Top 9 modele de tatuaje teribile cu oase încrucișate

Craniul este o icoană a umanității și a morții, în timp ce clepsidra simbolizează canalul timpului. Semnificația acestui tatuaj este că moartea este inevitabilă; e doar o chestiune de timp.

Craniul și oasele încrucișate se găsesc adesea pe sticlele de otravă. Putem găsi acest tip de simboluri în acele locuri care transmit electricitate ridicată. Și acum aceste simboluri au devenit un simbol universal al pericolului și al morții.

tatuaje cu oase încrucișate

Modele simple și cele mai bune tatuaje osos încrucișat:

Să găsim aici cu modele de tatuaje menționate pentru a vă schimba stilurile.

1. Tatuaj drăguț cu oase încrucișate:

Tatuaj drăguț cu oase încrucișate

Genele mari, designul craniu sculptat cu viclenie și utilizarea culorii roșii fac din acest tatuaj o potrivire potrivită pentru toate doamnele frenezice ale tatuajelor de acolo. Arcul cu puncte de buline de pe cap și osul maxilarului inferior lipsă adaugă un plus de ciudățenie. Stelele care se înconjoară duc acest tatuaj la un nivel global.

2. Tatuaj Joker Crossbones:

Tatuaj Joker Crossbones

As, foc, pălărie și un craniu cu oase încrucișate. Se poate îmbunătăți? Luați tatuajele oselor încrucișate la o altă dimensiune cu un tatuaj cu temă joker. Asigurați-vă că acordați o atenție suplimentară detaliilor. Un glob ocular diferit și accesorii colorate strălucitoare fac această artă mai frumoasă.

3. Tatuaj Lego cu oase încrucișate:

Crossbones Lego Tattoo

Dacă sunteți amândoi un Lego și un fan al tatuajelor, atunci încercați să dați puțină imaginație. Tatuajul Lego în stil osos încrucișat nu numai că arată minunat și super drăguț. Chiar dacă nu sunteți atât de mult fan Lego, abordarea aparent liniștitoare a tatuajului ar fi foarte atrăgătoare pentru dvs. cu siguranță.

4. Tatuaj mic pentru os

Tatuaj mic pentru os

Simplu, dar totuși uimitor, oasele încrucișate mici și tatuajele craniului sunt o furie acum pe zi. Tatuajele mici ar trebui să fie mai detaliate, iar acesta nu diferă. Tatuajele cu oase încrucișate mici vin în multe culori diferite și toate arată la fel de grozav.

5. Tatuaj grafic cu oase încrucișate:

Tatuaj grafic cu oase încrucișate

Designul și arta tatuajelor se schimbă rapid în timp. Tatuajele grafice și mai atractive vizual sunt cele mai preferate dintre toate. Tatuajele grafice cu oase încrucișate arată magnific. Designul grafic poate fi de orice manieră și temă. Unele tatuaje grafice au un efect 3D, ceea ce duce acest design clasic de tatuaje cu o crestătură mai mare. Utilizarea culorilor adecvate este, de asemenea, foarte importantă. Craniul în stil pirat, semnul de pace roșu și verde în partea exterioară, cu alte detalii, face ca tatuajul să fie un câștigător clar.

6. Tatuaj amuzant cu oase încrucișate:

Tatuaj amuzant Crossbones

Tatuajele pot fi hilar. Dar te-ai gândit vreodată la acest craniu? & tatuajele cu oase încrucișate pot fi, de asemenea, amuzante? Încercați să adăugați un pic de umor acestui design de tatuaje atemporal și lăsați-vă imaginația să se dezlănțuie. Schimbați craniul cu ananas și oasele încrucișate cu palmieri. Așezați acest lucru pe fundalul unei scene de plajă, cu nisip. Sună distractiv nebun, nu? Distracția s-ar dubla dacă acel craniu de ananas ar purta o nuanță și arta întreagă ar fi în culori. Abordarea ciudată și distractivă a designului tatuajului depinde în mare măsură de utilizarea corectă a culorilor și a detaliilor, ambele fiind la fel de importante.

7. Tatuaj cu oase încrucișate în stil bucătar:

Chef Styled Crossbones Tattoo

Artiștii lucrează continuu pentru a obține cele mai bune modele de tatuaje. Tatuajele devin din ce în ce mai realiste și mai aproape de viață. Tatuajele cu oase încrucișate au o atingere clasică, cu craniul purtând o pălărie de bucătar, iar oasele au fost înlocuite cu cuțite de bucătărie. Tatuajul radiază o textură a schiței de mână, ceea ce îl face și mai interesant. Detaliile minunate și utilizarea inteligentă monocromatică îi conferă o notă regală.

8. Tatuaj simplu cu oase încrucișate:

Tatuaj simplu cu oase încrucișate

Simplitatea este întotdeauna frumoasă. Formele de artă simple, cu mai puține detalii, au un apel atât de uimitor, care nu poate fi ignorat. Reveniți la elementele de bază cu tatuaje simple cu oase încrucișate. Un craniu clasic, ochi negri mari și nas cu dinți aproape asimetrici conferă unui tatuaj un farmec veșnic verde. Un tatuaj de dimensiuni medii arată minunat, care poate fi purtat de toți mirenii.

9. Tatuaj înfricoșător al oaselor încrucișate:

Tatuaj înfricoșător al oaselor încrucișate

Craniul și oasele ar trebui să fie înfricoșătoare. Tatuajele unui craniu și oase încrucișate în stil pirat sunt extrem de faimoase printre toți fanii tatuajelor. Modelul modern al designului clasic este completat cu efecte grafice vizuale bune. Craniul complet cu linia maxilarului inferior îi oferă o abordare mai realistă. Încercați să adăugați un orbitor și un cercel pe o ureche pentru a le oferi celorlalți ceva mai multă sperie cu acest tatuaj. De asemenea, adăugați un batic de pirați cu alte mici osuri încrucișate și figuri de craniu pe el pentru a adăuga o notă sănătoasă de sarcasm.

În primele 9 tatuaje ale oselor încrucișate descrise mai sus, este ilustrată o gamă diversificată de modele. Design-urile și ideile pot fi modificate și personalizate în funcție de gustul și simțul stilului dvs. Locul tatuajului și farmecul de a purta un tatuaj ar trebui, de asemenea, să fie luate în considerare.