Stare de succes: 70 + Cele mai bune dorințe motivaționale pentru succes

Ce este succesul după tine? Realizarea unei etape cheie la locul de muncă? Susținerea examenelor sau chiar obținerea unei vize în țara preferată? Termenul „Succes” nu are o definiție rigidă și variază de la persoană la persoană. Sentimentul de extaz atunci când realizezi ceva, pe care ți l-ai dorit întotdeauna!

În încercarea de a avea succes, ne confruntăm cu numeroase blocaje, care ne pot împinge în întuneric. Din fericire pentru noi, avem mulți oameni cu experiență în jurul nostru, care au făcut călătorii similare și au traversat această cale spinoasă la un moment dat în viața lor. „Citatele lor de succes” pot aduce înapoi speranță și pozitivitate în noi pentru a vedea o rază de lumină la capătul unui tunel!

Citate de succes

Importanța citirii citatelor privind succesul și eșecurile:

Lucrul cu societatea noastră actuală este că ne comparăm cu alții chiar și pentru cele mai banale lucruri. În această căutare, ne-am stabilit obiective nerealiste și ne împingem dincolo de limite. Suntem culti să acceptăm doar succesele și nu eșecurile. Deci, o ușoară abatere a planului ne poate da anxietate și mentalitate de pierdut. Iată când cotațiile de succes și eșec pot funcționa ca soluții rapide de auto-ajutor. Sunt cuvinte de înțelepciune, care ne permit să facem o verificare a realității și să acceptăm greșelile noastre ca lecții de viață.

Sloganuri de succes: 70 de cele mai bune citate despre succes:

Dacă vă confruntați cu sentimente de disperare, dezamăgire sau nervozitate în legătură cu îndeplinirea obiectivelor dvs., trebuie să citiți aceste gânduri motivaționale despre succes. Acestea sunt citate de oameni celebri care și-au văzut cota de urcușuri și coborâșuri înainte de a revendica titlul de persoană „de succes”.

1. Citate Swami Vivekananda despre succes:

Swami Vivekananda este un călugăr și educaționist indian, care a atins multe provocări cu care se confruntă Tineretul actual. Mai ales în ceea ce privește succesul și eșecul, citatele sale servesc drept deschizători de ochi pentru fiecare dintre noi. Potrivit acestuia, succesul nu este un miracol peste noapte și este nevoie de zile de muncă grea, răbdare și perseverență pentru a-l atinge. Mai jos sunt enumerate câteva dintre citatele sale motivaționale populare pentru succesul studenților:

 • Continuați curajos. Nu vă așteptați la succes într-o zi. Fii constant, ascultător de cauza adevărului, a umanității și a țării tale și vei mișca lumea.
 • Ascultare, disponibilitate și dragoste pentru cauză – dacă aveți aceste trei, nimic nu vă poate împiedica
 • Fă curaj și lucrează mai departe. Răbdare și muncă constantă – aceasta este singura cale. Continua; amintește-ți răbdarea, puritatea și curajul și munca constantă … .. Atâta timp cât ești pur și fidel principiilor tale, nu vei da greș niciodată.
 • Această lume nu este pentru lași. Nu încercați să zburați. Nu căutați succesul sau eșecul. Alăturați-vă voinței perfect altruiste și lucrați la. Să știți că mintea care se naște pentru a reuși se alătură unei voințe determinate și perseverează.
 • Fă curaj și lucrează mai departe. Răbdare și muncă constantă – aceasta este singura cale. Continua; amintește-ți răbdarea, puritatea și curajul și munca constantă … .. Atâta timp cât ești pur și fidel principiilor tale, nu vei da greș niciodată.

2. Citate de succes ale lui Shiv Khera:

Shiva Khera este un renumit vorbitor motivațional, educator și autor al mai multor cărți de auto-ajutor. El organizează în mod regulat ateliere studenților și angajaților corporativi despre cum să facă față eșecurilor și să le transforme în succes. Cartea sa „Poți câștiga” este unul dintre bestsellerurile internaționale în ceea ce privește gândirea pozitivă, bunul simț și generarea de idei. Mai jos sunt câteva dintre cele mai bune citate ale sale legate de succes și câștig.

