Bannere de ziua de naștere: 10 cele mai recente modele de bannere Happy Bday

Dacă doriți să vă surprindeți membrii familiei sau prietenii de ziua lor, atunci nu poate exista o modalitate mai bună de a face acest lucru decât cu bannere colorate, personalizate pentru ziua de naștere! Aceste bunturi țipă literalmente „La mulți ani” persoanei și atrag atenția tuturor celor de la locul de desfășurare. Indiferent dacă este un banner tipărit unic sau un banner tematic personalizat, dacă le aveți la petrecere, persoana se simte specială și îngrijită!

Împreună cu decorul, mâncarea și alte obiecte, trebuie să acordați atenție și designului bannerului dvs. pentru a crea starea potrivită pentru petrecere. În acest articol, am reunit câteva bannere inovatoare la mulți ani pentru băieți și fete de toate categoriile de vârstă. Odată ce vă decideți tema petrecerii de ziua de naștere, puteți opta pentru una dintre aceste idei de bannere pentru a crea impresii de durată pentru oaspeții dvs.!

Bannere de ziua de naștere 10 cele mai recente modele de bannere Happy Bday 2020

Cele mai bune 10 modele de bannere pentru ziua de naștere pentru 2021:

Permiteți-ne să explorăm câteva dintre bannere creative de ziua de naștere pentru copii și adulți, cu imagini și detalii:

1. Banner de ziua de naștere a avionului:

Banner de ziua de naștere a avionului

Dacă găzduiești o petrecere de naștere super-tematică pentru copilul tău, atunci verifică această idee de banner. Bannerul pentru ziua de naștere a avionului este format din trei straturi de cărți, fiecare cu un alfabet „Happy Birthday” și numele persoanei respective. Cardurile lucioase sunt imprimate digital în culori roșii și albastre pentru un aspect atractiv. Buntingul este suficient de mare pentru a vă acoperi peretele ca fundal.

 • Anul zilei de naștere: Potrivit pentru grupele de vârstă 1-10
 • Gen: Băieți
 • Plasament: Pe perete, ușă sau intrarea evenimentului

2. Banner pentru ziua de naștere a dinozaurilor:

Banner de ziua de naștere a dinozaurilor

Dacă sunteți în căutarea unui banner realizat în mod diferit pentru petrecerea dvs. tematică Dinosaur, acesta este o idee interesantă! Acest bunting creativ în formă de dinozaur acționează ca un element de distracție în locul dvs. și vă câștigă o mulțime de aprecieri. Capul, corpul și coada acestei creaturi sunt combinate cu litere din expresia „La mulți ani” și strânse împreună pe un fir de bunting. Observați literele ciudate A și P care seamănă cu ghearele monstruoase ale lui Dino!

 • Anul zilei de naștere: Potrivit pentru grupele de vârstă 2-15 ani
 • Gen: Băieți și adolescenți
 • Plasament: Ca fundal al configurării mesei

3. Banner de ziua de naștere înghețată:

Banner de ziua înghețată

Invită-i pe Elsa, Anna și întreaga lor echipă la petrecerea ta cu acest frumos banner tematic Frozen. Buntingul tipărit prezintă o temă de culoare albastră înghețată, împreună cu personajele de pe fiecare parte. Puteți obține chiar acest lucru personalizat cu numele dvs., împreună cu literele de la Happy Birthday. Bannerul de dimensiuni medii poate fi folosit fie ca agățat, fie ca stick-on pentru perete.

 • Anul zilei de naștere: 1 – 10 zile de naștere
 • Gen: Fetelor
 • Plasament: Pe perete pentru a susține fundalul

4. Banner de maimuță pentru prima zi de naștere:

Banner de maimuță pentru prima zi de naștere

Dacă organizezi o petrecere de ziua tematică a junglei pentru un an, adaugă aceste maimuțe obraznice în decor. Acest trio de maimuțe atârnă cu susul în jos de „copac” pentru a ține literele vârstei micuțului dvs. Combo de culoare verde a frunzelor din fundal contrastează nuanțele maronii ale maimuțelor și literele albastre strălucitoare. Puteți chiar să le personalizați la vârste sub 10 ani.

 • Anul zilei de naștere: 1 an
 • Gen: Fete și băieți
 • Plasament: Pe perete sau la punctul de întâmpinare al locului

5. Banner de pânză cu temă de circ:

Banner de pânză cu temă de circ

Această banderolă cu tematic de circ de țesătură este o idee minunată pentru petrecerile de ziua de naștere a copiilor. Acest banner pentru ziua de nastere realizat manual este realizat cu benzi din țesături diferite colorate și imprimate pentru a crea acest design uimitor. În centru, puteți avea o piesă brodată sau pictată pentru a conține numele, vârsta sau mesajul de ziua de naștere. Cea mai bună parte este că puteți reutiliza acest lucru pentru zilele de naștere viitoare sau chiar să îl includeți în decorul interior după terminarea petrecerii!

