Tipuri de pixuri în India – 8 cele mai bune nume de scris și desenate

Pixul este un instrument obișnuit și foarte necesar, care este folosit pentru scriere sau desen. Pixurile au fost cea mai populară alegere dintre oameni pentru exprimarea gândurilor și portretizarea emoțiilor lor. Devenise posibilă păstrarea și comunicarea cunoștințelor și informațiilor relevante în cea mai bună formă folosind doar pixuri.

Tipuri de pixuri

Istoria stiloului a cunoscut multe schimbări în formarea sa pentru a fi în cele din urmă evoluate ca cele mai bune pixuri disponibile astăzi. Se crede că primul stilou a fost inventat de un egiptean antic. La început, oamenii foloseau pixurile drept mediu pentru a scrie și transmite informațiile. De-a lungul timpului, au existat multe soiuri în tipurile de stilouri și cele mai multe dintre ele au fost iubite de oameni.

Tipuri de nume și imagini stilouri?

Diferitele tipuri de pixuri sunt următoarele, care se potrivesc tuturor bărbaților și doamnelor:

1. Pen stilou:

Tipuri de stilou stilou

Aceste stilouri pot fi vizualizate ca începutul stilourilor pentru utilizarea oamenilor. Stiloul era un stilou care este realizat folosind pene de zbor ale unei păsări mari. Aceste pixuri au fost făcute atât de mult încât au făcut înlocuirea perfectă a stilourilor care erau folosite înainte de aceste pixuri. Spre deosebire de stilourile de stuf, aceste stilouri au avut o durată de viață mai lungă și, de asemenea, au oferit ușurința utilizării.

Aceste stilouri aveau pinț divizat și funcționau folosind conceptul de acțiune capilară și gravitație. Aceste pixuri au debutat pe piață între secolele al VI-lea și al XIX-lea și au devenit instantaneu cel mai important și cel mai popular instrument de scriere din acel moment. Puteți găsi, de asemenea, unele dintre aceste pixuri la generația mai veche, dar acestea nu sunt adesea utilizate în prezent.

2. Dip Pen:

Dip Pen

Aceste pixuri sunt foarte asemănătoare cu cele ale stilourilor, dar au o plumbă metalică și un mâner pentru ao face mai confortabil. S-ar putea spune ca o extensie a stilourilor. Stiloul dip a intrat pe piață în secolul al XIX-lea și a devenit un succes instantaneu printre utilizatori. De îndată ce aceste pixuri au fost introduse pe piață, acestea au înlocuit stilourile în stilul cel mai bun posibil.

Aceste pixuri trebuie să fie scufundate în cerneală înainte de a scrie și asta reprezintă numele lor. Imediat după introducerea lor, aceste pixuri erau folosite doar pentru scris și erau incluse în categoria stilourilor profesionale. Aceste pixuri sunt folosite acum pentru caligrafie, benzi desenate și ilustrații.

3. Stilou stilou:

Fântână

Având în vedere nebunia și popularitatea stilourilor de cerneală printre utilizatorii indieni, companiile producătoare de stilouri au venit cu ideea unui stilou stilou. Aceste pixuri au fost cu un pas înaintea stilourilor de bază și a stilourilor de bază în toate aspectele. Nu va fi greșit să spunem că stilourile au dus conceptul de stilou cu cerneală la un alt nivel.

Aceste pixuri au fost atât de proiectate încât au rezervorul de cerneală. Aceste pixuri au o plumbă la fel ca pixurile, dar folosesc conceptul de rezervoare de cerneală pentru a folosi cerneala în asta. Primul model de lucru al acestui stilou a venit pe piață în secolul al XIX-lea. Aceste pixuri rulează încă pe piață și sunt în continuare preferate de mulți utilizatori.

4. stilou:

pix

Primul punct (1) stiloul a apărut în anul 1988. Cu toate acestea, primele modele ale stiloului au avut unele probleme și nu au fost acceptate treptat de oameni. Mai târziu, s-au făcut multe îmbunătățiri în designul său și făcând ca stiloul să primească impulsul. Noul și mai avansat model de stilou a fost lansat în 1938 și a fost un succes printre utilizatori.

