9 modele elegante și uimitoare de tatuaje cu opt mingi

În ceea ce privește tatuajele foarte tipice, această poziție de design cu opt mingi este cea mai bună. Acest design de tatuaj a apărut pentru prima dată în închisoare. Când vine vorba de tatuajul cu opt mingi, fiecare tatuaj are propria importanță cu simbolism unic. Tatuajul este foarte iubit de jucătorii de la biliard și de jucătorii; cu toate acestea, este purtat și ca noroc, precum și ca urări de ghinion. Puteți amesteca acest design de tatuaj cu orice alt design sau formă.

Modele elegante și uimitoare de tatuaje cu opt mingi

Cele mai bune și drăguțe modele de tatuaje cu opt mingi:

Să trecem la câteva modele elegante de tatuaje cu 8 bile, care ar prinde inima privitorului dintr-o singură vedere.

1. Modele de tatuaje cu carduri și snooker 8 bile:

Modele de tatuaje cu carduri și snooker 8 bile

Doriți să asamblați atât snooker, cât și cărți! Iată un tatuaj unic cu bile care este desenat împreună cu trei cărți importante în nuanțe întunecate și deschise. Tatuajul cu opt mingi oferă un aspect macho pe brațele sau încheietura mâinilor băieților.

2. Modele de craniu într-o minge de tatuaj:

Designuri de craniu într-o minge de tatuaj

Vrei să afișezi partea periculoasă sau negativă a părții tale! Iată un tatuaj cu minge neagră, care este conceput sub forma unui craniu. Tatuajul are legătură cu moartea și după moarte viața. De asemenea, transportă bețele de snooker în loc de oase pentru un aspect realist.

3. Modele dedicate de tatuaje cu opt mingi:

Designuri dedicate pentru opt tatuaje cu bile

Doriți să dedicați un tatuaj celui care v-a inspirat sau v-a învățat piscina! Sau cuiva care a fost asociat cu jocul! Iată un tatuaj care are un fundal luminos și o centură de memorie a anilor în care a jucat și a câștigat, sau a anilor care au avut noroc pentru el.

4. Modele de tatuaje răutăcioase cu opt mingi:

Modele de tatuaje răutăcioase cu opt mingi

Tatuajele cu bile Lucky 8, când li se dă o atingere răutăcioasă, oferă un design jignit. Designul include nuanțele unei mingi de biliard, suprafața șahului, zaruri etc., cu o panglică care arată noroc. De asemenea, este purtat ca un farmec de noroc.

5. Modele de tatuaje Scorpion Eight Ball:

Modele de tatuaje Scorpion Eight Ball

Când tatuajul cu opt mingi este combinat cu scorpionul, acesta creează cel mai bun tatuaj pentru încheietură sau braț. Tatuajul vă permite să vă arătați sentimentele, puterea, puterea etc. și astfel este foarte popular printre culturisti.

6. Regele piscinei Opt modele de tatuaje cu bile:

Regele piscinei Opt modele de tatuaje cu bile

Ești regele jocului de biliard! Iată un tatuaj care se potrivește perfect personalității tale. Tatuajul cu 8 mingi este realizat cu o minge în centru, cu o coroană în vârful mingii.

7. Joker mexican cu 8 modele de tatuaje cu bile:

Joker mexican cu 8 modele de tatuaje cu bile

Vrei să arăți latura magică a ta sau ești pasionat de spectacolele de magie! Un tatuaj magic cu 8 bile cu un joker mexican este ceea ce cauți. Tatuajul este realizat cu cerneală neagră, pentru a oferi cele mai bune nuanțe.

8. Designuri de tatuaje cu opt mingi cu aripi:

Opt mingi cu modele de tatuaje aripi

Tatuajul cu opt mingi zburătoare este asociat cu viteza pe care o parcurge mingea în timpul jocului. Tatuajul este unul dintre cele mici tatuaje cu opt mingi care pot fi purtate pe încheietura mâinii, brațul, decolteul, piciorul etc. Tatuajul reprezintă libertate, viteză, victorie etc..

9. Opt mingi cu modele de tatuaje de foc:

Opt Ball cu modele de tatuaje de foc

Tatuajul cu opt mingi, când i se dă o atingere de flăcări de foc, conferă purtătorului un design misterios. Tatuajul indică încălzire, vizibilitate, aplauze, pasiune, durerea morții, dragoste și multe altele.

Tatuajele cu bile negre pot fi proiectate cu ușurință cu orice alt tip de idei de tatuaje, pentru a vă arăta partea reală a vieții. Indică noroc atât bun, cât și rău, care poate fi ușor colaborat cu modele mici și mari.