9 cele mai recente și diferite modele de tricouri Jordan

Air Jordan este numele referit la cel mai faimos baschetbalist american Michael Jeffrey Jordan. Este renumit pentru fotografiile sale cu transportul aerian, care au făcut ca industria de proiectare a îmbrăcămintei să proiecteze personaje creative de fotbal, precum și să folosească faimoasa imagine a jucătorului ca design frontal al caroseriei. Pentru acei jucători de baschet nebuni și morți și fanii jucătorului Jordan acest articol ar ajuta în alegerea celui mai bun design de tricou Jordan.

Modele elegante și moderne de tricouri Jordan pentru bărbați și femei în tendință:

Să ne uităm la primele 9 tricouri Jordan pentru băieți și fete.

1. Tricou unisex retro Jordan:

Tricou retro Jordan unisex

Cămașa retro Jordan este un tricou inovator de designer, care este realizat prin utilizarea de personaje amuzante de desene animate și imaginea lui Jordan ca design central pe corpul frontal al tricoului. Culoarea tricoului îmbunătățește calitatea tricoului. Acesta preferat de tineri, acest tricou oferă și un aspect pozitiv.

2. Tricou negru Jordan Air pentru bărbați:

Tricou Jordan Air negru pentru bărbați

Acest tricou negru simplu, cu imagine Air Jordan, care este descris într-o manieră artistică. Această diagramă liniară arată o imagine de desene animate care își ridică mâna ca un jucător de baschet care lovește o lovitură. Încercați acest model pe blugii dvs. albastru sau negru.

3. Tricou cu imprimare 3D Jordan:

Tricou Jordan cu imprimare 3D

Tricourile cu design 3D sunt acum un design destul de popular, pe care atât fetelor, cât și băieților le place să aibă cu siguranță unul. În acest tricou 3D Designer, imaginea brută a jucătorului Jordan este prezentată în imaginea 3D strălucitoare. Puțin diferit, dar oferă un aspect captivant pentru tricou.

4. Tricou imprimat Jordan Face:

Tricou imprimat Jordan Face

Jordan, așa cum îl cunoaștem deja prin abilitățile sale uimitoare de baschet, care i-au inițiat pe designeri să-și portretizeze imaginea facială completă într-un tricou care îi place cu siguranță pe adepții baschetului. Veți putea personaliza și alte modele de fețe Jordan cu acest tricou imprimat.

5. Tricou de baseball pentru bărbați Jordan:

Tricou bărbătesc de baseball Jordan

Combinarea imaginii tricoului Jordan cu designul tricoului de baseball este într-adevăr o combinație minunată care oferă un aspect răcoros. Partea din față și din spate a tricoului este proiectată cu numele jucătorului Jordan și numărul echipei sale.

6. Tricou întins Jordan:

Tricou întins Jordan

Acest tip de design de tricouri îi va face pe toți să-și dea seama cu siguranță că doar folosind numele ca temă principală, proiectarea unui tricou este simplă și totuși la modă. Numele jucătorului Jordan este scris de pe o parte a mânecii care se întinde până la celălalt capăt.

7. Tricou Jordan Jumpman:

Tricou Jordan Jumpman

Tricoul Jordan Jumpman este numele exact folosit în magazine pentru a comercializa acest top de marcă, care este proiectat pe un material simplu din pânză. O mână care ține o minge care aduce senzația ca jucătorii să ridice mâna pentru a pune baschetul în coș.

8. Tricou Chicago Bulls Jordan:

Tricou Chicago Bulls Jordan

Chicago Bulls a fost echipa pentru care jucase Jordan și și-a câștigat importanța în echipa sa. Numărul este scris pe partea din spate a tricoului, iar numele său este imprimat pe față. Acest design poate fi realizat și invers.

9. Tricou cu mânecă lungă Jordan imprimat:

Tricou Jordan cu mânecă lungă imprimat

Acest design de tricou cu mânecă lungă imprimat este similar cu designul de tricou de baseball, în care mânecile sunt lungi, care coboară până la nivelul încheieturii mâinii și are imprimeu pe el. Corpul este simplu, cu o versiune în miniatură a jucătorului Jordan într-o mișcare Jumpman.

Acest tricou sportiv și inteligent de perspectivă este cu siguranță un tip de pânză obligatoriu de către toți bărbații în principal și, de asemenea, femeile. Fiecare design este unic, ceea ce îi va face pe oameni să le aibă pe toate. Alegerea oricui din lista de mai sus este într-adevăr cea mai bună alegere.