21 de tipuri diferite de case în India, împreună cu nume și imagini

Conceptul de bază al adăpostului a fost perceput diferit de diferite persoane, unul care pare evident cu diferitele tipuri de case din India. Aveți diferite tipuri de comunități, plus oameni în funcție de experiența financiară. Ca efect, planurile de case din India sunt o fuziune a tipurilor de case, ambianța din apropiere, existența, estetica și statutul familiei..

tipuri de case din India cu poze

Lista tuturor tipurilor de case din întreaga lume cu imagini:

Aruncați o privire la diferitele tipuri de case din India, de la sate la oraș.

1. Colibe:

Colibe

Acestea sunt mici adăposturi pentru țiței. Este realizat în cea mai mare parte din materiale naturale, care pot fi obținute local. Este rapid și ieftin în clădire. În zilele noastre putem vedea astfel de colibe numai în zonele tribale izolate. India este renumită pentru podoaba peretelui frontal, plus intrarea extrem de mică. Oamenii Toda sunt o mică comunitate pastorală care trăiește pe muntele izolat Nilgiri din sudul Indiei. Înainte de sfârșitul secolului al XVIII-lea, Toda a coexistat în apropiere de alte comunități, numărând Badaga, Kurumba și Kota, într-o organizație de societate mobilă asemănătoare castelor, în care Toda era cel mai înalt clasament. Probabil este cea mai bună casă din vară.

2. Shamiana:

Shamiana

Acestea sunt corturi etnice temporare foarte apreciate din India și utilizate, de asemenea, pentru petreceri în aer liber, altfel restaurante. În plus, acestea vin în modele strălucitoare și au diverse nuanțe. Aceste tipuri de case sunt amenajate în India pentru o petrecere sau un eveniment mare.

3. Bungalouri:

Bungalouri

Bungaloul este încă un alt și popular design de casă indiană. Sunt case mari folosite ca unitate familială solitară. Puteți vedea aceste tipuri de case în India în spațiile urbane. Cel mai mare avantaj al acestor tipuri de case în spațiul din și în jurul casei dvs., care vă oferă suficient spațiu pentru o grădină sau chiar o plimbare.

4. Apartamente / apartamente:

apartamente-și-apartamente-în-India

Acestea sunt unități de locuințe multi-etajate autocontrolate. La etajele inferioare se numesc apartamente la subsol, iar etajele superioare sunt penthouse-uri. Cei mici sunt studiouri de apel, altfel Bachelor’s Quarters. Acum, multe familii locuiesc în aceeași clădire. Majoritatea facilităților publice sunt obișnuite. Acest tip de case de apartamente sunt locuințe cu mai multe unități, potrivite pentru persoanele altfel o familie. Actualele complexe de apartamente se apropie de toate facilitățile, plus facilități. Unul dintre cele mai comune tipuri de case este apartamentul, cel puțin în India.

5. vile:

vile-în-India

Anterior, acest tip de case era destinat caselor de stat din clasa superioară. În prezent, case moderne separate sunt denumite în plus vile. Sunt disponibile în toate formele și gama de la vile de lux până la king size super luxoase. Facilitățile precum aleea dvs., curtea din spate / peluza, grădina plus o piscină sunt accesibile cu aceste case și sunt o sursă de confort. Această casă mare din India are de obicei o piscină sau un teren de golf și este modelată pentru a fi modernă.

6. Case de habitat:

habitat-case-india

Casele model Baker sunt o inițiativă profitabilă, durabilă, de arhitectură organică. Ideea vizualizată de arhitectul britanic indian, Laurence Wilfred Baker, a fost popularizată în Kerala drept case ecologice la preț redus. Fiecare clădire este unică, plus frumoasă, având în vedere spațiul care se amestecă prin natura parcelei respective. Această casă frumoasă este o cale de ieșire pentru persoanele care caută construcții ieftine.

