Designuri de tatuaje cu litere S: 20 de tatuaje la modă în 2021!

S Letter Tattoo Designs

Căutați motivație pentru a obține cerneala literei S? Tatuajele sunt o declarație de modă pentru mulți. Modelele cu litere mici sunt potrivite pentru a fi folosite în locul numelor lungi care vorbesc mult din emoțiile lor. Există numeroase opțiuni, de la structuri simple la elaborate, pe care le puteți alege în funcție de alegerea dvs. personală. Puteți alege una simplă dacă este prima dată, dar optați pentru o opțiune detaliată, dacă sunteți cerneală în mod regulat.

Vă prezentăm o compilație a celor mai bune modele de tatuaje cu litere S, care vă vor ajuta să faceți o alegere finală fără ezitare.

20 de tatuaje cu litere S pentru bărbați și femei:

Iată o listă a imaginilor de tatuaj litera S cu diferite modele precum flori, coroană, o combinație cu alte litere. Există în diferite forme și dimensiuni și pot fi plasate oriunde în corpul dumneavoastră. Haideți să trecem prin acest articol pentru modele de trend care adaugă un coeficient spiritual cu o întorsătură modernă.

1. Designul tatuajului Hearty S:

Design de tatuaje Hearty S

Acesta este unul dintre cele mai bune și des întâlnite modele de tatuaje pentru alfabetul S. potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei; acest model are un finisaj elegant și elegant, cu o inimă la sfârșitul scrisorii. Inima roșie de pe design este umplută cu roșu, ceea ce îl face să pară plăcut și priceput.

2. Design Wavy S peste braț:

Tatuaj S Letter

Modelul ondulat de-a lungul brațului este o dorință perfectă pentru a reprezenta frumoasa forță liberă a naturii. Stelele de pe ambele părți ale scrisorii sunt umplute cu culoarea roșie, făcând-o să iasă. Litera S plasată în centru cu modele ondulate pe ambele părți, reprezentând forța naturii. Acest lucru poate fi potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

3. Tatuaj Star S Design lângă încheietura mâinii:

Tatuaj Star S Design lângă încheietura mâinii

Tatuajul cu litere S la îndemână cu o stea deasupra are un mesaj special atunci când vrei să faci din alfabet steaua designului. Micul „s” cursiv se termină cu două curbe continue, făcându-l o opțiune practică și atractivă. Este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei de toate categoriile de vârstă.

4. Design de tatuaj Lotus S pe gât:

S Tattoo Design On Neck

Acesta este un tatuaj cu design litera S, care este o alegere unică pentru persoanele care investesc detalii foarte mici în tatuajul lor. Amplasarea florii de lotus în partea de sus se adaugă la frumusețea designului. Multe culturi au o importanță semnificativă pentru această floare frumoasă. În plus, litera S este frumos transformată într-o formă de inimă.

5. Designul tatuajului Heart S:

Heart S Tattoo Design

Curbele literei S o fac una dintre literele versatile pentru a adăuga elemente care se amestecă cu ușurință. Acesta este un mod inovator de a vă reprezenta dragostea pentru litera S cu o inimă de cealaltă parte, făcând-o să arate ca o inimă întreagă. Așezarea acestui model pe partea încheieturii mâinii îl face să arate frumos și preferat de majoritatea fetelor și femeilor.

6. Tatuaj elegant al scrisorii S:

Tatuajul lui S Letter

Loviturile mai îndrăznețe și mai subțiri din tatuaj pentru litera S formează un frumos amestec de perfecțiune. Oferă o impresie sofisticată cu un model de dimensiuni medii. Combinația elegantă și îndrăzneață a acestui tatuaj este o opțiune perfectă atât pentru bărbați, cât și pentru femei de pe antebraț. Puteți reduce sau mări dimensiunea acestui tatuaj în funcție de locul în care doriți să îl obțineți.