Există multe tipuri diferite de pixuri disponibile pe piață. Fiecare stilou are ceva sau cealaltă caracteristică unică în ele. Cerneala pixului se usucă imediat după ce a intrat în contact cu hârtia. Aceste pixuri sunt disponibile atât ca scumpe, cât și la prețuri accesibile.

5. Stilou cu rolă:

Aceste pixuri sunt similare cu cele ale stiloului, dar folosesc gelul lichid pentru scriere. Stiloul cu role are vârfuri netede și oferă astfel o experiență de scriere mai lină și mai bună. Corpul acestor pixuri este ușor, ceea ce sporește și mai mult popularitatea acestor pixuri. Aceste pixuri sunt cele mai populare printre bărbați, deoarece se potrivesc cu personalitatea lor, lăsând un impact asupra celeilalte persoane.

Cerneala pe bază de apă se usucă mai repede și astfel nu lăsați o pată pe hârtie. Aceste pixuri au fost concepute pentru a oferi confortul unui stilou cu un design mai bun și mai ușor de utilizat. Este foarte ușor și confortabil să țineți aceste pixuri și să le folosiți pentru a scrie și a-și exprima gândurile.

6. pixuri cu pâslă:

Stiloul cu vârfurile lor poroase este, de asemenea, numit marcatori. Funcționalitatea fiecărui marker definește cerneala markerilor individuali. Piața este plină de diferite tipuri de pixuri și fiecare are propriile sale specialități. Aceste pixuri au fost atât de proiectate încât pot fi folosite ca stilouri pentru copii, precum și pe tablă albă. Puteți găsi cu ușurință markerii fie cu cerneală permanentă, fie cu cerneală nepermanentă.

Aceste pixuri colorate fac, de asemenea, cea mai bună opțiune pentru cadouri cuiva, în special pentru copii. Aceste pixuri care au cele mai subțiri sfaturi sunt cele mai frecvent utilizate pentru desen, schițare și scriere. Pixurile cu cele mai largi vârfuri sunt folosite pe tablele albe.

7. Pixuri cu gel:

soiuri de stilouri cu gel

Pixurile cu gel sunt cele care conduc piața și inimile utilizatorilor, imediat după lansarea lor. Aceste pixuri sunt unul dintre cele mai preferate pixuri folosite de doamne, deoarece acestea oferă cele mai bune scrieri împreună cu netezimea necesară. Aceste pixuri sunt atât de proiectate încât beneficiază atât de cerneală pe bază de ulei, cât și de cerneală pe bază de apă.

De asemenea, puteți găsi diferite stilouri cu gel în culori diferite. Cu timpul de dezvoltare, puteți găsi acum multe mini pixuri cu gel care sunt destul de afectate de utilizatori. Cele mai frecvente stilouri cu gel sunt de culoarea stilourilor negre, rozelor, stilourilor verzi, etc..

8. Stilou spațial:

Spațiu folosit stilou

Pixul spațial este un tip special de stilou care este proiectat cu cele mai bune caracteristici pentru a modifica și avansa pixul existent. Aceste pixuri sunt astfel încât să aibă un rezervor presurizat pentru utilizarea corectă a cernelii, împreună cu închiderea ermetică. Aceste pixuri pot fi clasificate drept pixuri de lux și sunt folosite de unele persoane ca pixuri de birou.

Cel mai atractiv lucru despre acest stilou este faptul că aceste pixuri pot scrie în orice unghi și, de asemenea, atunci când nu este prezentă nicio gravitație. Mai mult, pentru a îmbunătăți acest stilou, acest stilou a fost conceput atât de mult încât pot fi utilizate pentru scriere chiar și sub apă.

