Top 9 modele de tatuaje pentru mâini rugătoare și elegante

Tatuajul mâinilor rugătoare a fost proiectat pentru prima dată de un artist german Albrecht Durer. El a descoperit această artă inspirându-se de la fratele său. Mai târziu devine foarte faimos peste tot ca tatuaj.

Oamenii se roagă mâini tatuaj din diverse motive și situații. Aceste tatuaje uneori pot fi descrise în memoria unor dragi, uneori cu respectul cuvenit față de cineva, chiar și pentru devotamentul religios. În momentul în care două mâini se întâlnesc, este imaginea unui corp fizic calm. La sfârșitul zilei, prin menținerea mâinilor unite, vă spălați creierul și corpul fizic în același timp pentru pace directă și reflecție. Este, în esență, o abordare pentru respectarea și amintirea unei rude sau însoțitori pierduți.

Modele de tatuaje pentru mâini rugătoare și elegante

Modele elegante și drăguțe de tatuare a mâinilor rugătoare:

Unele dintre cele mai plăcute modele de tatuaje ale mâinilor rugătoare sunt descrise pe scurt.

1. MĂNILE DE RUGĂRI DEVOȚIONALE:

MÂINI DE RUGĂIRE DEVOCIONALĂ

Iată un tatuaj de mână pentru rugăciune pentru bărbați. Semnul crucii în tatuajul mâinii de rugăciune îl înfățișează pe Domnul Isus. Acest tatuaj poate fi descris oricărui zeu al personalului sau în care credeți.

2. TATUAJUL MÂINILOR CU MÂNCEI CU TRANDAFIRI:

RUGATORI MÂINI TATUAT CU TRANDAFIRI

Acest tatuaj este în principal asociat cu catolicismul. Portretizează două mâini care se roagă cu trandafiri, fiind urmată de catolici. Acest lucru este mult în scopul devoțional și religios.

3. RUGĂCIUNEA MÂNĂTORILOR CU MÂNGĂ:

RUGĂCIUNEA MÂNĂTORILOR CU MĂGURI

Porumbeii sunt un simbol al păcii. Tatuajele mâinilor rugătoare cu unul sau câțiva porumbei sunt foarte faimoase și sunt în mare parte crezute de creștinism. Deoarece au multe povești din Biblie asociate cu porumbelul.

4. MĂNILE DE RUGĂRI CU TATUAJ DE MESAJ:

RUGĂRI MÂINI CU TATUAJ MESAJ

Acesta este și un tip de tatuaj religios. Acestea sunt în principal asociate cu un gând sau replici din cărțile sacre. Acest tatuaj de pe corp încurajează mersul pe o cale dreaptă. Acesta este motto-ul principal din spatele aplicării tatuajului.

5. TATUAJUL MĂSURILOR CU MĂNICI:

IISUS RUGĂCIUNE MÂINI TATUAT

Iată un tatuaj mare care îl înfățișează pe îngerul Iisus care se roagă mâinile. Aceste tipuri de tatuaje sunt în mare parte plăcute de bărbați și sunt luate pe umeri și pe spate. Este un tatuaj religios dedicat. Acesta a fost special conceput de artiști de tatuaje perfecti. În acest design, emoțiile trebuie să acopere în general în timp ce tatuează.

6. RUGĂCIUNEA TATUAJELOR CU LINII:

RUGĂCIUNEA TATUAJELOR CU LINII

Acestea sunt tatuaje foarte simple și mici doar cu conturul mâinilor care se roagă. Sunt în principal pentru fete. Oricine este interesat să meargă cu acest faimos tatuaj de mână rugându-se doar pentru modă și stil, poate opta pentru acest lucru.

7. MULȚUMIRI DĂTUIREA MÂNII DE RUGĂRI TATUAJ:

MULȚUMIRI DĂRĂTORI MÂINI DE RUGĂTOR

Mâinile rugătoare, conform culturii chinezești, sunt mulțumiri. În acest fel, mulțumirile care dau mâinile pot fi descrise oricui pe care îl admiri cel mai mult. Acest tatuaj arată sentimentele tale inocente față de oricine.

8. TATUAJUL MÂNILOR DE RUGĂRI COLORATE:

TATUAJ MÂNI DE RUGĂRI COLORATE

Iată tatuajul colorat care se roagă mâinile pentru a face să pară mai atractiv și la modă. Un tatuaj de mână rugat pictat cu diferite culori poate da un aspect realist. Acei oameni cărora le place să încerce tatuaje colorate și semnificative, atunci trebuie să meargă cu acest stil.

9. TATUAJUL MÂNILOR CU MĂNĂRI DE ROSAR:

RUGATORI MÂINI TATUAT CU BICILE DE ROSAR

Rugăciunea cu mărgele de rozariu este considerată ca scara către cer din adâncul inimii. Acestea sunt mărgele sacre, indiferent de orice castă și crez. Aceasta vine cu o nuanță puțin mai închisă și oferă și o atenție adecvată.

Celebrul tatuaj de mâini care se roagă poate fi la modă, devoțional și chiar expresibil. Ele sunt întotdeauna un semn de tăcere, rugăciune și demnitate. Acestea pot fi împodobite de orice vârstă. Dacă îți amintești de cineva, poți folosi un design normal cu câteva citate, vei avea o relaxare bună în timp ce tatuezi un astfel de tip de modele.