15 tricouri elegante și moderne cu gât în ​​V pentru bărbați și femei

Tricourile cu gât în ​​V sunt foarte populare și vin în diferite stiluri. Puteți avea gâturi profunde sau înalte, fanteziste sau cu imagini grafice. Alegeți cel mai bun tip de tricouri cu gât în ​​V din această listă. Selectați ceva care este perfect pentru dvs..

Cele mai recente și la modă modele de tricouri cu gât în ​​V pentru femei și femei în modă:

Să ne uităm la primele 15 tricouri cu gât în ​​V.

1. Tricou simplu cu gât în ​​V:

Tricou simplu cu gât în ​​V

Unul dintre modelele macho din tricourile pentru bărbați este tricourile simple cu gât în ​​V. Puteți încerca unul dintre ele pentru dvs. în culori pe care le iubiți. Designul clasic este cu siguranță ceva de încercat.

2. Tricou fantezie cu gât în ​​V:

Tricou Fancy V Neck

Alegeți un tricou unic pentru bărbați cu gâtul V, ca următoare cumpărare. Aceste tricouri au un guler contrastant și acesta este ceea ce le face fantezie. Tricourile pot fi cu mâneci scurte sau lungi.

3. Tricou cu gât în ​​adâncime:

Tricou Deep V Neck

Acesta este pentru cei care iubesc sala de sport și adoră să se antreneze. Acest lucru arată superb corpul acela tonifiat. Tricoul alb cu adâncime cu gât în ​​V este, de asemenea, unul dintre cele mai iubite tricouri pentru bărbați.

4. Tricou cu gât în ​​profunzime:

Tricou cu gât în ​​profunzime

Verificați acest minunat tricou cu gât în ​​V, care are și un guler subțire atașat la el. Tricoul cu mânecă lungă este perfect pentru îmbrăcăminte casual. Corzile atașate tricoului îl fac uimitor și la modă.

5. Tricou cu gât în ​​V tăiat jos:

Tricou cu gât în ​​V tăiat jos

Tricourile cu gât în ​​V pentru femei sunt un lucru sexy de purtat. Tricoul este confecționat dintr-un material moale subțire și acestea sunt de obicei îmbrățișate cu figuri. Tăierea joasă a tricoului îl face foarte sexy și elegant.

6. Tricou cu guler în V de designer:

Tricou guler V cu design

Unul dintre multele stiluri de tricouri cu gât în ​​V este tricourile de designer. Aceste tricouri bărbătești cu gât în ​​v sunt unice, deoarece sunt concepute la comandă. Puteți avea gulere contrastante sau mâneci în capete elegante.

7. Tricou Disney cu gât în ​​V:

Tricou Disney cu gât în ​​V

Personajele Disney sunt utilizate pe scară largă în tricouri. Aceste tricouri cu gât în ​​V au minunate caractere imprimate pe ele. Culorile pot fi variate și puteți avea fie un singur caracter, fie mai multe.

8. Tricou cu gât în ​​vrac:

Tricou cu gât în ​​vrac

Printre numeroasele tricouri negre cu gât în ​​V pe care le poți avea, cel care arată uimitor este cel care se potrivește. Tricoul are gâtul în V și este fixat în partea de jos. Acesta este cel mai bine purtat în afara unui blugi cu legging sau slim fit. Acest lucru arată într-adevăr minunat pentru acele fete a căror nuanță de piele este albă și o puteți folosi și ca o îmbrăcăminte de petrecere.

9. Tricou gât V ajustat:

Tricou cu gât V ajustat

Arătați-vă corpul tonifiat cu aceste tricouri ajustate. Gama de tricouri cu gât în ​​V pentru bărbați este vastă. Acest tricou perfect cu nervuri este cel mai bun aspect pentru corpurile tonifiate. Selectați un tricou de culoare gri pentru mai mult accent. Băieții de fitness pot încerca acest tricou pentru antrenamentul obișnuit în sala de gimnastică, să vă arate bicepsul în ziua bicepului.

10. Tricou cu gât în ​​V grafic:

Tricou cu gât în ​​V grafic

Tricourile grafice cu gât în ​​V sunt furioase cu toată lumea. Imaginile pe care le puteți pune sunt nesfârșite și pot fi foarte creative. Verificați stilurile de imagini grafice de pe tricourile cu gât în ​​formă de v și selectați una care funcționează pentru dvs. Veți obține un design personalizat conform alegerii dvs., veți obține un citat sau un design portret pe acest tip de tricou.

11. Tricou cu gât înalt:

Tricou cu gât înalt

Un alt stil clasic din categoria gâtului în V este tricourile cu gât în ​​V. Acestea sunt tricouri care au gâtul care se deschide foarte aproape de gât. Puteți alege negru simplu sau orice altă culoare. Acesta este perfect potrivit pentru acei băieți cărora le place să le folosească pentru călărie.

12. Tricou cu mânecă lungă cu gât în ​​V:

Tricou cu mânecă lungă cu gât în ​​V

Aceste tricouri cu mâneci complete cu gât în ​​V sunt uimitoare în culori vii. Puteți selecta cele din bumbac sau alte materiale. Acestea sunt perfecte și pentru zilele mai reci și ca ținută formală. Pentru colecțiile din sezonul de iarnă, obțineți acest tricou pentru utilizarea obișnuită. Datorită mânecii lungi, ajută la evitarea rănilor pe mâini.

13. Tricou supradimensionat cu gât în ​​V:

Tricou oversized cu gât în ​​V

Ne plac doar aceste tricouri supradimensionate cu gât în ​​V pentru femei. Lucrul grozav la acestea este că sunt super confortabile și perfecte pentru orice ocazie. Împerecheați-le cu blugi clasici și veți fi cu siguranță un turner pentru cap. Acest stil de model celebru în rândul fetelor și le place să le folosească ca un top cu umăr. Această tendință este utilizată și de femeile care lucrează în corporații.

14. Tricou cu dungi V cu dungi:

Tricou cu gât în ​​dungi

Printre preferatele bărbaților se numără tricoul cu dungi. Aici aveți un tricou cu dungi în V cu dungi colorate, care arată minunat la toate. Culorile albastru și alb sunt, de asemenea, clasice și excelente pentru veri. Acesta este un tricou casual pentru plimbarea ta de noapte; oferă un aspect clasic normal și pe jumătatea ta de pantaloni.

15. Tricou larg cu gât în ​​V:

Tricou lat cu gât în ​​V

Deveniți elegant cu aceste tricouri largi cu gât în ​​V, realizate în finisaje de calitate superioară. Tricourile arată minunat cu fuste și sunt ținute mai formale. Culorile din aceste tricouri sunt, de asemenea, bogate și strălucitoare. Acest tip de tricou folosit în cea mai mare parte de culturisti care concurează la spectacole regulate de culturism.

Tricourile cu gât în ​​V sunt perfecte pentru majoritatea oamenilor și pot fi îmbrăcăminte formală sau casual. Tricourile vin într-o varietate de stiluri, cum ar fi adânc, larg, înalt, etc. Poporilor le place să încerce modele diferite pentru utilizarea lor regulată și încearcă o potrivire confortabilă în funcție de tipul lor de corp. Ia-ți niște tricouri cu gât în ​​V pentru blugii tăi albaștri sau pantalonii negri pentru a atrage atenția celui drag.