Top 10 mărci de stilouri din India:

Scrisul este una dintre cele mai comune nevoi pe care le avem cu toții. Scrierea de mână bună este avantajul esențial pe care majoritatea utilizatorilor îl așteaptă de la stilouri scumpe. De asemenea, ne putem aștepta la o scriere bună alegând stilourile lor de la mărcile de top. Deși mărcile nu înseamnă neapărat un stilou bun, ele oferă cu siguranță asigurarea necesară utilizatorilor cu privire la calitate.

Dacă și tu ești unul dintre cei care preferă să folosească stilouri de marcă în locul celorlalte, atunci iată numele mărcilor de top care fac niște pixuri frumoase. Uită-te:

1. Violoncel:

Această marcă este una dintre procedurile populare de creion din India, care a fost lansată în anul 1995. Puteți găsi o mare varietate de stilouri pentru violoncel disponibile la diferite prețuri accesibile începând cu Rs.5. De-a lungul anilor, marca a devenit una dintre alegerile preferate atât pentru generația mai tânără, cât și pentru cea mai veche. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui stilou este scrisul neted pe care îl oferă utilizatorilor săi.

2. Reynolds:

Acesta este încă un alt brand binecunoscut care produce câteva pixuri accesibile pentru diferite tipuri de utilizatori. Reynolds a fost destul de popular printre utilizatori, oferind cele mai bune și cele mai accesibile pixuri care reprezintă luxul. Este unul dintre cele mai de încredere nume de marcă din India, care este folosit și de majoritatea utilizatorilor profesioniști.

3. Parker:

1888 a început cu introducerea unuia dintre cele mai luxoase pixuri, numită parker pen. Acest brand nu este renumit doar în India, ci este și unul dintre cele mai bune branduri care sunt renumite în întreaga lume. Acest stilou este unul dintre cele mai de încredere stilouri pentru bărbați care definesc stilul împreună cu simbolul farmecului. Aceste pixuri nu numai că sunt bune pentru a fi ținute, dar oferă și cele mai bune scrisuri de mână.

4. Papermate:

Papermate este una dintre acele mărci care sunt populare printre aproape tot felul de utilizatori. Pixurile Papermate accesibile sunt cele mai potrivite pentru studenți, precum și pentru profesioniști. Aceste pixuri pot fi ușor găsite pe piață cu o gamă de preț care se potrivește tuturor tipurilor de utilizatori. Puteți obține 11 categorii diferite în acest brand și, astfel, puteți fi sigur că veți obține cel mai bun lux.

5. Waterman:

Pixurile sub marca waterman pot fi cadoul perfect pentru cei dragi. Nu va fi greșit să numim stilourile waterman drept combinația perfectă de lux, stil și confort. Dacă utilizați acest stilou, cu siguranță ați lăsa un impact asupra celorlalți oameni. Confortul oferit de aceste pixuri este pur și simplu de neegalat cu orice altă marcă. De asemenea, puteți cumpăra aceste pixuri online împreună cu disponibilitatea offline.

6. Mont Blanc:

Această marcă de producție a stiloului a apărut pe piață în anul 1906. Pixurile Mont Blanc sunt cu adevărat un simbol al luxului și al clasei. Acestea oferă, de asemenea, cele mai bune funcții din clasă, care reprezintă prezența distinctă în rândul utilizatorilor săi. Este una dintre cele mai bine vândute mărci de pixuri din întreaga lume. Aceste pixuri sunt, deși, scad la stilourile cu prețuri mai mari și sunt disponibile pentru 1.488 INR.

7. Pierre Cardin:

Fără îndoială, stilourile Pierre Cardin sunt doar cele mai bune. Marca se referă doar la dezvoltarea stilourilor de clasă, care sunt de neegalat cu calitatea și confortul lor. Aceste pixuri sunt foarte populare printre bărbații care lucrează în industriile corporative. Acestea oferă nu numai calitatea necesară în scris, ci sunt cele mai bune atunci când vine vorba de aspect. Sunt cu adevărat o capodoperă a producătorilor de stilou.