 • Anul zilei de naștere: 1-12 ani
 • Gen: Fete și băieți
 • Plasament: Mese, Pereti, Scaune, Usi si Intrare

6. Banner cu temă de bere pentru a 50-a aniversare:

Banner cu temă de bere pentru a 50-a aniversare

Noroc și beri la 50 de ani! Nu este acesta un banner nebunesc de ziua de naștere pentru adulți? Dacă găzduiești 50 de ani de naștere pentru tatăl tău, unchiul sau chiar șeful tău, nu există o modalitate mai bună de a face acest lucru decât cu această temă de bere. Scrisul negru ciudat are două căni de bere spumoase pe fiecare capăt pentru a dezvălui conceptul de petrecere. Această idee de banner poate fi personalizată pentru a se potrivi și la 40, 60 de zile de naștere.

 • Anul zilei de naștere: 50 de ani
 • Gen: Bărbați
 • Plasament: Pe perete sau pe partea laterală a decorului principal

7. Banner de ziua de naștere Boho Chic:

Banner de ziua de naștere Boho Chic

Verificați acest banner superb de ziua de naștere pentru fete tinere sau chiar bebeluși! Buntingul Boho Chic de culoare pastel vine ca o baltă cu trei straturi. În timp ce primele două straturi prezintă culorile și desenele clasice boeme, al treilea strat conține literele Happy Birthday în vopsea aurie. Puteți utiliza multe dintre aceste bannere și le puteți așeza în jurul camerei pentru a aduce vibrațiile Boho!

 • Anul zilei de naștere: Se potrivește tuturor grupelor de vârstă. Culorile pot fi personalizate
 • Gen: Bebeluși, fete și femei
 • Plasament: Pereți laterali, mese și fundalul principal

8. Banner de ziua de naștere a unicornului:

Banner de aniversare unicorn

Niciun decor pentru petrecerea de ziua de naștere a Unicornului nu este complet fără această baltă liniștitoare în culori pastelate! Bannerul elegant pentru ziua de naștere Unicorn este special conceput pentru copiii mai mari care au depășit aceste teme, dar dragostea lor pentru creativitatea mitică este încă vie! Acest frumos banner poate fi pus pe pereți sau pe ușa camerelor lor pentru a le oferi o surpriză pe care nu o vor uita niciodată!

 • Anul zilei de naștere: 8-15 zile de naștere
 • Gen: Fete și adolescenți timpurii
 • Plasament: Pereți și uși

9. Banner de ziua de naștere a balonului:

Banner de ziua de naștere a balonului de folie

Acest banner multifuncțional este o investiție excelentă! Bannerul de scrisori cu folie aurie Happy Birthday poate fi folosit pentru a sărbători zilele de naștere ale tuturor categoriilor de vârstă. De la bebeluși la adulți, această bunting vă duce decorul la nivelul următor cu efectul său 3D și strălucirea aurie. Puteți cumpăra litere individuale și vă puteți forma propriul banner sau puteți utiliza șabloane prefabricate. Aduceți-le acasă, aruncați aer și sunteți gata pentru spectacol!

 • Anul zilei de naștere: Se potrivește tuturor grupelor de vârstă
 • Gen: Bebeluși, băieți, fete, bărbați și femei
 • Plasament: Pereți, uși și fundal

10. Banner de ziua de naștere a curcubeului:

Banner de ziua de naștere curcubeu

Iată un alt banner de zi de naștere reutilizabil pentru copii și adulți. Această baltă de culoare curcubeu este indispensabilă pentru toate petrecerile de ziua ta în viitor. Se potrivește foarte bine cu orice temă sau paletă de culori a decorului. Utilizarea pânzei de pâslă adaugă un finisaj mat la banner și conferă un aspect clasic. De la bebeluși la băieți și fetițe până la bărbați cu barbă, oricine poate încerca această idee!

 • Anul zilei de naștere: Se potrivește tuturor grupelor de vârstă
 • Gen: Bebeluși, băieți, fete, bărbați și femei
 • Plasament: Uși, fundal, pereți și puncte de intrare

I-au plăcut aceste frumoase bannere de ziua de naștere? Apoi, continuați și începeți să le cumpărați online sau chiar să faceți acasă dacă sunteți creativi! Aceste idei pot fi personalizate pentru a se potrivi diferitelor teme și scheme de culori pe suportul digital. Puteți scoate o imprimare, le puteți tăia și asambla pe o bucată de frânghie. Adăugarea altor câteva elemente, cum ar fi pene, pânze sau tăieturi de hârtie între litere pentru a arăta un banner nemaivăzut în petrecerea de ziua ta!