Cele mai bune 15 modele de tatuaje la degete cu imagini pentru femei și bărbați

Dacă sunteți unul dintre primii care sunt pur și simplu entuziasmați să obțineți cerneală, modelele de tatuaje pe degete sunt cele mai bune pentru a începe! Degetele sunt cele mai senzuale părți ale corpului, mai ales atunci când sunt îmbrățișate cu un tatuaj uimitor! Degetele au un spațiu mic pentru tatuaje, dar atunci când sunt cernelite devin spațiile cele mai atractive!

Degetele sunt delicate și conțin nervi care trec; de asemenea, pielea degetelor este subțire, ceea ce o face vulnerabilă la ușoare dureri în timp ce este cernelită. Cu toate acestea, dragostea pentru tatuaje și motivul care stau la baza cernelirii vor masca cu siguranță durerea ciupită. Astăzi sunt la curent tatuajele cu degetele cu design complicat!

Cele mai bune modele de tatuaje la degete cu imagini pentru femei și bărbați

Din fericire, în ciuda restricțiilor de spațiu, aveți o varietate de opțiuni pentru modele de tatuaje cu degetele. Dacă forța masculină joacă mai mult în atitudinea ta, alfabete sau semne pe deget, poți să te gândești la lumea exterioară! Dacă ești un iubit care are tendința de a-și arăta compasiunea, poți alege să îți gravezi numele partenerului pe degetele tale?

Tatuajele cu degetele sunt super drăguțe! Fie că este vorba de inițialele cuiva drag sau de un design simplu, cu o gândire aprofundată; am compilat primele 15 idei drăguțe de tatuaje cu degetul mic, special pentru tine! Verifică!

Tatuaje excelente cu degetele cu imagini:

1. Menținerea la gol a minimului:

Menținerea la minimă

Iată o idee frumoasă pentru o idee de tatuaj de pornire mică, compactă și precisă. Conceptul de tatuaj nu include altceva decât o mică păsărică pe una dintre părțile interioare ale degetului, care ar putea însemna orice, de la lipsa de griji și de spirit ușor până la dorința profundă a lanțurilor spre libertate. Acesta este un tatuaj artistic foarte simplu pe deget, care este atât de frumos să te uiți.

 • Culoare: Acest tatuaj necesită negru sau orice culoare strălucitoare pentru eleganța sa!
 • Mărimea: Această mică pasăre tweety arată drăguță când este cernelită în dimensiuni mici până la medii.
 • Gen: Acest tatuaj este neutru în funcție de gen. Atât bărbații, cât și femeile pot alege să obțină această cerneală!
 • Poziția tatuajului: Deasupra degetelor sau de-a lungul părții interioare a degetelor sau pe articulații.

2. Arta tatuajului cu pene de păun:

Peacock Feather Tattoo Art

Iată o altă idee de tatuaj pentru degete. De obicei, unul se supune gândurilor abstracte pentru degetele dvs. și făcând acest lucru aici avem o elegantă pană de păun care îmbrățișează degetul care prezintă frumusețea și grația interioară legate de posesivitate sau sentimente introvertite. Este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje pe degete pentru femei.

 • Culoare: Un tatuaj cu pene de păun ar trebui, bineînțeles, să fie cernelit în mai multe culori sau în negru, cu o nuanță mai deschisă pentru a îmbunătăți aspectul.
 • Mărimea: Puteți alege să faceți acest tatuaj cernelit în dimensiuni medii până la mari.
 • Gen: Acest design de tatuaj este înclinat spre partea feminină. Deci pentru femei!
 • Poziția tatuajului: Partea superioară a degetelor sau cernelită pe partiția superioară a degetelor.

3. Tatuaje cu degete inele potrivite pentru femei:

Tatuaje degetele inelelor potrivite pentru femei

În afara căsătoriei și îndrăgostiți, acum li se poate oferi o bază mai permanentă, cu inele potrivite tatuate pe degete, un el special și el înfățișat. Aceste tatuaje cu degetele pentru cupluri seamănă mult cu verighetele, cu excepția doar a unei opere de artă cu cerneală care prezintă angajamentul și dorința unul față de celălalt. Acesta este unul dintre modelele perfecte de tatuaje pe degete pentru perechi cu potrivire care arată atât de drăguț.

