Cele mai bune 15 clinici pentru transplant de păr din Mumbai

Transplantul de păr este o metodă prin care părul pierdut este restaurat printr-o metodă de intervenție chirurgicală. În această metodă, părul din „locul donatorului” (o zonă în care creșterea părului este mai bună decât zona afectată) și este plantat în zona chelie sau chelie. Această metodă este utilizată nu numai pentru a restabili părul de pe scalp, ci și pentru alte părți ale corpului, cum ar fi sprâncenele ochilor, părul pubian, genele, părul pieptului, părul cu barbă și pentru a completa cicatricile cauzate de accidente sau intervenții chirurgicale. Cele două moduri în care părul donator poate fi recoltat sunt extracția unității foliculare (FUE) și extracția benzii.

Cele mai bune clinici pentru transplant de păr din Mumbai

Procedura de transplant de păr nu este atât de complicată și dificilă pe cât pare. Cei patru pași care ajută la finalizarea transplantului de păr sunt după cum urmează –

• Evaluare și planificare operațională:

Aceasta este prima și probabil una dintre cele mai importante faze ale transplantului de păr. Este așa, deoarece în această etapă pacientul trebuie să consulte medicul care va analiza scalpul și va sugera metodele care pot fi optate pentru transplantul de păr. În această metodă, pacientul trebuie, de asemenea, să urmeze o rutină strictă oferită de medic, care include non-consumul de alcool, evitarea unor medicamente care ar putea afecta grefa.

• Interventie chirurgicala:

Părul poate fi recoltat în diferite metode, dar indiferent de metoda urmată, foliculii de păr trebuie mai întâi extrși și tratați corespunzător în funcție de diferiți factori. Există două moduri care sunt urmate în extracția grefelor donatorilor – extracția unității foliculare sau extracția FUE și extracția benzii.

• Recoltare pe benzi:

Aceasta este cea mai frecvent utilizată tehnică pentru îndepărtarea părului și a foliculilor de pe un site donator.

• Extracția unității foliculare (FUE):

În extracția unității foliculare, unitățile foliculare individuale care conțin 1 până la 4 foliculi de păr sunt îndepărtați sub anestezie locală pentru altoire.

• Îngrijire postoperatorie:

Îngrijirea postoperatorie este esențială pentru prevenirea oricăror reacții adverse posibile.

Cele mai bune centre de transplant de păr din Mumbai:

Acum, transplantul de păr poate părea o sarcină ușoară, dar este întotdeauna recomandabil să-l faceți de către profesioniștii care au expertiză în acest domeniu, altfel transplantul poate eșua, rezultând multă durere și agonie. Iată o listă cu cele mai bune 15 locuri autentice de transplant de păr din Mumbai, capitala financiară a Indiei.

1. Centrul de revigorare a părului pentru refacerea părului și întinerirea pielii:

Se angajează să educe și să trateze pe cei care au suferit foarte mult din cauza căderii părului și oferă, de asemenea, opțiuni de tratament bazate pe dovezi. Acesta este cel mai bun și faimos transplant de păr din Mumbai

Detalii de contact:

Centrul de revigorare a părului pentru refacerea părului și întinerirea pielii

 • 103, Centru Comercial Opțiuni, Dr. Vasant Awsare Marg,
 • Drumul de metrou Milano, Santacruz West, Mumbai-400054.
 • Telefon: + 91-22 26136575/65385432.

2. Dr. Viria Desia:

Acesta este un centru popular de transplant de păr din Mumbai, care promite cel mai bun remediu pentru căderea părului.

Detalii de contact:

 • Etajul 3, spitalul sarla și UCI,
 • Drumul Dattatray, Santacruz (V),
 • Mumbai – 400054,
 • Tel – 022 6117 8888/6117 8880
 • E-mail – [email protected]

3. Dr., Nigam Bună sănătate PVT. LTD:

Majoritatea experților au spus că este unul dintre cele mai bune transplanturi de păr din Mumbai, cu o garanție de 100%. Transplantul de păr aici se face cu 3 tehnici diferite de dublare a părului.

 1. Dublarea părului de novo.
 2. Dublarea părului in vitro.
 3. Dublarea părului in vivo.

transplant de par-in mumbai

Detalii de contact:

 • Dr. Nigam sănătate bună PVT. LTD
 • Mumbai – 92222222604/92222222703
 • E-mail – [email protected]

4. Clinica cosmetică Harley Street:

Un loc autentic pentru transplantul de păr în Mumbai este clinica cosmetică Harley Street.

Detalii de contact:

A – 201, apartament cu soare, lângă han alimentar, prima cale transversală, Lokhandwala, Andheri West, Mumbai, Maharashtra – 400053.

5. Dr. Batra’s:

Dr. Batra’s este o clinică bine cunoscută pentru îngrijirea părului și a pielii. Se află în toată națiunea. Aceasta este clinica proeminentă de transplant de păr din Mumbai cu cele mai bune tratamente.

Detalii de contact:

 • Magazinul nr. – 15 & 16, parter, Sumer Nagar,
 • Nr. 3, lângă pizza-hut, SV Road, Borivali (W),
 • Stația de autobuz Landmark Korakendra, aproape de a zbura,
 • Mumbai – 400092, Maharashtra, India.
 • Tel – 022 6754 4900

6. Clinica Kasturi pentru tratamente de transplant de păr:

Aceasta este o altă clinică de transplant de păr din Mumbai care promite cele mai bune servicii clienților săi.

Detalii de contact:

 • Lokhandwala, Andheri vest, Mumbai, Mahashtra.