8. Pilot:

Stiloul pilot este unul dintre cele mai vechi stilouri care încă stăpânesc piața. Această companie japoneză a început cu producția de stilouri în anul 1918 și acum a devenit unul dintre cele mai de încredere nume de pe piață. Puteți găsi mai multe soiuri în stiloul lor și îl puteți alege în funcție de alegerea și personalitatea dvs. Acest brand face atât pixuri pentru bărbați, cât și pixuri pentru femei.

9. Zebra:

Zebra a început cu producția de stilouri în anul 1982. Pixurile au fost în mare parte acceptate de oameni și sunt utilizate până acum. Pixurile zebra sunt destul de confortabile cu calitatea și confortul la scriere. Aceste pixuri sunt, de asemenea, accesibile pentru toate tipurile de utilizatori și sunt una dintre alegerile de top ale studenților și altor utilizatori profesioniști. Designurile de înaltă calitate ale stilourilor sunt, de asemenea, unul dintre ceilalți factori care fac aceste stilouri populare printre utilizatori.

10. Sharpie:

Marca și-a început călătoria ca un singur producător de markeri permanenți și s-a dezvoltat ulterior în diferitele alte categorii. Astăzi, o mare varietate de pixuri sharpie poate fi găsită pe piață, de o calitate perfectă. Aceste pixuri oferă mai multe sfaturi utilizatorilor săi și, prin urmare, se deosebesc decât celelalte nume de pe piață.

Tipuri de metal utilizate pentru a face un stilou:

Împreună cu varietatea diferitelor stilouri, puteți găsi, de asemenea, o mare varietate în materialele cu care sunt formate aceste stilouri. Fie că este un stilou de designer sau un mini stilou, fiecare dintre ele este realizat folosind diferite metale pentru a le oferi atracțiile dorite.

Iată câteva dintre cele mai comune, dar populare metale, care sunt utilizate pentru realizarea celor mai bune stilouri:

  • Lemn
  • Plastic din polistiren
  • Alamă
  • Aluminiu
  • Oțel inoxidabil

Metalele prețioase precum aurul, argintul etc. sunt, de asemenea, utilizate pentru stilouri scumpe

Diferitele metale utilizate pentru realizarea acestor pixuri fac ca fiecare stilou să fie unic decât celălalt în ceea ce privește stilul și confortul său.

Sfaturi suplimentare pentru alegerea stiloului potrivit:

Diferitele tipuri de pixuri îngreunează adesea oamenilor alegerea stiloului potrivit și cel mai bun pentru ele. Toate mărcile își lansează în mod regulat stilourile frumoase pentru a atrage utilizatori. Astfel, dacă sunteți în căutarea unor sfaturi pentru a alege stiloul stilat, unic, dar profesionist pentru dvs., iată câteva dintre sfaturile pentru același lucru:

  • Nu alergați doar după mărci. Uneori, puteți găsi pixuri bune alături de brandurile populare cunoscute.
  • Amintiți-vă întotdeauna să vă definiți bugetul în timp ce sunteți dispus să selectați un stilou de designer pentru dvs..
  • Alegeți acele pixuri de scris fine care vă satisfac prioritatea.
  • Indiferent dacă alegeți stilourile drăguțe, dar faceți un lucru important pentru a fi siguri de mânerele lor
  • Amintiți-vă întotdeauna să alegeți confortul în locul dorinței dvs. pentru un stilou elegant

Stiloul este limba minții și cu siguranță ați dori să alegeți doar stilourile de calitate pentru dvs. Nu-i așa? Mai mult, se spune, dacă doriți să schimbați lumea, ridicați stilourile de top și scrieți. Lasă diferitele pixuri reci să te facă mai răcoros doar prin a fi în mâinile tale.

Comentează mai jos despre stiloul care îți place cel mai mult. De asemenea, anunțați-ne povestea sau amintirea pe care o împărtășiți cu acel stilou. Ne-ar plăcea să auzim despre dragostea dvs. pentru stilourile unice.