Top 9 modele de tatuaje Taylor Swift

Taylor Swift a inspirat mulți artiști de tatuaje din întreaga lume și multe femei visează să fie ca ea, este firesc acum că încep să-și facă tatuaje în cinstea acestui mare artist. Adevărații fani nu cunosc limite ale credinței lor într-un artist și vor face orice pentru a mărturisi această credință. Există destul de multe tatuaje rapide Taylor disponibile astăzi, dar unele tatuaje se deosebesc cu adevărat de restul, aceste tatuaje fie se află pe corpul lui Jennifer Lopez, fie într-un fel tatuajul acționează ca un memento al acestui mare artist.

Desene și imagini pentru tatuaje Taylor Swift:

Acest articol trece peste primele 9 modele de tatuaje rapide Taylor, care sunt populare în întreaga lume astăzi, prin urmare, dacă sunteți fan al acestui artist și doriți un tatuaj în ceea ce o privește, atunci acesta este cel mai bun loc pentru a arăta mai întâi-

1. Inima muzicală:

Inima muzicală

Inima muzicală este un alt tatuaj minunat pentru a-l onora pe Taylor Swift, acest tatuaj simbolizează că în primul rând iubești muzica, iar muzica Taylor Swifts te-a atins inima în așa fel încât acum ești o persoană complet schimbată. Inima muzicală este un tatuaj simplu, dar minunat și arată minunat pe ceafă. Luați timp liber pentru acest tatuaj, deoarece vă doare să vă faceți un tatuaj pe gât.

2. Versuri:

Taylor Swift Lyrics tatuaj

Întâmplător, Taylor Swift are versuri și un citat scris pe braț, prin urmare, mulți oameni optează pentru multe citate și versuri atunci când merg să-și facă un tatuaj. Aceasta arată dedicația față de acest uimitor cântăreț country. Taylor are o voce frumoasă și nu este greșit să onorăm asta.

3. Autograf al tatuajului Taylor Swift:

Taylor Swift Autograf tatuaj

Nimic nu este mai simplu în lumea tatuajelor, dar tatuarea pe braț a autografului cuiva ca Taylor Swift este cu adevărat opera unui fan foarte dedicat. Acest design este foarte simplu și poate fi realizat chiar de artiștii de tatuaje începători și nu necesită mult spațiu, deoarece este inițial destul de mic. Este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje rapide Taylor.

4. Tatuaj de mână:

Tatuaj de mână

Pentru un adevărat fan Taylor Swift, acesta este un tatuaj minunat pentru mâna care acoperă cea mai mare parte a întregii mâini. Tatuajul de mână este destinat în principal muzicienilor, deoarece conceptul principal de simbolizare este în ceea ce privește muzica și forma de artă complet.

5. Tatuaj neînfricat:

Tatuaj neînfricat

Acest tatuaj este pentru a onora piesa și albumul lui Taylor Swift. Dacă îți place cu adevărat cântecul, acesta este tatuajul perfect pentru a arăta că nici tu nu ești neînfricat din interior. Un tatuaj cu adevărat simplu, dar unic, arată minunat la încheietura mâinii.

6. Portretul lui Taylor:

Portretul lui Taylor

Portretul Taylor Swift este probabil cel mai de bază tatuaj Taylor Swift. Arată exact cât de mult îl iubești pe Taylor Swift ca artist. În general, tatuajul este destul de îndrăzneț, cu o nuanță de verde pentru a-i oferi acel aspect unic. Cea mai bună parte a tatuajelor este că, chiar dacă nu vă place acest lucru, puteți opta pentru ceva care vi se potrivește mai bine.

7. Tatuaje Stele:

stele-tatuaje-5

Acest design de tatuaj de stea este din nou un tatuaj inspirat de Taylor, pentru că toți fanii ei doresc să devină o stea ca ea, să cânte ca ea pentru a fi ca ea. Acest tatuaj este o reamintire pentru toată lumea că toată lumea de pe acest pământ poate fi o stea dacă dorește.

8. Calul galopant:

Calul galopant

Acest design uimitor al piciorului este situat pe marele cântăreț și compozitor Taylor Swift și are rădăcini foarte tribale. Este un tatuaj mic, dar totuși este unul grozav.

9. Design fără picioare:

Design fără picioare

Din nou, o onoare cântecului neînfricat, acest tatuaj ar trebui să fie situat pe picior, pentru a adăuga decorului.

Published
Categorized as Tatuaj