 1. Câștigătorii nu fac lucruri diferite, fac lucrurile diferit
 2. Dacă crezi că poți – poți!

  Dacă crezi că nu poți – nu poți!

  Și oricum …… .. ai dreptate!

 3. În condiții adverse – unii oameni descompun, alții bat recorduri
 4. Scop: Un obiectiv pe viață este numit un scop. Pentru a-ți identifica scopul, întreabă-te „Dacă vârsta mea a fost de o sută astăzi și m-am uitat înapoi la viața mea, ce vreau să spun este realizarea mea?” Răspunsul este scopul tău.
 5. Abilitatea vă va aduce succes; caracterul vă va menține succesul.

3. Citate APJ Abdul Kalam pentru succes:

Abdul Kalam este mai bine cunoscut ca profesor, mentor și ghid decât un om de știință devenit președinte al Indiei. El a subliniat întotdeauna importanța identificării punctelor noastre forte și a punctelor slabe pentru a ne pregăti pentru orice provocări din viață. Potrivit lui, trebuie să învățăm cum să ne acceptăm greșelile și să învățăm din eșecurile noastre pentru a obține succesul. Pentru a susține acest lucru, el a citat numeroase exemple ale luptelor de viață ale multor oameni de succes. Iată câteva dintre cele mai bune citate ale succesului vieții Kalam în limba engleză:

 1. Nu vă odihniți după prima dvs. victorie, deoarece dacă eșuați în a doua, mai multe buze așteaptă să spună că prima dvs. victorie a fost doar noroc.
 2. Nu citiți povești de succes, veți primi doar un mesaj. Citiți povești de eșec, veți obține câteva idei pentru a obține succes.
 3. Încrederea și munca grea este cel mai bun medicament pentru a ucide boala numită eșec. Te va face o persoană de succes.
 4. Pentru a reuși în misiunea dvs., trebuie să aveți un devotament unic pentru obiectivul dvs..
 5. Toți nu avem talent egal. Dar, toți avem o șansă egală de a ne dezvolta talentele.

4. Citate de succes ale lui Winston Churchill:

Sir Winston Churchill a fost prim-ministru al Marii Britanii. În afară de cariera sa de politician, el a mai scris 43 de cărți și numeroase articole despre succes, eșecuri și hacks de productivitate. Potrivit lui Churchill, trebuie să dezvoltați o rutină strictă pentru a vă concentra și a optimiza „cele mai bune ore productive” ale zilei. De asemenea, este important să vă economisiți energia pentru sarcinile potrivite și să vă folosiți timpul pentru învățare și dezvoltare continuă. Iată câteva dintre cele mai bune citate ale sale „cale spre succes”:

 1. Nu este suficient să facem tot posibilul; uneori trebuie să facem ceea ce este necesar.
 2. În fiecare zi puteți progresa. Fiecare pas poate fi roditor. Cu toate acestea, în fața voastră se va întinde o cale tot mai lungă, în continuă ascensiune, în continuă îmbunătățire. Știi că nu vei ajunge niciodată la sfârșitul călătoriei. Dar acest lucru, atât de departe de a fi descurajant, nu face decât să adauge bucuria și gloria ascensiunii.
 3. Atitudinea este un lucru mic care face o mare diferență.
 4. Efortul continuu – nu puterea sau inteligența – este cheia pentru a ne debloca potențialul.
 5. Nu veți ajunge niciodată la destinație dacă vă opriți și aruncați cu pietre la fiecare câine care latră.

5. Citate Dale Carnegie despre succes:

Când vorbim de succes și motivație, nu există nicio modalitate de a da o dor de citatele lui Dale Carnegie! Carnegie este un autor și mentor renumit, care a conceput multe cursuri și tehnici de formare în vorbire în public, antrenament comportamental și auto-perfecționare etc. Toate cărțile sale au o idee de bază de a transforma oamenii și de a le permite să ducă o viață mai bună. Sunt simple, directe și eficiente în obținerea rezultatelor corecte. Am ales câteva dintre citatele sale populare despre succes:

 1. Asumă-ți un risc! Toată viața este o șansă. Omul care merge cel mai departe este, în general, cel care este dispus să facă și să îndrăznească.
 2. Dacă doriți să cuceriți frica, nu stați acasă și gândiți-vă la asta. Ieși afară și ocupă-te.
 3. Faceți lucrul de care vă temeți să faceți și continuați să-l faceți, acesta este cel mai rapid și mai sigur mod descoperit până acum de a cuceri frica.
 4. Faceți mai întâi treaba grea. Locurile de muncă ușoare vor avea grijă de ele însele.
 5. Oboseala noastră este adesea cauzată nu de muncă, ci de îngrijorare, frustrare și resentimente.