 • Culoare: O nuanță mai închisă, de preferință neagră, poate îmbogăți frumusețea acestui design de tatuaj subtil, dar superb!
 • Mărimea: Deoarece acest tatuaj arată cu adevărat special în locul unui inel, ar trebui să fie într-o dimensiune mică.
 • Gen: Acest tatuaj este pentru cei nebuni îndrăgostiți sau fericiți căsătoriți. Este un tatuaj de cuplu!
 • Poziția tatuajului: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru degetele inelare pe oricare dintre mâini.

4. Cuvinte mici gravate:

Cuvinte mici gravate

Tatuajele cu degetele sunt cele mai bune pentru scrieri mici, doar un singur cuvânt, dacă ar putea să descrie ceva în care crezi profund. în acest tatuaj. Împreună cu ea sunt obișnuite modele moi, cum ar fi o stea, o viță de vie, o pasăre și o astfel de filială. Acesta este unul dintre modelele populare de tatuaje pe degete pentru fete.

 • Culoare: Alegeți o nuanță mai închisă sau pur și simplu neagră pentru a îmbogăți frumusețea acestui design de tatuaj.
 • Mărimea: Pe baza fontului și a cuvântului, acest tip de tatuaje poate varia de la mediu la mare.
 • Gen: Acest tatuaj vorbește mintea printr-un cuvânt, așa este atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
 • Poziția tatuajului: Acest tatuaj arată răcoros atunci când este plasat pe partea interioară sau exterioară a degetului. De obicei, astfel de tatuaje sunt grozave pe degetul arătător.

5. Manșon tatuaj deget:

Manșon tatuaj deget

La fel ca și brațele tale, degetele tale pot purta o mânecă asemănătoare acestei fete care a folosit o lungime completă a degetului pentru a desena o frumoasă pană trecătoare, în timp ce celelalte degete de pe ambele părți au flăcări mici care se prăbușesc acolo unde se termină unghiile.

 • Culoare: Alegeți o nuanță mai închisă de cerneală, de preferință neagră sau multicoloră, pentru a face pene să arate feroce, sălbatică, dar excepțională!.
 • Mărimea: Acest tatuaj este într-adevăr tare și se arată elegant. Deci, cu siguranță de dimensiuni medii până la mai mari!
 • Gen: Femeile cu o voce interioară mai puternică și dragoste pentru natură pot obține acest tatuaj.
 • Poziția tatuajului: Acest lucru poate fi cernelit în jurul părții unghiei a degetului mijlociu și, de asemenea, adiacent la joncțiunile osoase ale degetului arătător, înclinându-se spre originea degetului mare..

6. Tatuaje cu degetele stele pentru fete:

Tatuaje cu degetele stele pentru fete

Stelele sunt un bun furnizor de mesaje criptice. Ele pot însemna orice, de la natural la fantezie, de la sclipiri ale unei vieți de aur la sclipiri ale unui vis orbitor. În acest tatuaj pe deget, aici vedem o colecție de constelații, o dungă de siluete de stele îmbrățișând degetul ei.

 • Culoare: Alegeți ceasul negru sau multicolor, stelele strălucind vibrant în gândurile voastre tematice.
 • Mărimea: Acest tatuaj trebuie să fie de dimensiuni medii până la mari pentru a îmbunătăți coeficientul de vizibilitate.
 • Gen: Cu siguranță, asta este pentru genul feminin!
 • Poziția tatuajului: Alegeți partea inferioară a degetului inelar pentru a adăuga frumusețe acestor stele strălucitoare care vor adăuga sclipici mintii voastre interioare!

7. Creativitate nouă:

Noua creativitate

Acesta este un tatuaj de craniu desenat pe deget, preluând cu precizie două degete consecutive pentru a finaliza lucrările de cerneală în așa fel încât fiecare parte a feței să fie gravată în mod egal pe deget. În acest fel, când aduceți degetele suficient de aproape unul de celălalt, este afișată fața completă. Aceste tipuri de tatuaje pe degete adaugă entuziasm utilizatorilor în timp ce fac sport. Acesta este cel mai bun exemplu de tatuaj unic pe degete.

