9 cele mai recente și elegante modele de tricouri din metal cu imagini

Heavy metal și thrash metal sunt câteva dintre diferitele stiluri disponibile în categoria tricouri. Puteți găsi trupa dvs. preferată de heavy metal și chiar o interpretare amuzantă a trupelor din aceste tricouri. Verifică diferitele stiluri și ai niște tricouri grozave în garderoba ta.

Tricouri metalice moderne și la modă pentru bărbați în tendință:

Să ne uităm la cele mai bune tricouri metalice.

1. Tricou Metal Song:

Tricou Metal Song

Alege să ai un tricou metalic care să fie o melodie pentru melodia ta preferată. Acestea nu trebuie să fie doar melodii heavy metal. Ele pot fi orice melodie care vă place și au un fel de conexiune metalică.

2. Tricou din metal negru:

Tricou din metal negru

Iată un tricou minunat din metal negru pentru tine. Alegeți dintre imagini sângeroase până la imagini cu stele. Obțineți rezolvarea metalelor grele cu aceste tricouri negre. Materialul utilizat este și de calitate superioară.

3. Tricou Thrash Metal:

Tricou Thrash Metal

Acestea sunt câteva tricouri grozave din metal thrash pe care India le vinde. Puteți obține colecția dvs. pentru tricouri metalice și arăta plictisitor și cool. Acestea sunt perfecte pentru trasee și plimbări cu bicicleta. Pentru timpul obișnuit de ieșire, încercați-l pe acesta pentru aspectul dvs. clasic.

4. Tricou Heavy Metal:

Tricou Heavy Metal

Verificați tricourile cool din metal greu care au amprentele îndrăznețe pe față. Puteți selecta un fel de mânecă raglan pentru o schimbare. Aceasta are o mânecă și o culoare a corpului contrastante pentru a adăuga mai mult caracter tricoului. Acest tricou cu mânecă completă este alegerea perfectă pentru tinerii înalți.

5. Tricou cu bandă metalică:

Tricou Metal Band

Dacă sunteți un fan dur al trupelor de metal, atunci modul perfect de a arăta că este să purtați un tricou cu bandă de metal. Aceste tricouri au cele mai bune imagini de bandă metalică pe față. Verificați diferitele stiluri pe care le puteți purta și faceți unul dintre ele preferat. Încercați-l pe acesta în orice sezon, materialul este bun pentru aspectul dvs. casual.

6. Tricouri Edm:

Tricouri Edm

Alegeți un tricou din metal de moarte data viitoare când cumpărați un tricou nou. Aceste tricouri metalice Eagles of Death au un model grozav de craniu în imagine. Curbele și doamnele proiectate în interiorul craniului sunt foarte dramatice. Perfect pentru băieții slabi, acesta este potrivit pentru corpul slim fit.

7. T-shirt metalic copertă album:

Coperta albumului Tricou metalic

Fiecare album muzical are o copertă grozavă și memorabilă. Acestea sunt în mod normal transformate în amprente de tricouri din metal greu. Deci, verificați coperta albumului muzical al trupei dvs. preferate, care a făcut-o grozavă într-un an. Puteți prelua acest model și pe comanda dvs. în bloc.

8. Tricou amuzant din metal:

Tricou amuzant din metal

Alegeți să priviți partea comică a tricourilor metalice. Aici ai citate cool și comice legate de metal care sunt imprimate pe tricouri. Obțineți unul amuzant astăzi și simțiți-vă minunat. Obțineți acest tricou pentru a atrage atenția prietenilor dvs., puteți oferi acest model și celui mai bun prieten al dvs..

9. Tricou 3D din metal:

De asemenea, puteți alege pentru tricouri metalice care sunt acum o furie. Tricourile modelului 3D au modele metalice și arată uimitor. Alegeți-vă și arătați aceste tricouri grozave.

Tricourile metalice fac o declarație uimitoare și sunt utilizate în mod normal de bărbați. Acestea sunt purtate în mare parte de motocicliști și participanți la facultate. Încercați diferitele stiluri care există și puteți avea o colecție bună de tricouri metalice.