Cele mai bune 10 modele de tavan fals în bucătărie – ți-ar plăcea să încerci

O bucătărie este cel mai important loc din orice casă și este, de asemenea, zona cea mai trecută cu vederea. În multe case, este o vedere obișnuită să lăsați acoperișul bucătăriei gol și urât. Așa cum se spune într-o vorbă veche: „Nu există nimic mai frumos decât o bucătărie pentru un bucătar” și chiar și pentru întreaga familie, trebuie să investești într-un design bun pentru falsul tavan de bucătărie pentru a-i oferi un lifting!

Ultimele modele de tavan fals în bucătărie

Spre deosebire de restul interioarelor dvs., unde puteți utiliza orice fel de material, un acoperiș fals de bucătărie trebuie selectat cu grijă. Trebuie să alegeți doar un tavan care este realizat din material rezistent la umiditate și rezistent la temperatură pentru a-și păstra aspectul timp de mulți ani. În acest articol, vom explora câteva dintre modelele de tavan fals de bucătărie simple și moderne de pe piață pentru a încerca propria noastră bucătărie de vis!

Ultimele modele de tavan fals în bucătărie din India:

Iată cele 10 idei de design de tavan simple și mai bune pentru bucătărie, împreună cu imagini și descrieri detaliate. Să aruncăm o privire asupra lor.

1. Modele simple de tavan fals pentru bucătărie:

Modele simple de tavan fals pentru bucătărie

Verificați acest design al tavanului tăvii pentru bucătăria dvs., care arată simplu, dar elegant! Decorul frumos realizat poate transforma aspectul zonei dvs. de gătit și poate adăuga o notă modernă. Cele patru laturi ale tavanului au lumini LED și accente într-o culoare de contrast. Un element pop este adăugat în centru pentru a aduce factorul Wow!

2. Designuri de tavan de bucătărie cu ventilator și lumini:

Designuri de tavan de bucătărie cu ventilator și lumini

Dacă sunteți o familie care se leagă de o ceașcă de cafea în bucătărie, trebuie să alegeți un ventilator de tavan! După ce ați terminat gătitul, îl puteți porni pentru briză, fără a fi nevoie să ieșiți din zona de confort. De asemenea, plasarea ventilatorului într-o poziție strategică vă poate oferi un timp de aragaz neîntrerupt, mai ales dacă utilizați un loc electric sau sisteme non-incendiu.

3. Proiectarea tavanului de bucătărie mică:

Design de tavan de bucătărie mică

Dacă aveți o bucătărie în stil insulă, acest stil de tavan funcționează destul de bine! Contorul frumos realizat este contrastat cu un tavan suspendat deasupra acestuia. Puteți adăuga lumini suspendate sau chiar folosiți-l ca suport pentru a vă așeza tacâmurile sau paharele decorative de vin. Restul acoperișului este păstrat într-un material simplu, alb PoP.

4. Design de tavan pop bucătărie:

Design de tavan pop bucătărie

Bucătăriile moderne merită un design inovator al tavanului, la fel ca acesta. Aruncați o privire la măreția acestui stil de acoperiș, care vă poate lăsa cu siguranță vizitatorii în uimire! Tavanul Pop are două cercuri concentrice, fiecare accentuat cu lumini de margine. În jurul acestei structuri se adaugă becuri mici cu formă rotundă cu LED-uri, care să înveselească aspectul!

5. Proiecte de tavan din PVC pentru bucătărie:

Proiecte de tavan din PVC pentru bucătărie

O bucătărie este supusă la tot felul de schimbări meteo, cum ar fi umiditatea ridicată și temperaturile. Aici acoperișul din PVC face o diferență esențială. Fiind un material sintetic, este rezistent la apă, ușor de curățat și, de asemenea, foarte durabil. Iată o astfel de idee de tavan fals realizată cu material din clorură de poli vinil, care vine într-un stil dual-tone.

6. Designul tavanului din gips-bucătărie:

Design de tavan din gips-bucătărie

Există o serie de avantaje ale alegerii unui tavan fals din gips față de alte materiale. În primul rând, plăcile din gips sunt economice și ușor de instalat. Au o finisare lucioasă într-o serie de scheme de culori. De asemenea, gipsul este un material rezistent la foc și, prin urmare, este ideal pentru o bucătărie. Iată o astfel de idee îngrijită pentru bucătăriile de dimensiuni medii.

7. Designuri de tavan din bucătărie din lemn:

Designuri de tavan din bucătărie din lemn

Nimic nu poate bate clasa și eleganța unui tavan fals din lemn. Aruncați o privire la acest design de bucătărie care are un farmec rustic, datorită acoperișului cu lambriuri din lemn frumos realizat. Fâșiile subțiri de lemn sunt atașate una de cealaltă pentru a forma o suprafață sub tavan, care susține, de asemenea, luminile, ventilatorul și toate celelalte elemente decorative.

8. Proiectarea plăcilor de tavan din bucătărie:

Proiectarea plăcilor de tavan pentru bucătărie

Dacă nu sunteți un mare fan al Popului sau al altor idei convenționale de tavan fals, acest acoperiș cu gresie vă va impresiona cu siguranță. Întregul tavan este acoperit cu plăci realizate special, care pot conferi un aspect superior camerei. Puteți alege dintr-o varietate de texturi, culori și modele pentru a se potrivi cu tema bucătăriei dvs..

9. Tavan de bucătărie Design colorat:

Tavan de bucătărie Design colorat

Tavanele de bucătărie pictate sunt cea mai recentă tendință de care trebuie să fii atent! Este o alegere excelentă pentru cei care doresc un acoperiș care se află undeva între tavanul simplu sau unul foarte decorat. Puteți pur și simplu să alegeți acoperișuri false de bază și să le acoperiți cu un finisaj lucios. Folosiți vopsea specială pentru acoperiș în culori vii, precum pastelurile, pentru a lumina mediul înconjurător.

10. Ideea decorativă pentru tavanul bucătăriei:

Ideea decorativă pentru tavanul bucătăriei

Această configurație de bucătărie în stil rustic vă poate oferi o senzație de gătit în pădure, în fiecare zi! Tema în stil cabană de bușteni prezintă bușteni din lemn care rulează împreună cu lățimea bucătăriei. Nu există un tavan fals, spre deosebire de spațiile moderne, iar această suprafață din lemn înlocuiește necesitatea acestuia. Îi puteți oferi un contrast izbitor, alegând o configurație contemporană de bucătărie.

Cum găsiți uimitoarele noastre idei de tavan fals în bucătărie? Îți plac sau îi iubești? Apoi, ia jos câteva idei și implementează-le în casa ta. Fie că este vorba de o renovare sau o bucătărie nouă, puteți alege câteva indicii din aceste stiluri creative. Doar vorbiți cu un designer, arătați-le aceste imagini și puteți decide ce să aveți și ce să evitați, în funcție de bugetul dvs., configurarea bucătăriei și dimensiunea camerei. Spuneți-ne dacă mai aveți modele care vă plac!