9 modele de tatuaje rotunde, idei și imagini pentru bărbați

Un tatuaj este o expresie creativă a sinelui. Poate fi exprimat în orice formă. Un tatuaj rotund este cea mai populară formă de tatuaj în formă. După numele său, un tatuaj rotund are formă circulară. Cea mai mare parte a designului se află în interiorul circumferinței. Acei oameni cărora le place să proiecteze orice han de tatuaje într-un mod simplu, atunci acest stil de model rotund de tatuaj se va potrivi pentru ei. Indiferent de designul personalizat, veți obține în cerc rotund, astfel încât acest tip de stil este complet celebru în rândul femeilor. Designul pe spate sau pe mână oferă un aspect casual și regulat.

Modele de tatuaje rotunde, idei și imagini pentru bărbați

Cele mai bune idei, modele și imagini de tatuaje rotunde:

Aceste tatuaje rotunde speciale au o mulțime de modele. Iată câteva modele rotunde de tatuaje,

1. Tatuaj creativ:

Idei creative de tatuaje rotunde

Aceste tatuaje au o regiune circulară de completat, puteți umple zona cu desene precum frunze, copaci sau geometrice. Un tatuaj rotund creativ este tatuajul rotund cu sau fără detaliile desenelor. Ideile sunt scoase din cutie, poți personaliza și tu.

2. Tatuaj celtic:

Tatuaj rotund celtic

Tatuajele rotunde celtice le au. Arată ca niște curbe țesute ca niște noduri. Ele sunt în mare parte alb-negru. Desenele sunt mai geometrice. Sunt tatuaje rotunde cu mâna ideale. Majoritatea au o semnificație simbolică.

3. Tatuaj rotund simplu:

Tatuaj simplu rotund

Un tatuaj rotund simplu este un tatuaj simplu conceput. Modelele sunt simple și ușoare. Acestea sunt ideale pentru cei care primesc prima dată. Designul din cerc nu este foarte complex, deci este un tatuaj rotund mic perfect, pe care l-ai dorit întotdeauna. Obțineți o metodă simplă pentru a vă proiecta tatuajul preferat.

4. Tatuaj intim:

Tatuaj intim

Aceste tatuaje sunt realizate în locuri intime și au semnificații senzuale. Tatuajele rotunde intime au modele care definesc sexualitatea ta. Sunt modele simple, dar în zone dificile, cum ar fi inghinele sau decolteul.

5. Tatuaj feminin:

Tatuaj feminin

Tatuajele rotunde feminine sunt mici tatuaje rotunde. Sunt modele foarte delicate și caracteristice. Se pot face colorate. Aceste tatuaje seamănă mai mult cu tatuajul cu umărul rotund și tatuajul cu brațul rotund, deoarece nu sunt foarte dureroase de realizat.

6. Tatuaj de salcie:

Tatuaj Willow Tree

Tatuajul cu salcie este cea mai comună formă de tatuaj cu design rotund. Acesta este un copac imens, cu permisiunea suflând în vânt. Aceasta este o formă simplă de design a tatuajului rotund. Se poate face tatuaj rotund cu mâna.

7. Tatuaj de caligrafie:

Tatuaj de caligrafie

A făcut întotdeauna parte din tatuaj. Tatuajul de caligrafie are anumite scrieri într-o formă circulară. Scrierea caligrafiei în această formă este uneori complexă. Caligrafia poate fi în orice limbă. Sunt similare cu rotundele de tatuaje scrise.

8. Tatuaj roata Dharma:

Tatuaj roata Dharma

Tatuajul rotund al roții Dharma este similar cu tatuajele tribale rotunde. Este tradițional și foarte elegant. Acest tatuaj de design este variabil în funcție de cultură. Este în mare parte plăcut de bărbați și oameni tradiționali. Puteți numi acest tip de tatuaj ca un tatuaj punk.

9. Tatuaj simetric:

Tatuaj simetric

După numele, tatuajul simetric are un design care are o simetrie perfectă. Sunt foarte greu de realizat. De asemenea, sunt dureroase din cauza detaliilor. Tatuajul simetric este un tatuaj rotund perfect pe umăr, deoarece are nevoie de mai mult spațiu.

Tatuajul rotund este cea mai simplă formă de tatuaj. Este foarte expresiv și artistic. Puteți ajunge literalmente oriunde, chiar și în locurile voastre intime. Încercați acest tatuaj cu numele dvs. sau în modelul tribal. Forma circulară oferă un aspect moale zonei corpului, bucurați-vă de tatuajele rotunde, deoarece vă îmbunătățesc pur și simplu corpul pentru totdeauna.

Published
Categorized as Tatuaj