste tricouri tematice regele au imaginea întunecată a regelui de noapte din seria Game of Thrones. Acest lucru este foarte popular acum și este obligatoriu pentru fanii seriei. Acest tricou se încadrează în stil grafic; veți obține o culoare albastru închis sau veți încerca și culoarea neagră pentru utilizarea obișnuită.

7. Tricou Card King:

Tricou Card King

O altă alegere interesantă pe care o poți avea pentru tricourile tematice regele tău este tricoul cu cărți regele. Aceste tricouri tematice King au imaginea cărții King dintr-un pachet normal de cărți. Puneți mâna pe unul dintre aceste amprente interesante în curând.

8. Tricou Regele Aniversar:

Tricou Ziua Regelui

Ce zici de un cadou perfect pentru cel drag? Acestea sunt tricouri regele tematice pentru ziua de naștere care spun că regii se nasc într-o anumită lună. Puteți face acest lucru și de asemenea DIY. Alegeți culori strălucitoare și imprimeuri albe. Veți primi mai multe opțiuni în timp ce selectați acest stil de tricou de ziua dvs., obțineți acest tricou rege pentru a vă sărbători ziua de naștere cu plăcere.

9. Tricou King King:

Tricou King King

Verificați acest tricou cuplu minunat. Acestea au un tricou ca tricou rege și celălalt ca regină. Acest tip de tricouri le puteți personaliza și după alegerea dvs. Puteți să-l faceți cadou celui iubit, așa că obțineți-le în culori complementare pentru dvs. și soția dvs..

Tricourile King sunt tricouri îndrăznețe, care sunt perfecte pentru tineri. Acestea se pot baza pe rege de cărți, rege leu, rege întunecat, etc. Există atât de multe stiluri din care puteți alege și fiecare dintre ele este unic.