 • Culoare: Alegeți negru sau roșu aprins pentru a face craniul feroce să vorbească în mintea oamenilor.
 • Mărimea: Acest tatuaj trebuie să fie cernelit în dimensiuni medii sau mari pentru a-l face vizibil.
 • Gen: Tatuajul craniului este înclinat spre genul masculin.
 • Poziția tatuajului: Alegeți spațiul orizontal care acoperă atât indexul, cât și degetele mijlocii ca atare, cu maxilarul superior pe degetul mijlociu și cu maxilarul inferior pe index pentru a face tatuajul să pară realist feroce în timp ce se joacă cu mișcarea degetului..

8. Un concept floral:

Un concept floral

Florile sunt un design obișnuit de artă a tatuajelor și de aceea, în acest tatuaj cu degetul mijlociu i-am dat degetului o atingere frumoasă, dar puternică, cu regele aromatic al florilor, trandafirul maiestuos. Roșii și înfloriți, acești trandafiri pot însoți, de asemenea, vița de vie și frunzele, dacă se dorește.

 • Culoare: Acesta este un tatuaj multicolor care atrage în mod specific culorile negru, roșu și verde.
 • Mărimea: Florile cu tulpini subțiri pot fi vizibile numai atunci când sunt cernelite în dimensiuni medii sau mari.
 • Gen: Florile și femeile sunt sinonime cu frumusețea, astfel încât acest design de tatuaj este înclinat spre femei!
 • Poziția tatuajului: Obțineți această cerneală pe lungimea interioară a inelului, a degetelor mijlocii sau arătătoare și arătați-vă frumosul tatuaj!

9. Arcul cu model de tatuaj săgeată:

Arc cu model de tatuaj săgeată

Un semn de angajament, cei mai buni prieteni, lipiți de șolduri, iată un tatuaj perfect pentru iubitul sau cel mai bun prieten, unde unul poate fi arcul către săgeata celorlalți. Acest tip de tatuaj de dragoste pe deget este de cele mai multe ori preferat de majoritatea artiștilor care nu au nicio limită de gândit.

 • Culoare: Acest tatuaj intens cu arc și săgeți va arăta extraordinar dacă este cernelit în nuanțe mai întunecate, cum ar fi negru sau nuanțe mai strălucitoare, cum ar fi roșu și verde.
 • Mărimea: Acest tatuaj va arăta realist atunci când este cernelit în dimensiuni medii sau mari.
 • Gen: Acest tatuaj este pentru acele femei care au o mentalitate atractivă, de impact!
 • Poziția tatuajului: arcul și săgeata vor arăta cu adevărat reale atunci când sunt cernelate pe cele două degete arătătoare. Arcul poate îmbrățișa degetul arătător stâng, în timp ce săgeata poate arunca în degetul arătător drept, făcând semnul evident pentru oricine îl vede!

10. Clefe:

Clefe

Lăsați aceste chei gravate în degete dacă sunteți muzician sau chiar iubitor de muzică. Doar urmărindu-i, oamenii vor ști despre interesul dvs. pentru muzică. Sunt extrem de mici și destul de atractive. Acest tip de tatuaje pentru degete indică dragostea față de muzică.

 • Culoare: Alegeți nuanța neagră obișnuită sau verde mai închis sau chiar roșu pentru a obține aceste note muzicale cernelite pe degete.
 • Mărimea: notele muzicale de dimensiuni mici până la medii înscrise pe fiecare dintre degete vă vor arăta lumii cât de mult vă place muzica!
 • Gen: Acest tatuaj este pentru oricine are ureche pentru muzică. Deci, atât pentru bărbați, cât și pentru femei!
 • Poziția tatuajului: fiecare din cheia de pe suprafața superioară a degetelor.

11. Modele decorative pentru degete:

Modele decorative pentru degete

Aceste modele frumoase și împrăștiate complex pe toate degetele sunt așezate frumos și oferă o mână un aspect atractiv. Sunt destul de elaborate și nu este nevoie de nimic altceva pentru a-ți completa mâinile odată ce acestea sunt făcute pe degete. Ei doar completează aspectul.

 • Culoare: Alegeți cerneală neagră pentru a obține acest model neobișnuit de elegant cu cerneală pe degete.
 • Mărimea: Acest design de tatuaj este de dimensiuni medii atunci când vedeți fiecare model individual, iar când îl vedeți ca un singur model, este unul mare!
 • Gen: Acest design de tatuaj cu model mehendi este special pentru femei!
 • Poziția tatuajului: Acest tatuaj va arăta tradițional, dar elegant, atunci când este cernelat pe spatele palmei, împrăștiat cu atenție pe degete.