7. Clinica NU Cosmetic Mumbai:

Detalii de contact:

 • La spitalele cu grinzi, parcela nr. 67, primul drum, Mumbai, 400052.

8. Centrul de chirurgie cosmetică și reconstructivă:

Această clinică nu este numai utilă pentru tratarea transplantului de păr, ci și foarte atentă față de clienții săi.

Detalii de contact:

 • Soham garden aripa de nord-est, drumul tikuji-ni wadi, thane (W) Mahashtra – 400607.

9. Clinica cosmetică Ellie:

Pe lângă transplantul de păr, aici se face și chirurgia plastică în acest centru de transplant de păr. Această clinică ocupă primul loc în lista celui mai bun centru pentru transplanturi de păr din Mumbai.

Detalii de contact:

 • 203 arc de palmier, a 3-a bandă transversală, Lokhandwala, Andheri vest, Mumbai, Maharashtra -400053.

10. Prime Hair Studio:

Ghicind din numele elegant, oricine își poate da seama cu ușurință că acest centru de transplant de păr este unul decent. Oferă o varietate de terapii de refacere a părului, ajustare a liniei părului, etc. și toate serviciile lor sunt dedicate exclusiv pentru a vă oferi cel mai bun tratament de transplant de păr.

Centrul de transplant de păr găzduiește unele dintre cele mai bune echipamente din acest domeniu, care sunt operate în continuare de unii dintre cei mai buni chirurgi de acolo care au lucrat în profesia de transplant de păr de mulți ani acum. Este unul dintre cele mai bune locuri în care poți să-ți iei toate transplanturile de păr și, fără îndoială, vei primi cel mai bun tratament pentru clienți.

Detalii de contact:

 • 14, etajul al doilea, Sant Kutir, lângă KFC, lângă Vijay Sales, Linking Road, Bandra, Khar West, Mumbai, 400052.

clinica-transplant-par-in-mumbai

11. Știința părului:

Iată una dintre cele mai bune destinații pentru a vă îndeplini toate serviciile de transplant de păr. Această clinică specială are unii dintre cei mai buni chirurgi profesioniști care lucrează în acest domeniu de mulți ani și au o experiență masivă în ceea ce privește remedierea problemelor de păr..

Cu personal profesionist, acest loc are un mediu foarte prietenos și confortabil, potrivit pentru majoritatea oamenilor și asta este ceea ce cer clienții în primul rând, adică cineva care să îi asculte și să le înțeleagă clar problemele și să funcționeze în consecință. Puteți face transplanturi de păr cu pachete accesibile, începând de la 35.000 INR.

Detalii de contact:

 • 104, primul etaj, Samartha Vaibhav, Complex Lokhandwala, Oshiwara, Andheri West, Mumbai – 400053.

Număr de telefon – N / A.

12. Dr. Manoj Khanna’s:

Dr. Manoj Khanna este unul dintre cei mai profesioniști chirurgi în ceea ce privește transplantul de păr. Este un chirurg cosmetician celebru și are o reputație masivă. El știe cu siguranță ce face și vă puteți simți în siguranță și confortabil, atunci când se ocupă de solicitările dvs. de transplant de păr. Modul în care conduce Clinica Îmbunătățire este doar incredibil și oamenii îl vizitează cel mai mult în localitate pentru că i-au permis să-și rezolve în mod expert problemele legate de păr.

Detalii de contact:

 • Clinici de îmbunătățire, etajul 1, Sadguru Sadan, op. Templul Babulnath, chiar deasupra restaurantului Soam, Gamdevi, Mumbai – 700007.

13. Clinica pentru piele și simț:

Aici avem una dintre cele mai bune clinici pe care le puteți folosi vreodată în Andheri West, Mumbai. Chirurgii care operează în această clinică își adaptează serviciile pentru a vă satisface toate dorințele în ceea ce privește transplantul de păr. Au unii dintre cei mai buni chirurgi din Mumbai și toți sunt destul de experți în ceea ce fac.

Detalii de contact:

 • Gwalior House, Lala Lajpatrai Road, lângă Police Chowki, Versova, Anderi West, Mumbai.
 • număr de telefon: 9867725677

14. ADHI:

ADHI înseamnă Advanced Development in Hair Implantation. Calitatea și bunăvoința serviciilor lor se află în numele lor. Este una dintre cele mai bune clinici din Mumbai și va fi potrivită pentru toți acei oameni care se confruntă cu jenă din cauza problemelor cu părul și doresc soluții rapide și eficiente. Pachetele lor sunt destul de eficiente și potrivite și pentru oamenii obișnuiți.

Detalii de contact:

 • Etajul 2, Atria Mall, lângă Planetariul Nehru, Worli, Mumbai.
 • Număr de telefon: 91-20-32407692

15. Dr. Rajesh Rajput Restabilirea părului:

Când vine vorba de transplantul și restaurarea părului, puteți avea încredere în Dr. Rajesh cu ochii închiși. Este un profesionist total și este membru al prestigioasei Societăți Internaționale de Chirurg Restaurare a Părului (ISHRS). Este unul dintre cei mai renumiți chirurgi din această țară și din oraș, de asemenea.

Detalii de contact:

 • 201, A Wing, Gasper Enclave, Pali Market, Ambedkar Rd, Bandra West, Mumbai – 400 050, India
 • număr de telefon: 91-22-26415298.

Deci, dacă locuiți în Mumbai și aveți probleme grave cu părul, acum știți de fapt ce centre de transplant de păr vă pot ajuta într-un mod eficient. Acestea sunt cele mai bune de pe piață și bine cercetate pentru tot felul de rezultate satisfăcătoare în probleme de păr.