7. Tatuaj S unic pe picior:

Tatuaj S Pe Picior

Dacă ești o persoană creativă care are un sentiment de aventură, tatuajul alfabet S împreună cu un fluture frumos este opțiunea perfectă. Fluturele reprezintă un sentiment de libertate și experiență pentru mulți. Tonul monocrom de culoare al designului și litera S merg mână în mână, făcându-l să arate frumos. Acesta este un design potrivit pentru femei și fete.

8. Cursive S Tattoo Design pe deget:

S Design inițial al tatuajului pe deget

Unul dintre cele mai populare modele care pot reprezenta modele de tatuaje cu degetele mici. Acesta este un mod frumos de a descrie importanța unei persoane sau a unui loc cu ajutorul unui mic „s” cursiv plasat pe degetul mijlociu. Mulți oameni preferă să-și facă un tatuaj pe degetul inelar, dar alegerea finală depinde de preferința dvs. personală.

9. Tatuaj Capital S pe călcâi:

Tatuaj Capital S pe toc

Acesta este un tatuaj cu litere S, potrivit pentru persoanele care abia intră pe tărâm și doresc să înceapă cu ceva mic. Capitolul S simplu plasat deasupra zonei călcâiului este mic și vă ajută să vă arătați dacă doriți. Tocul este locul în care este prezent tatuajul, poate fi considerat o combinație de vizibilitate și păstrare personală.

10. Tatuaj la modă S lângă cot:

Tatuaj S la modă lângă cot

Acesta este un design unic de tatuaj al alfabetului S, care dă o notă tradițională acestei arte moderne. Adăugarea unei pene de păun la sfârșitul literei s face o mare diferență. Cel mai bun loc pentru a face acest tatuaj este pe picior sau peste braț. Multe culturi acordă o mare importanță penei de păun și pot fi potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

11. Design caligrafic S Tattoo:

S Design de tatuaje

Dacă te-ai săturat de singura cerneală neagră utilizată la tatuaje, acest tatuaj fantezie S cu mult roșu inclus face ca designul tău să arate cool. Modelul cu un contur negru plin de centre roșii arată frumos și îi conferă un efect de umbrire. Micile extensii de pe scrisoare adăugate la design, făcându-l să pară exclusiv.

12. Design simplu de tatuaj S cu pene:

Design de tatuaj S simplu

Acesta este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje ale alfabetului S, cu un element alungit al unei pene adăugat la sfârșitul scrisorii. Frumoasa combinație de culori dintre roșu și negru se sincronizează și iese în evidență față de cerneala neagră folosită pentru tatuaj. Întregul aspect al acestui model este superb și este considerat cea mai bună alegere pentru fete sau femei.

13. Design elegant al tatuajului S pe braț:

Design elegant pentru tatuaje S pe braț00

Designul destul de simplu al acestui tatuaj inițial S este frumos și prezentat în zona vizibilă a brațului. Stilul este îmbunătățit în continuare prin plasarea coroanei regale, oferind întregului model un aspect regal. Extinderea elementelor suplimentare și fontul scrisorii pot fi alese în funcție de alegerea dvs., făcându-l plăcut din punct de vedere estetic.

14. Tatuaj S Letter pe încheietura mâinii:

Tatuaj S Letter

Acest tatuaj al alfabetului S arată îndrăzneț și frumos pe zona încheieturii mâinii. Aspectul întregului design este făcut cu un pas mai departe prin plasarea unei coroane deasupra. Utilizarea roșu în designul coroanei, combinată cu cerneala neagră a tatuajului, îl face să pară regal. Bărbații preferă, în general, aceste tipuri de tipare enorme.

15. Tatuaj S Letter pe braț:

119998586 443092543329822 1125531893521613653 N

Dacă sunteți un fan al tatuajelor Anchor, atunci acest design poate fi o alegere potrivită. Spațiul necesar pentru acest tip de tatuaje. Fontul elegant arată unic și regal, sporind simplitatea designului.