6. Citate Steve Jobs despre succes:

Fanii Apple și pasionații de tehnologie nu au nevoie de o introducere specială în Steve Jobs. El este fondatorul Apple Inc., unde a întrerupt industria digitală cu tehnologii revoluționare. Viața sa este un studiu de caz al succesului și al liderilor. De la înființarea unei mici firme în garajul său cu doar patru angajați până la a deveni CEO al unei companii de 2 miliarde de dolari, călătoria lui Jobs este destul de uimitoare. Există multe de învățat din viața sa, iar citatele sale despre obținerea succesului ne vor ajuta cu siguranță să câștigăm:

 1. Iubește-te pe tine însuți și ceea ce faci – singura cheie a succesului.
 2. Dacă definiți corect problema, aproape că aveți soluția.
 3. Dacă încerc tot posibilul și nu reușesc bine, am încercat tot posibilul.
 4. Inovația face distincție între un lider și un adept.
 5. Urmăriți-vă visele și vedeți oportunitățile în contracarările vieții.

7. Citate de succes Walt Disney:

Walt Disney este o figură iconică în industria animației și datorită lui, generații de oameni se bucură de imagini cinematografice frumoase. În spatele succesului său copleșitor se află o viață de nenorociri și lupte. Nu și-a permis nici măcar să meargă la școli și a lucrat ca un ziarist pentru a-și susține finanțele. Înainte de a-și putea înființa propria casă de producție, a mers la multe studiouri pentru oportunități și a avut respingeri continue. Totuși, nu a fost descurajat și a muncit din greu pentru a crea cea mai mare companie de animație din lume. Mai jos sunt câteva dintre celebrele sale citate despre viață și succes.

 1. Într-o zi am aflat că visele există pentru a deveni realitate. Și din acea zi nu mai dorm pentru odihnă. Dorm doar ca să visez.
 2. În vremuri rele și bune, nu mi-am pierdut niciodată sentimentul de poftă de viață.
 3. Diferența dintre a câștiga și a pierde este adesea să nu renunțe.
 4. Banii nu mă entuziasmează, ideile mele mă entuziasmează
 5. Când crezi într-un lucru, crede în el tot drumul, implicit și fără îndoială.

8. Citate Albert Einstein despre succes ::

Știați că Albert Einstein, cel mai mare om de știință din lume, a luptat să vorbească până la vârsta de trei ani? Da! Einstein s-a confruntat cu dificultăți în lectură și învățare chiar și în timpul facultății. Profesorii, prietenii și cunoscuții lui l-au numit lipsit de valoare și fără speranță. Nu știau puțin că adevăratul geniu din el aștepta să iasă la momentul potrivit. Citatele sale pentru eșecul succesului continuă să ne inspire și astăzi și să ne umple de speranță:

 1. Încercați să nu deveniți un om de succes, ci mai degrabă încercați să deveniți un om de valoare.
 2. Imaginația este mai importanta decat cunoasterea.
 3. Nu ne putem rezolva problemele cu aceeași gândire pe care am folosit-o atunci când le-am creat.
 4. O navă este întotdeauna în siguranță la mal – dar NU pentru asta este construită.
 5. Spiritele mari au întâmpinat întotdeauna opoziții violente din partea minților mediocre.

