9 tipuri diferite de modele de cerneală pentru tatuaj cu imagini

Tatuajele sunt realizate prin străpungerea pielii și prin depunerea unui anumit tip de cerneală care schimbă culoarea pigmentului din stratul epidermic. Tatuajele sunt o formă obișnuită de înfrumusețare în lumea de astăzi. De multe ori tatuajele sunt folosite ca mijloace de marcare, pentru a reaminti persoanelor anumite momente sau persoane.

Arta tatuajelor a înflorit de-a lungul anilor. Strămoșii noștri au folosit marcaje pentru tatuaje pentru a separa între diferite caste, apoi pentru a-și creta farmecele de protecție și din mai multe alte motive.

cerneală pentru tatuaj

Cele mai bune modele de cerneală pentru tatuaj:

Astăzi tatuajele sunt cernelite în diferite culori. Aveți cerneală de tatuaj neagră, cerneală de tatuaj albă, chiar și cerneluri de tatuaj fluorescente care strălucesc în lumina neagră! Industria tatuajelor a progresat cu siguranță de-a lungul anilor și continuă să facă acest lucru cu cererea sa tot mai mare!

1. Cerneală electronică neagră pe tatuaj pe mânecă:

Cerneală electronică neagră pe tatuaj pe mânecă

Realizat complet cu cerneală neagră, acest design este revoluționar. Acesta vă acoperă întregul braț în bucăți mari de negru și oferă un aspect general al unei plăci electronice cu fire și circuite peste tot.

2. Cerneală albă pe tatuaj de trandafir în piele albă:

Tatuaj cu cerneală albă pe trandafir în piele albă

Un alt tip excelent de tatuaj este un tatuaj cu cerneală albă. Tatuajul cu cerneală albă arată mai mult ca imagini în relief pe pielea ta decât picturile tatuate. Uneori nu sunt ușor vizibile și acest lucru adaugă farmecul lor. Toate desenele care pot fi realizate cu cerneală de tatuaj normală pot fi realizate și cu cerneală de tatuaj albă. Modelele florale, desenele tribale, numele, animalele, etc. toate arată excelent și cu cerneală albă!

3. Cerneală sclipitoare pe tatuaj temporar:

Tatuaj cu cerneală sclipitoare

Aceste tatuaje au un efect sclipitor și fac ca tatuajul să arate strălucitor și girly. Inimile și stelele cu modele florale în jurul lor sunt cele mai potrivite pentru a fi cernelite în acest fel. Deoarece aceste modele sunt mai feminine, ele sunt optate mai mult de femei decât de bărbați. Arată frumos și nu reușesc niciodată să atragă atenția.

4. Cea mai colorată cerneală pe tatuajul calului:

Cerneală colorată pe tatuaj cal

Tatuajele nu mai sunt plictisitoare de negru. Există o gamă largă de culori disponibile pentru tatuatori. Astfel, tatuajele de astăzi sunt frumoase și vibrante ca orice pictură realizată în ulei sau culori de apă. Tatuajele colorate arată mai drăguț și mai amuzant. De asemenea, ele contribuie la îmbunătățirea anumitor modele de femei și la nevoile individuale.

5. Cerneală pentru tatuaj pentru buze:

Cerneala pentru buze

Industria tatuajelor a revoluționat atât de mult încât astăzi poți să-ți tatuezi și interiorul buzelor! Deși, dacă alegeți să faceți acest lucru, asigurați-vă că alegeți un loc igienic, care să fie curat și să folosiți echipamente sănătoase. Tatuajele buzelor pot fi de mai multe tipuri. Puteți obține pur și simplu nume sau anumite obiecte mici sau alte simboluri. Au nevoie de mult curaj și luptă împotriva părinților, dar merită până la urmă.

6. Tatuaj cu cerneală fluorescentă pe braț:

Tatuaj cu cerneală fluorescentă pe braț

Cerneala fluorescentă este o altă invenție excelentă pentru artiștii de tatuaje. În timp ce aceste tatuaje sunt invizibile în lumina albă, ele îți fac membrele sau oricare parte a corpului pe care o alegi pentru a obține aceste tatuaje pe strălucire. Sub lumina neagră, tatuajul prinde viață și îți oferă un alt aspect misterios!

7. O cerneală gri în umbră pe designul tatuajelor de zână:

Un design de tatuaj de basm în umbră gri

O zână umbrită cu un aer de magie în jur este un design frumos pentru un tatuaj. Cu utilizarea corectă a cernelii, umbrirea face designul mai realist și, prin urmare, mai uluitor. Adăugarea de culoare poate fi sau nu necesară.

8. Tatuaje Doodle cu cerneală:

Tatuaje Doodle cu cerneală

Aceste modele arată ca o doodling obișnuită. Ei au astfel un aspect mai comic. Este un stil creativ de tatuare și necesită o utilizare inteligentă a cernelii și a culorii. Imaginea poate fi drăguță, amuzantă sau chiar artistică.

9. Modele simple de tatuaje cu cerneală la încheietura mâinii:

Modele simple de tatuaje cu cerneală pe încheietura mâinii

Desenele de tatuaje nu trebuie să fie prea detaliate sau elaborate. Și desenele simple de tatuaje arată excelent! deși nu sunt vibrante, arată elegant și sofisticat.