Cele mai bune 10 centre de transplant de păr din Chandigarh

Problema cheliei atât la bărbați, cât și la femei este frustrantă și jenantă. La o vârstă fragedă, este adesea o cauză a lipsei de încredere și forțează o abordare negativă față de viață. Majoritatea cazurilor de cădere a părului și chelie nu sunt tratate eficient cu medicamente și remedii casnice. Transplantul de păr este singura soluție care reinstigă o nouă creștere a părului. Odată cu avansarea tehnologiei, costurile pentru astfel de tratamente chirurgicale sunt reduse, iar accesibilitatea lor este ridicată. La fel ca alte orașe mici, și Chandigarh oferă cel mai bun în transplantul de păr. Aruncați o privire mai jos.

Transplant de păr în Chandigarh:

Iată o listă cu cele mai bune 10 clinici de transplant de păr din Chandigarh cu adrese pe care le puteți selecta.

Cele mai bune centre de transplant de păr din Chandigarh

1. Clinica de transplant de păr Neo Graft:

Neo Graft este una dintre cele mai importante clinici de transplant și tratament de păr. Aici oferă cele mai inovatoare tratamente pentru a rezolva tot felul de probleme de cădere a părului. Echipa lor eficientă de chirurgi calificați în transplant de păr își propune să ofere o densitate maximă a părului la prețuri ușor accesibile.

Abordare: Clinica de transplant de păr NeoGraft, S.C.O 58, sector 32 C Chandigarh (în spatele colegiului medical)

2. Centrul de transplant de păr Darling Buds:

Funcționând sub îndrumarea expertă a Dr. Tejinder Bhatti, Centrul de transplant de păr cu muguri dragi oferă tratament de clasă mondială la prețuri foarte accesibile. Dr. Bhatti este fondatorul și actualul secretar al Asociației Chirurgilor de Restaurare a Părului. El își folosește cei 15 ani de experiență pentru a da rezultate naturale.

Site web: www.hairtransplant-india.org

3. DHI India, Chandigarh:

DHI, India este un nume global în serviciile de restaurare a părului. Clinica oferă restaurarea părului, transplantul de păr, recreșterea părului, tratamentul cheliei și tratamentul scalpului. Au o bază de clienți de peste 100.000 și clinicile lor sunt situate în întreaga lume. Tehnica lor de implantare directă a părului oferă rezultate naturale, fără dureri și cicatrici.

Site web: www.dhiindia.com

4. Clinici AK:

AK Clinics este o clinică de specialitate pentru transplant de păr, care folosește echipamente și tehnici de ultimă generație. Aceștia oferă clienților lor o gamă largă de tratamente chirurgicale și non-chirurgicale pentru păr și înfrumusețare. Echipa lor de chirurgi calificați se străduiește să ofere o densitate maximă a părului care arată natural.

Site web: www.akclinics.com

5. Institutul de chirurgie plastică Tricity:

Institutul de chirurgie plastică Tricity se mândrește cu asocierea sa cu Colegiul Regal al Medicilor și Chirurgilor din Glasgow. Au o echipă de medici eminenți care asigură proceduri de transplant de păr cu densitate maximă. Toate tratamentele lor de restaurare a părului sunt nedureroase și nu au cicatrici, fără efecte secundare.

Site web: www.newcosmeticsurgery.com

6. Clinica de transplant natural de păr:

Clinica de transplant natural de păr folosește cele mai noi tehnici de extracție a unității foliculare și transplant de unități foliculare pentru refacerea părului. Ei au echipa lor de chirurgi experți care își folosesc abilitățile pentru a oferi un raport de succes maxim. Costul inițial al procedurii de transplant la Clinica de transplant natural de păr este de 50000 INR și depinde de gravitatea problemei.

Site web: www.transplantation.co.in

7. Centrul de transplant de păr Walia:

Centrul de transplant de păr Walia este un nume pionier pentru restaurarea părului din Chandigarh. Aici sunt specializați în diferite tipuri de tratamente pentru scalp și păr. Acest centru special de restaurare a părului are o echipă de chirurgi calificați pentru a oferi rezultate superbe.

Site web: www.hairtransplantcostchandigarh.pro

transplant de par-chandigarh

8. Clinica de sculptură corporală:

Clinica Body Sculpt este una dintre aceste clinici care oferă cele mai bune tratamente de implantare și cădere a părului. Clinica este operată de veteranul Dr. Vikram Jeet Singh Dhingra și de echipa sa de chirurgi calificați. La Body Sculp sunt pionierii transplantului de păr FUE și au efectuat, de asemenea, operații de succes pentru multe celebrități.

Site web: www.whatclinic.com

9. Revive Clinic:

Clinica Revive din Chandigarh funcționează sub dr. Pradeep Sohi, care este licențiat în chirurgie plastică. El a câștigat experiență din lucrul pentru un reputat institut de chirurgie plastică pe o perioadă de patru ani. În câțiva ani de la funcționare, Revive a devenit un pionier al tehnicilor de transplant de păr. Au clienți atât în ​​India, cât și în străinătate.

Abordare: SCO Nr. 1-2-3 F.F, Sector 17D, Opp. Hotelul Park Plaza, Ambasada canadiană din spate, Chandigarh.

10. Clinica de chirurgie cosmetică a Dr. Kalia:

centre de transplant de păr în Chandigarh

Dr. NOVENA CLINIC al Dr. Kalia este cunoscută pentru că oferă cel mai bun tratament de transplant de păr. Chirurgii lor efectuează transplantul de păr într-un mod minim invaziv și într-o metodă organizată. Procesul lor de transplant de păr include îngrijirea pre-transplant, procedura în sine, îngrijirea post-transplant și ciclul & directivelor.

Dr. Kalia urmează o abordare prietenoasă pacientului pentru a aduce o revoluție în circuitul de transplant de păr din Punjab și pentru a-l schimba în bine. Mai mult, el organizează un turism medical deosebit pentru pacienții săi din larg care vizitează Chandigarh.

Abordare: SCO 316, Sector 40D, Chandigarh, 160036

Site web: https://www.drkalia.com/

Acestea sunt cele mai bune centre de transplant de păr din Chandigarh care cu siguranță vă vor pune capăt problemei căderii părului. Dacă ești fericit, lasă-ți comentariul.