9. Bruce Lee Citate despre succes:

Dacă sunteți un pasionat de filme de acțiune, probabil că știți cine este Bruce Lee! Lee a fost un actor profesionist și instructor de arte marțiale care a popularizat ideea filmelor de artă marțială din lumea occidentală. Încă din copilărie, el a avut întotdeauna ochii ațintiți asupra a două obiective live – de a deveni cel mai mare artist marțial vreodată și de a deveni o stea de acțiune de succes. A reușit să le realizeze pe amândouă, în ciuda luptelor persistente din viața sa. Citatele și zicalele sale de succes sunt exact ceea ce avem nevoie pentru a risipi întunericul din jurul nostru:

 1. Fii întotdeauna tu însuți, exprimă-te, ai încredere în tine, nu ieși și caută o personalitate de succes și dublează-o.
 2. Dacă puneți întotdeauna o limită pentru tot ceea ce faceți, fizic sau orice altceva. Se va răspândi în munca ta și în viața ta. Nu există limite. Există doar platouri și nu trebuie să rămâi acolo, trebuie să treci dincolo de ele.
 3. Nu mă tem de omul care a practicat o dată 10.000 de lovituri, dar mă tem de omul care a practicat o lovitură de 10.000 de ori.
 4. La naiba cu circumstanțele; Creez oportunități.
 5. După cum crezi, așa vei deveni și tu.

10. Citate Oprah Winfrey despre succes:

Oprah Winfrey este una dintre cele mai influente persoane de pe planetă. În prezent, ea valorează mai mult de 3 miliarde de dolari, ceea ce indică faptul că succesul ei are un antreprenor. Dar, trecutul ei este departe de situația ei actuală. Născut dintr-un adolescent necăsătorit, Oprah a condus o copilărie foarte tulburată, care a inclus chiar și abuzuri sexuale. Cu toate acestea, s-a asigurat că trecutul ei urât nu acționează ca o barieră în viața ei viitoare. Iată 5 dintre cele mai bune citate ale ei de succes:

 1. Cheia realizării unui vis este să te concentrezi nu pe succes, ci pe semnificație – și apoi chiar și micii pași și micile victorii de-a lungul drumului tău vor căpăta un sens mai mare.
 2. Trebuie să știi ce scânteie lumina în tine, astfel încât tu, în felul tău, să poți lumina lumea.
 3. Știi că ești pe drumul spre succes dacă ți-ai face treaba și nu ți-ar fi plătit pentru asta.
 4. Motivul pentru care am reușit atât de mult din punct de vedere financiar este că nu m-am concentrat niciodată, niciodată, pentru un minut, pe bani.
 5. Înțelegeți că dreptul de a vă alege propria cale este un privilegiu sacru. Foloseste-l. Locuiește în posibilitate.

11. Citate de succes Ellen Degeneres:

Ellen este o față populară la televiziune, deoarece găzduiește unele dintre cele mai rulate talk-show-uri și sitcom-uri. Personalitatea ei ciudată i-a adus numeroase oportunități în domeniul comediei. Totul a fost în regulă până când și-a declarat în mod deschis homosexualitatea în public și a avut dificultăți în a fi acceptată de toată lumea. Ea a acordat cea mai mică atenție criticilor ei și a arătat după spectacol să devină una dintre cele mai puternice femei din lume. Iată câteva dintre spusele sale selectate despre succes:

 1. În timp ce făceam stand-up, am crezut că știu sigur că succesul înseamnă să-i fac pe toți să mă placă. Așa că am devenit oricine credeam că oamenii vor să fiu. Aș spune da când am vrut să spun nu și chiar am purtat câteva rochii.
 2. Fii deschis să înveți lecții noi, chiar dacă acestea contrazic lecțiile pe care le-ai învățat ieri.
 3. Lumea este plină de multă frică, multă negativitate și multă judecată. Cred că oamenii trebuie să înceapă să se transforme în bucurie și fericire. Oricât de ciudat pare, trebuie să facem o schimbare.
 4. Când îți asumi riscuri, înveți că vor exista momente în care vei reuși și vor exista momente în care eșuezi și ambele sunt la fel de importante.
 5. Nu urmați niciodată calea altcuiva. Dacă nu ești în pădure și nu ești pierdut și nu vezi o cale, atunci, prin toate mijloacele, urmează calea respectivă.

12. Citate Rabindranath Tagore despre succes:

Rabindranath Tagore este un polimat indian, care a excelat în literatură, muzică și artă. Rolul său în timpul luptei pentru libertatea indiană a fost esențial. El a luminat oamenii cu poezia și operele sale, care au reușit să-și mențină spiritul ridicat. Citatele lui Tagore despre succes continuă să ne inspire și astăzi. Cu toate acestea, despre lupta sa continuă cu depresia se vorbea rar în public și, în ciuda stării sale mentale, a produs unele dintre cele mai mari opere literare din lume.!

