Top 15 tatuaje nebune de braț tribal cu semnificații

Tatuajele tribale sunt modele antice care vin cu o semnificație profundă. Cu toate acestea, în zilele noastre ele sunt considerate doar ca modele de relief în relief pentru a vă decora brațele, umerii, decolteurile și alte părți ale corpului. După alegerea dvs., puteți selecta designul dvs. în modele de design tribal. Unele tatuaje tribale sunt livrate cu texturi temporare până la permanente și sunt livrate și cu design de jumătate până la mâneci complete, ca de obicei, cerneală de culoare neagră folosită în cea mai mare parte în tatuajul tribal.

Printre diferitele părți ale corpului, tatuajele tribale sunt concepute pe scară largă pe brațe, deoarece oferă tatuajelor o zonă competentă pentru a fi proiectată.

Tatuaje nebune pe brațe tribale

Tatuaje tribale simple și elegante pentru brațe:

Iată câteva modele de tatuaje tribale pe braț selectate pe scară largă, din care puteți alege.

1. Tatuaj tribal cu model de scenă naturală:

Model de scenă naturală Tatuaj tribal

Tatuajele tribale de braț inspirate de natură vă arată afecțiunea față de ea. Munții vă arată atingerea și latura stabilă; în timp ce soarele reprezintă energia și forța pe care o purtați pentru a vă îndeplini sarcinile. Oamenii iubitori de natură preferă acest stil de design în modelul de tatuaj tribal. Arată simplitatea și comportamentul calm al unei persoane.

2. Tatuaj tribal în stil de flacără:

Tatuaj Tribal Flame în stilul brațului

Designul tribal al brațului de tatuaj este realizat pe brațul superior cu cerneală neagră închisă și nuanțe cenușii între ele pentru a oferi un design real al flăcării. Tatuajul cu curbe minunate simbolizează elementul focului, pasiunii, zelului, motivației și creativității. Acesta are o textură întunecată, astfel încât atrage atenția popoarelor.

3. Tatuaj tribal pentru braț:

Tatuaj tribal pentru braț

Desenele de dragon au fost cea mai favorabilă alegere pentru tatuajele tribale pentru bărbați pe umăr și braț. Designul este selectat pe scară largă de bărbații care se inspiră din mitologia chineză, deoarece simbolizează puterea, norocul și puterile de bun augur. Dragonul dă puritate de pozitivist; vă ajută să vă arătați și atitudinea față de popoarele voastre.

4. Tatuaje tribale ale brațului crucifix:

Crucifix Tatuaje tribale pentru brațe

Un design tribal pentru antebraț cu tatuaj cu o cruce este ceea ce căutați. Crucea reprezintă latura rea ​​a ființei umane împreună cu mila lui Dumnezeu asupra individului. Indică și partea calmă.

5. Tatuaje de braț cu design de lup tribal:

Tatuaje tribale pentru brațe

Designul brațului tribal al tatuajului este făcut similar cu un lup holing, privind spre cer. Designul simbolizează loialitatea și spiritul care ne învață să avem încredere în inimi și minți. În general, băieții de facultate preferă acest tip de stil în acest model de design tribal.

6. Tatuaje tribale ale brațului Warrior Focus:

Warrior Focus Tribal Arm Tattoo

Modelele de tatuaje războinice sunt populare printre soldați, oameni din armată sau cei dedicați țării lor. Tatuajele tribale ale brațului războinic reprezintă sufletul războinicilor dedicați națiunii lor, împreună cu personalitatea și spiritualitatea. Luptătorii și acele popoare cărora le place să-și împărtășească sentimentele față de națiune, încearcă un astfel de tip de design pe braț. Este nevoie de puțin timp pentru a proiecta, dar acordă o atenție rece.

7. Tatuaje de brațe tribale de tigru de foc:

Tatuaj de brat tribal Tiger Fire

Focul și tigrul sunt ambii reprezentanți puternici ai energiei puternice. Oferă un tatuaj tribal perfect pentru cei care poartă o energie pozitivă abundentă. Tatuajul este realizat cu ajutorul unor flăcări de foc care dau forma feței unui tigru.

