9 tatuaje Glory Turtle care sunt cele mai bune în design-uri de tatuaje

Țestoasele sunt creaturile drăguțe ale oceanului. Cu filme realizate pe ele, nu este de mirare că oamenilor le place să le aibă ca tatuaj. Acest tip de modele de tatuaje sunt în cea mai mare măsură mai semnificative, broasca țestoasă pare să ducă o viață liniștită, având grijă continuu de propriile preocupări. Uneori, un singur tatuaj tip țestoasă are și o natură mai puțin distinctivă. Tatuajele țestoase sunt cel mai bine realizate cu linii simple și pot fi, de asemenea, realizate în mod complicat.

Tatuaje de broască țestoasă care sunt cele mai bune în modele de tatuaje

Cele mai bune tatuaje de broască țestoasă pentru bărbați și femei:

Să vedem cele mai bune 9 modele de tatuaje de broaște țestoase cu cea mai bună galerie care oferă o idee în timp ce faci tatuaje.

1. Tatuaj magnific de broască țestoasă:

Magnific tatuaj de broasca testoasa

Iată un tatuaj magnific care are toate detaliile broaștei țestoase realizate frumos. Tatuajul negru și gri face un tatuaj minunat. Alegeți cu atenție locația tatuajului, astfel încât să poată fi arătată opera artiștilor.

2. Tatuaj de broască țestoasă tribală:

Tatuaj Tribal Turtle

Iată un tatuaj tribal superb pe care îl poți adăuga la colecția ta de tatuaje. Tatuajul este realizat cu zone groase care au un design tribal în ele. Imaginea țestoasă este tăiată în diferite secțiuni pentru a vă oferi efectul tribal. Acesta se va potrivi și mâinii sau pieptului dvs., încercați cu cerneală întunecată sau într-un mod simplu.

3. Tatuaj pentru broasca testoasa:

Tatuaj pentru broasca testoasa

Lăsați-vă cerneala cu această broască țestoasă drăguță care este ca un copil. Acest lucru este minunat pentru generația tânără și arată ca un personaj de desene animate. Culorile folosite la acest tatuaj sunt strălucitoare și frumoase. Tatuajul te va face mereu să zâmbești.

4. Tatuaj inima broasca testoasa pe jos:

Tatuaj inima broasca testoasa pe picior

Iată un tatuaj de broască țestoasă, care este atât de încântător și adorabil încât ți-ar plăcea să-l faci pe ambele picioare. Designul broaștei țestoase are o inimă mică în centru care o face plăcută. Selectați acest lucru dacă sunteți genul plin de viață și iubiți lucrurile romantice.

5. Tatuaj de broască țestoasă cu jumătate de mânecă maori:

Tatuaj Maori cu jumătate de mânecă de broască țestoasă

Acest tatuaj bărbătesc este doar o capodoperă superbă. Aceasta se bazează pe desenele maori. Tatuajul maori are broasca țestoasă și valurile mării cernelite în linii și curbe îndrăznețe. Designul bărbătesc poate fi realizat pe umăr sau pe spate.

6. Tatuaj de broască țestoasă curbată:

Tatuaj de broască țestoasă curbată

Aceasta este o altă abordare hawaiană asupra tatuajului țestoasei. Acest tatuaj de broască țestoasă drăguț este proiectat cu curbe care sunt realizate cu linii subțiri și groase. Punctele din design adaugă caracter tatuajului.

7. Tatuaj de broască țestoasă cu nod celtic:

Celtic Knot Turtle Tattoo

Iată un tatuaj unic de broască țestoasă, care este realizat cu metoda tatuajului de lucru cu puncte. Designul nodului celtic este unic și acest lucru adaugă caracter tatuajului. Faceți acest lucru cu linii întunecate și groase și puteți fi uimit de rezultate.

8. Tatuaj japonez de broască țestoasă:

Tatuaj japonez de broasca testoasa

Acesta este un design de tatuaj pentru bărbați care provine din setul de tatuaje japoneze. Tatuajul japonez este un alt design uluitor. Tatuajul are broasca țestoasă înotând în ape și minunatele flori japoneze din jurul său.

9. Tatuaj linie țestoasă:

Turtle Line Tattoo

Iată un tatuaj simplu de broască țestoasă, care este realizat cu metoda tatuajului de linie. Designul tradițional al tatuajelor de broască țestoasă folosit aici îl face foarte atractiv. Acest lucru este perfect pentru cei care se aventurează în lumea tatuajelor pentru prima dată. Obțineți acest design cernelit pe mână pentru un efect maxim.

Tatuajele țestoase au fost făcute de mult timp. Simplitatea designului îl face foarte atractiv și mulți oameni adoră să se joace cu diferitele stiluri posibile. Puteți avea stilul hawaian sau cel japonez. Puteți încerca chiar și stilul maori sau îl puteți păstra simplu și drăguț.

Published
Categorized as Tatuaj