Unele dintre sloganurile sale de succes sunt enumerate mai jos:

 1. Dacă închideți ușa pentru toate erorile, adevărul va fi închis.
 2. Nu poți traversa marea doar stând în picioare și uitându-te la apă.
 3. Dacă plângi pentru că soarele a ieșit din viața ta, lacrimile tale te vor împiedica să vezi stelele.
 4. Ajunge sus, căci stelele stau ascunse în tine. Visul profund, pentru fiecare vis, precede obiectivul.
 5. Ne apropiem de cei mari când suntem mari în smerenie.

13. Citate de succes Bill Gates:

Bill Gates este unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei și este un antreprenor și filantrop de mare succes. Înainte de a-și transforma compania de vis „Microsoft” într-un imperiu, începuturile sale erau mici și pline de obstacole. Călătoria sa este o inspirație pentru oamenii de afaceri în devenire și pasionații de start-up, care iau lecții cheie din viața sa. Mantra de succes a lui Bill este să rămâi în fața tuturor celorlalți și să înveți continuu din greșelile tale pentru a-ți atinge obiectivele.

 1. Succesul este un profesor urât. Seduce oamenii deștepți să creadă că nu pot pierde.
 2. Cei mai nefericiți clienți ai dvs. sunt cea mai mare sursă de învățare.
 3. Răbdarea este un element cheie al succesului.
 4. Este bine să sărbătorim succesul, dar este mai important să ținem cont de lecțiile eșecului.
 5. Aleg o persoană leneșă pentru a face o treabă grea. Pentru că o persoană leneșă va găsi o modalitate ușoară de a o face.

14. Nelson Mandela Citate despre succes:

Imaginați-vă că ați fost închiși timp de 27 de ani în închisorile groaznice din Africa de Sud? A fost prețul pe care Nelson Mandela a trebuit să îl plătească pentru combaterea apartheidului dominat de albi. Nu o dată în această perioadă și-a pierdut cumpătul sau moralul. După eliberare, a apărut ca lider global și a devenit cu succes primul președinte negru al Africii de Sud. Viața sa este un exemplu perfect al fenomenului care se ridică din cenușă. E timpul să ne uităm la câteva dintre marile sale citate despre succes:

 1. După ce am urcat pe un deal grozav. Se constată doar că mai sunt multe dealuri de urcat
 2. Nu mă judeca după succesele mele, judecă-mă după câte ori am căzut și m-am ridicat din nou
 3. Toți se pot ridica deasupra circumstanțelor lor și pot obține succes dacă sunt dedicați și pasionați de ceea ce fac.
 4. Intotdeauna pare imposibil pana e facut.
 5. Un câștigător este un visător care nu renunță niciodată.

15. Thomas Alva Edison Citate de succes:

Dacă becul electric nu ar fi fost inventat de Thomas Edison, lumea ar fi în întuneric astăzi! El nu s-a oprit cu această invenție de succes, ci a mers să producă multe dispozitive revoluționare și deține peste 1000 de brevete. Cu toate acestea, începuturile sale au fost destul de umile și răbdarea și concentrarea lui nedeterenată i-au adus un loc în această istorie. Iată câteva dintre cele mai bune citate scurte despre succes:

 1. Nu am dat greș. Tocmai am găsit 10.000 de moduri care nu vor funcționa.
 2. Geniul este inspirație la sută, transpirație nouăzeci și nouă la sută.
 3. Pentru a inventa, aveți nevoie de o imaginație bună și de o grămadă de junk.
 4. Nu am făcut niciodată o zi de muncă în viața mea, totul a fost distractiv.
 5. Totul îi vine celui care se grăbește în timp ce așteaptă.

Sperăm că aceste citate uimitoare de succes v-au oferit suficient combustibil pentru a începe! Amintiți-vă că succesul nu vine într-o zi sau un an. Totul depinde de tipul de obiective pe care ți le-ai propus și de cât de mult lucrezi pentru a le atinge. Aceste ziceri făcute pe lista noastră de citate preferate, întrucât au fost scrise de oameni care au manifestat dăruire și perseverență exemplare pentru a deveni cine sunt astăzi!