Cum să alegeți toner pentru tipul de piele

Ești confuz care toner este cel mai potrivit pentru pielea ta? Pe piață, există diferite tipuri de tonere, dar care este potrivit pentru tipul dvs. de piele? Cunoașterea tipului de piele pe care îl aveți, adică o combinație normală, sensibilă la ulei, în caz contrar, este pasul inițial. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la magazinul dvs. local de înfrumusețare plus să verificați.

Cum să alegeți toner pentru tipul de piele

Opțiunea pentru cel mai bun toner în funcție de un anumit tip de piele este de fapt dificil, deoarece există diverse tipuri de tonere care pot fi obținute pe piață, plus lipsite de cunoștințe calificate, este destul de greu să îl selectați pe cel potrivit. Pasul inițial este să vă apreciați tipul de piele, care variază de la gras la uscat, plus normal la cel sensibil, altfel mixt.

Cum să alegeți cel mai bun toner pentru tipurile de piele:

Acest articol vă va ajuta să știți cum să alegeți toner pentru tipul de piele împreună cu beneficiile sale.

1. Piele sensibilă:

Tonerul suportat de alcool poate deteriora tonurile sensibile ale pielii, prin urmare nu utilizați niciodată tonere pe bază de alcool în condițiile în care aveți o piele sensibilă. Expertul în frumusețe oferă un nivel ridicat de extracte de hamamelis pentru pielea de bază, toner pentru persoanele cu o calitate sensibilă a pielii. Această eliminare este, de asemenea, un ingredient mai bun, plus proprietăți anti-bacteriene măsurate, de asemenea.

2. Pentru pielea uscată:

Pielea uscată mai devreme se simte strânsă și strânsă după spălare. Obțineți un toner hidratant sau altfel un toner hidratant pentru piele. Verificați dacă nu există alcool. Obțineți-le prin hrănirea uleiurilor în plus cu creme hidratante.

3. Pentru tenul gras:

Pielea grasă este aproape toate tonurile problematice ale pielii. În ceea ce privește secreția de ulei, fața ta devine murdară, plus efluențe suplimentare, producând cosuri care arată un aspect urât. Tonerele opt prin utilizarea de AHA Heart s plus acid salciclic sunt măsurate cel mai bine pentru tonul gras al pielii.

4. Pentru pielea mixtă Normal Plus:

Pentru a începe tonusul normal al pielii în combinație cu opțiunea tonerului potrivit, puteți selecta tonerul în funcție de condițiile meteorologice. Femeile cu ton normal de piele pot utiliza tonere răcoritoare, în timp ce femeile cu ton de piele combinate pot aplica unele hidratante.

Beneficiile tonerului pentru piele:

De ce ar trebui să folosim aceste tonere pentru ten? urmați beneficiile de mai jos pentru a obține soluția pentru întrebarea dvs..

 • Tonerele tradiționale conțin uleiuri, extracte și creme hidratante care calmează și netezesc pielea.
 • Odorizantele stoarce pielea în plus, implică ingrediente precum ceaiul verde plus cofeina.
 • Tonerul pentru piele propune un profit variat pentru piele. Tonerul se referă la o varietate de produse de înfrumusețare similare tonerelor tradiționale, odorizante plus astringenți.
 • Astringenții dețin alcool, care, prin urmare, stoarce porii pielii eliminând surplusul de uleiuri.

Sfaturi pentru alegerea tonerului pentru tipul de piele:

 • De exemplu, în condițiile în care aveți pielea mixtă, poate doriți să încercați un toner hidratant pentru lunile uscate, reci, plus unul cu un conținut scăzut de alcool pentru lunile de vară, odată ce aveți nevoie de un control suplimentar al uleiului..
 • Încercați să evitați tonerele pentru piele pe bază de alcool, deoarece acestea pot fi prea crude pentru pielea dumneavoastră.
 • Pentru a oferi un tratament stimulant pielii în fiecare dimineață, rămâneți pentru totdeauna tonerul în frigider pentru a avea efectul rece.
 • Dacă aveți o piele plictisitoare, selectați tonere care au ca elemente cofeina. Cofeina este un ingredient bun care va ajuta la trezirea pielii.
 • De îndată ce selectați un toner pentru piele, nu alegeți unul care are o mulțime de elemente, parfumuri altfel ingrediente dure, de exemplu acid salicilic, dacă aveți o piele sensibilă.
 • Dacă pielea dvs. este predispusă la acnee, alegeți tonerele pentru piele care au ca acid salicilic elementul. Acidul salicilic este stabilit pentru a fi util în prevenirea erupției acneei.
 • Majoritatea oamenilor utilizează țesuturi împreună cu tonifiere pentru piele. Chiar dacă pot fi utilizate, este opțional să utilizați în schimb tampoane de bumbac plus bile.
 • Bile de bumbac plus tampoane funcționează cel mai bine în funcție de toner în comparație cu utilizarea țesuturilor.