8. Tatuaje tribale hawaiene:

Tatuaj tribal hawaian

Modelele hawaiene au fost întotdeauna favorabile pentru realizarea tatuajului tribal pentru un braț. Modelele simple sunt de obicei realizate pentru a face banderole, cu forme geometrice, care reprezintă de obicei noroc, dorințe de viață lungă, rezistență etc., cu cerneală groasă neagră.

Citeste mai mult: Modele de tatuaje tribale cu banderolă

9. Tatuaje samoan cu model tribal:

Samoaie Tatuaje tribale cu brațe

Tatuajele samoane vin cu desene extinse, benefice pentru brațele tale. Acestea sunt un design adecvat pentru tatuajele tribale ale antebrațului, care este o combinație a mai multor simboluri reprezentând libertatea, puterea, coeziunea, liniștea etc..

10. Tatuaje tribale de flori de lotus:

Tatuaj tribal cu braț de flori de lotus

Tatuajele tribale ale antebrațului au un efect colorat atunci când sunt deliberate cu o floare de lotus. Designul este realizat cu o combinație minunată de lotus în culori și cerneală neagră. Designul înseamnă creație, puritate, fertilitate, ciclul nașterii și al morții etc. Alegerea fetei este prima pentru acest tip de design.

11. Tatuaje ale brațului tribal Viking:

Tatuaje de braț tribal viking

Tatuajele tribale vikinge sunt o piesă de artă grozavă, care este creată cu ajutorul topoarelor de cască, a bărcilor cu vâsle, a războinicilor cu corn și multe altele. Modelele de tatuaje tribale pentru arme cu modele vikinge sunt populare printre luptătorii de pe orice teren.

12. Tatuaje tribale pentru brațe:

Tatuaje tribale pentru brațe

Popular printre desenele de tatuaje tribale pe braț sunt designul taurului. Modelul este realizat folosind modele tribale care formează fața taurului împreună cu coada acestuia. Tatuajul indică virilitate, pasiune, împlinire, transformare și forță. Tinerii preferă un astfel de tip de design și încearcă să-și arate atitudinea.

13. Tatuaje Maya Tribale pentru brațe:

Tatuaje Maya Tribale la Braț

Tatuajele tribale ale brațelor pentru bărbați au o notă unică cu desenele mayașe. Tatuajul cu cerneală întunecată și deschisă implică percepție, prevedere, curaj, forță, ferocitate și multe altele.

14. Tatuaj tribal cu craniu:

Tatuaj tribal cu craniu

Modelele de mâneci ale brațelor de tatuaj tribale sunt foarte renumite pentru desenele ingenioase de craniu pe care ți le oferă. Tatuajul simbolizează moartea și mortalitatea, pentru un aspect periculos pentru luptători, luptători, etc. Bărbaților și femeilor le place să încerce câteva modele unice, apoi încearcă și acest model. IT dă un efect bun dacă pielea este limpede.

15. Trio Tatuaje tribale brate tribale:

Trio Tatuaje Tribale Celtice

Desenele celtice sunt unul dintre celebrele modele de tatuaje tribale ale brațelor. Atunci când modelele celtice sunt folosite pentru a face modele de pești, aceasta dă o notă favorabilă artei tale. Designul înseamnă devotament și cele trei lumi care sunt cerul, pământul și apa.

Mai multe modele de tatuaje:

Tatuaje nebune ale brațelor tribale 1

Tatuaje nebune ale brațelor tribale 2

Tatuaje nebune pe brațe tribale 3

Tatuaje nebune ale brațelor tribale 4

Tatuaje nebune ale brațelor tribale 5

Tatuaje nebune ale brațelor tribale 6

Tatuaje nebune ale brațelor tribale 7

Tatuaje Crazy Tribal Braț 8

Tatuaje nebune ale brațelor tribale 9

Tatuaje nebune ale brațelor tribale 10

Modelele de tatuaje tribale ale brațului au câștigat inima mai multor bărbați și femei. Atunci când este selectat cu grija cuvenită după ce îi înțelegeți semnificațiile, acesta vă oferă energie pozitivă în vrac. Obțineți-vă modelele elegante de tatuaje tribale pentru brațe, dar înainte de asta încercați o cercetare adecvată. Designul vine și cu risc. Obțineți o opinie a designerului de tatuaje cu privire la primul dvs. proces de proiectare a tatuajelor de brațe tribale.