7. Condominiu (Condo):

Condominiu

Acesta este un tip de proprietate asupra locuințelor atunci când cumpărați o parte într-o clădire de apartamente, altfel complexul de case de oraș nu are însă terenul. Fiecare proprietar își plătește ipoteca, impozitele, utilitățile, plus o taxă lunară pentru întreținerea proprietății. Ocazional, puteți închiria apartamente de la proprietar. Include apartamente cu proprietate individuală plus coproprietatea tuturor zonelor comune, asemănătoare cu acoperișurile; spații în aer liber săli de joacă. Obțineți spațiul, în plus o casă individuală altfel un apartament. Proprietatea comună este păstrată printr-o taxă colectată de la toți proprietarii.

8. Case Kutcha:

Casele Kutcha

Sunt pregătiți din lemn, paie, noroi și frunze uscate. O colibă ​​este o casă kutcha. Mai multe persoane locuiesc într-un singur loc pentru un timp extrem de scurt. Ei construiesc case care pot fi entuziasmate dintr-un loc în altul. Astfel de case numesc case provizorii și sunt proiectate pe pereții lor de noroi din exterior, oferindu-i un aspect frumos. Acestea sunt definite ca fiind casele rurale tipice din India.

9. Tipi:

tipii-india

Un tipi este pregătit de o carcasă de lemn în formă de con, printr-o acoperire din piele de bivol. Similar cu corturile moderne, tiparele sunt proiectate cu grijă pentru a grupa și a descompune rapid. Când un trib rătăcea dintr-un loc în altul, fiecare familie își aducea stâlpii tipi și ascundea cortul împreună cu ei. Inițial, tipii aveau o înălțime de 12 picioare; cu toate acestea, odată ce triburile indiene din câmpie obțin cai, încep să le construiască dublu. Tipii sunt case de primă clasă pentru oameni care sunt mereu în mișcare. Indienii din câmpie migrau adesea pentru a alerga la acțiunile turmelor de bivoli. Vedeți aceste tipuri de case în zonele rurale și rareori disponibile în zonele urbane.

10. Cabină:

Cabină

Un pic, despre casă construită. Cabinele de pe navă sunt destul de mici, dar confortabile. Acest tip de casă în stil indian nu este obișnuit și este adesea o piesă de lux. Cabinele, totuși, au podele din lemn și sunt bine decorate pentru aspect.

11. Case lungi:

Casele lungi

Acestea sunt construite de rame de stâlp plus acoperire de scoarță de ulm. Diferența majoră este că casele lungi sunt mult, mult mai mari decât wigwam-urile. Casele lungi pot avea 200 picioare lungime, 20 picioare înălțime și 20 picioare lățime. În interiorul casei lungi, platformele ridicate au format o a doua poveste care a fost utilizată pentru spațiul de dormit. Mats plus ecrane din lemn au separat casa lungă în camere separate.

12. Palate:

Palate

Reședințe nobile de odinioară, unele dintre ele au fost schimbate ca hoteluri, muzee, altfel centre turistice. Câteva dintre acestea sunt folosite ca locuință a șefilor de stat. Palatul Kowdiar din Thiruvananthapuram este folosit în repaus de o generație din apropiere a dinastiei Thiruvithamcore. Aceste case sunt cele mai bune și foarte costisitoare case din India și vin cu facilități de lux de top.

13. Case ecologice:

Case Eco Friendly

Acestea sunt case care pun în comun mulți factori, cum ar fi recoltarea apei de ploaie, sobele cu combustibil multiplu, terenurile, ferestrele vitrate, izolează podul, panourile solare, turbina de furtună, grămada de gunoi, reciclarea deșeurilor, aparatul eficient din punct de vedere energetic etc. Casele de iarbă sunt pregătite de un cadru din lemn răsucit într-o formă de stup, plus paie de iarbă lungă de prerie. Uitați-vă la această casă indiană modernă.

14. Case temporare:

Diferite tipuri de case în India 14