16. Design uimitor de tatuaje S:

S Tatuaje Scrisoare

Acest frumos și complicat tatuaj fantezie S poate fi frumos. Frunzele frumoase ale designului se adaugă la aspectul întregului model. Alegerea laturii zonei încheieturii înseamnă cât de aproape este de inima noastră. Poate fi făcut și mai personal, adăugând date importante la design. Bărbații preferă în general acest tip de design.

17. Tatuaj Floral S Letter cu bătăi de inimă:

Tatuaj Floral S Letter cu bătăi de inimă

Acesta este un design de tatuaj cu litere S, care este destul de simplu, dar adăugarea de flori conferă sistemului o atractivitate unică. Inima mică și un model care arată ca un model de bătăi ale inimii simbolizează semnificația unei singure litere. Deși simpla cerneală neagră este suficientă, puteți adăuga culori dacă doriți. Aceasta este o opțiune perfectă pentru fetele care iubesc toate elementele prezente în acest design.

18. Tatuaj alfabet S cu aripi:

S Cu Aripi

Aripile devin o opțiune preferată pentru a însoți designul tatuajului alfabetului S. Loviturile îndrăznețe și elegante realizate cu un font dulce creează o experiență regală. Spre deosebire de aripile medii, acest design are o aripă realizată în întregime dintr-o intersecție a inimilor.

19. Tatuaj simplu S Design:

Simplu S Design Tattoo

Acesta este un tatuaj cu litera S, care este destul de vizibil pe brațul dvs., care poate fi o idee excelentă pentru persoanele care iubesc desenele elegante. Tatuajul de dimensiuni medii arată frumos și mai ridicat atunci când coada acestui design este modelată într-o inimă drăguță. Acesta este un design perfect pentru persoanele care doresc un tatuaj fără prea multe informații.

20. Tatuaj cu scrisoare S a spatelui inferior:

Eye Catching Inferior spate S scrisoare tatuaj

Dacă sunteți o persoană care iubește desenele elaborate, acest stil de litera S poate fi o alegere perfectă. Potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei, reprezentarea îndrăzneață și întunecată a literei unice înconjurată de modelul unic de design se combină ușor cu întregul model. Acesta este un tip de design preferat de obicei de cei care sunt colecționari avizi de tatuaje.

Sfaturi de luat înainte și după ce ați făcut un tatuaj:

Iată o listă de lucruri pe care trebuie să le rețineți înainte și după ce vă faceți un tatuaj:

  • Încercați să evitați substanțe precum cofeina sau alcoolul înainte de a vă face un tatuaj, deoarece acestea pot crește sângerarea.
  • Cheia este să te menții hidratat cu o săptămână înainte de a te cerneli. Încercați să beți cel puțin doi litri de apă pe zi.
  • Cel mai bine este să evitați comprimatele cum ar fi aspirina cu 48 de ore înainte de a fi cernelite, deoarece poate provoca subțierea sângelui, rezultând sângerări excesive.
  • Păstrați zona tatuată acoperită într-un bandaj subțire până ajungeți acasă pentru a evita orice infecție.
  • Asigurați-vă că hidratați zona conform instrucțiunilor date de profesionist.
  • Cel mai bine este să purtați haine largi și să evitați hainele strânse.

Gânduri finale:

Având la îndemână lista modelelor de tatuaje cu litere S, este timpul să le selectați pe cele care vă plac cel mai mult. Tatuajele nu se demodează niciodată; în schimb, li se poate da o notă modernă cu modele unice care infuzează creativitate. Rostiți-vă inima prin frumoasele tatuaje simbolice cu litere S pe care le prezentăm în acest articol. Nu uitați să ne anunțați dacă acest articol v-a ajutat să faceți o alegere finală.

Declinare de responsabilitate: Informațiile și imaginile utilizate în acest articol nu sunt opera personală a site-ului web. Dacă doriți ca oricare dintre fotografii să fie luate în jos, vă rugăm să contactați site-ul web.