12. Unicorni:

Unicorni

Dacă sunteți un iubitor de fantezie și iubiți unicornii mitici ai creaturilor, pur și simplu lăsați-i gravați permanent pe degete și vor rămâne cu voi pentru totdeauna. Acest tatuaj artistic în deget simbolizează sentimentul mai mult față de utilizatori.

 • Culoare: Alegeți și jucați-vă cu culorile îndrăznețe Negru, Albastru, Roșu și verde pentru a da viață acestui tatuaj!
 • Mărimea: Acest model instinctual neobișnuit, dar animal, merge bine când este cernelit în dimensiuni mici până la medii.
 • Gen: Acesta este un model de tatuaj înclinat în special spre femeile îndrăznețe, dar curajoase, care au și o natură subtilă în ele!
 • Poziția tatuajului: Obțineți aceste tatuaje super drăguțe de unicorn proiectate în partea superioară a degetelor arătătoare.

13. Un amestec de toate:

Un amestec de toate

Confuz între mai multe modele de tatuaje pe degete și vă plac toate, nu trebuie să vă faceți griji. Avem zece degete și le puteți obține pe toate gravate într-un deget fiecare. Ele sunt colorate și destul de încântătoare în sine; fiecare portretizând o caracteristică diferită a ta.

 • Culoare: Acest tatuaj cu mai multe modele necesită un amestec de culori negru, albastru, roșu, roz și verde, care fac cu adevărat ca fiecare tatuaj care îmbrățișează fiecare dintre degete să pară remarcabil!
 • Mărimea: Aceste pictograme de stil pot fi cernelite în dimensiuni mici până la medii.
 • Gen: Acestea sunt atât pentru bărbați, cât și pentru femei, care sunt îndrăgostiți de modă și stil!
 • Poziția tatuajului: Acestea vor arăta speciale și remarcabile chiar deasupra articulațiilor.

14. Ceva unic tatuaje la deget pentru bărbați:

Ceva unic tatuaje degetele pentru bărbați

Dacă îți place pescuitul, acesta este doar pentru tine. Tatuajul peștilor pentru degete este mult mai atrăgător decât celălalt design de tatuaj. Majorității adolescentelor le place să poarte acest tip de tatuaje pe degete pentru cele mai bune oferte.

 • Culoare: Modelul undiței merge bine cu nuanțe mai închise, cum ar fi negru, albastru, roșu și verde, care îl fac să pară realist și frumos.
 • Mărimea: Acest design de tatuaj trebuie să fie de dimensiuni medii sau mari.
 • Gen: Pescuitul este pasiunea unui om! Așa că acest lucru este valabil pentru bărbați, deși câteva femei ar dori să meargă la pescuit, pot alege acest lucru ca o excepție!
 • Poziția tatuajului: Acoperind laturile exterioare ale degetului arătător și mijlociu, tija și firul sunt proiectate pe degetul arătător, în timp ce peștii sunt arătați ușor pe degetul mijlociu.

15. Design de tatuaj cu degetul Hope:

Design de tatuaje Hope Finger

Nu în ultimul rând în lista celor mai bune modele de tatuaje pentru degete, această speranță veșnică și cea mai obișnuită gravată pe vârful degetelor vă va menține întotdeauna plin de speranță. Acesta este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje pe degete pentru bărbați.

 • Culoare: Acest design subtil dar cu adevărat atent al tatuajului HOPE arată bine fie în negru, fie în orice culoare strălucitoare
 • Mărimea: Literele de dimensiuni mici până la mijlocii cernelate pe degete vor da un aspect atrăgător acestui design de tatuaj.
 • Gen: Speranța este sursa supraviețuirii și este atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
 • Poziția tatuajului: Alegeți spațiul de deasupra articulațiilor sau spațiul de sub unghii cu o literă cernelită pe fiecare dintre cele patru degete, cu excepția degetului mare!

Sfaturi suplimentare despre modelele de tatuaje cu degetele

 • Tatuajele cu degetele arată remarcabil, dar necesită cea mai mare îngrijire și întreținere, deoarece sunt gravate pe una dintre părțile delicate ale corpului, care este întotdeauna expusă. Așadar, este extrem de important să alegeți modelele potrivite, dar simple, de tatuaje la deget și locul pentru a fi cerneală.
 • Tatuajele cu degetele tind să dispară cu ușurință și, prin urmare, este posibil să aveți nevoie de retușuri foarte des. Aceste retușuri sunt necesare în mod special atunci când alegeți culori palpitante sau se cernelesc pe partea interioară a degetului.
 • Decizia asupra tatuajului negru sau albastru închis va oferi câteva opțiuni, deoarece aceste tipuri de tatuaje frumoase cu degetele tind să rămână mult timp.
 • Pentru a menține tatuajele proaspete și pline de viață, se recomandă utilizarea regulată a cremelor solare și a cremelor hidratante.
 • Culoare: Negru, Albastru închis, verde, roșu și culoare în funcție de tipul de tatuaj ales.
 • Dimensiune: 0,5 ″ x 0,5 ″ 1 ″ x 2 ″ 2 ″ x 3 ″

Pro și contra pentru tatuajele la degete:

Cu toate acestea, tatuajele pe degete au propriile lor argumente pro și contra.

PROS:

 • Dacă doriți să vă păstrați tatuajul ascuns și totuși vizibil atunci când doriți interiorul unui deget este cel mai bun loc.
 • Obținerea cernelii la îndemână poate fi o problemă, deoarece diferitele politici ale companiei nu permit cerneluri vizibile, iar purtarea mănușilor este imposibilă. Deci, dacă doriți un tatuaj pe mână, interiorul unui deget poate fi o opțiune.
 • Tatuajele cu degetele, cum ar fi tatuajele cu inel, sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru a merge. Sunt mai puțin costisitoare decât cele reale și nu pot fi pierdute. Puteți alege un design cât mai elaborat, după cum doriți. Puteți chiar să-l faceți un memento, la un eveniment, un loc, o persoană sau o amintire.
 • Tatuajele cu degetele sunt deosebit de frecvente la femei, deoarece sunt complicate, mici și delicate, iar tatuatorul continuă să creeze diverse modele disponibile pentru degete, cum ar fi crocuri mici, caractere cursive, flori frumoase etc..
 • Cel mai bun beneficiu al unui tatuaj pe deget este că sunt extrem de rezonabile datorită dimensiunii și dimensiunii lor și sunt un bun început pentru cineva tatuat pentru prima dată, ca experiment.

CONTRA:

 • Tatuajele cu degetele durează mai mult timp pentru a se vindeca și este un proces dificil, deoarece nu îl puteți menține acoperit tot timpul, iar mâinile sunt în uz constant. Ținerea la distanță de săpun și alte produse chimice este una dintre problemele principale.
 • De obicei, acestea se estompează în timpul procesului de vindecare în sine.
 •  Cu toate acestea, dacă chiar reușiți să-l vindecați în mod corespunzător, nu îl puteți păstra așa pentru totdeauna, deoarece vor dispărea cu siguranță în timp, mâinile sunt folosite în mod constant și, de asemenea, deoarece pielea degetului este mult mai subțire și pot sau nu să țină culoarea pigmentată bine.
 • Tatuarea degetelor este una dintre cele mai dureroase experiențe, deoarece degetele nu conțin prea mult mușchi. Este foarte intens deoarece acul pune presiune directă pe oasele degetelor.
 • Tatuarea degetelor este, de asemenea, o treabă dificilă, deoarece desenele sunt de obicei mici, iar spațiul disponibil este destul de mic. Îndepărtarea acestor tatuaje este, de asemenea, complicată.

Acum, că aveți lista celor 15 cele mai bune și super cool modele de tatuaje pe degetele dezvăluite, alegeți-l pe cel preferat și obțineți cerneală pentru a vă vorbi mintea sau personalitatea prin limbajul grijuliu al tatuajelor! Aceste tatuaje pe degete nu sunt atât de scumpe și, în plus, umpleți-vă degetele cu oarecare eleganță și certitudine despre cine sunteți! Alegeți un design, alegeți un artist de încredere și obțineți un design uimitor de tatuaj cu degetul cernelat pentru o viață! Timp de tatuaj fericit!

Dacă ți-au plăcut aceste modele și ai ceva de împărtășit cu noi, scrie-ți opiniile în caseta de comentarii de mai jos!